To je dobře, Azor by určitě přinesl nějaké světlice a rachejtle a pak by tady zase nadával na brutalitu slovenské policieMilko wrote:Pokiaľ viem, tak futbal padol...pôjdeme hneď do pubu:-)

Moderator: Czech Moderators
To je dobře, Azor by určitě přinesl nějaké světlice a rachejtle a pak by tady zase nadával na brutalitu slovenské policieMilko wrote:Pokiaľ viem, tak futbal padol...pôjdeme hneď do pubu:-)
palo wrote:Klidně.Chystáš nějaké pyro?Azor wrote:Půjde vlastně vůbec někdo na ten fotbal?
mantel wrote:To je dobře, Azor by určitě přinesl nějaké světlice a rachejtle a pak by tady zase nadával na brutalitu slovenské policieMilko wrote:Pokiaľ viem, tak futbal padol...pôjdeme hneď do pubu:-)
Kto si chlapec, nepoznám ťa.....keď sa chceš kamarátiť s B čkarom tak sa najskôr dostaň do tej divízie a nie tu vyskakuješ z pralesa panáčiķ.Milko wrote:Dajo, koľký si skončil![]()
![]()
![]()
![]()
(Ako obyčajne, vždy za mnou)
P.S: Vďaka všetkým chalanomBoli ste super, perfektná akcia
azor tipoval 30 tak je to v pohodě...pupajdi13 wrote:No chlapi----- kolik roků má Raduzka .... že sa nehanbite
Taky jsem ubíral, přece mám slušné vychovánípalo wrote:azor tipoval 30 tak je to v pohodě...pupajdi13 wrote:No chlapi----- kolik roků má Raduzka .... že sa nehanbite
No on nám připomněl, jak nás roznášel na kopytech v reálu. No a nutno napsat, že naprosto po právu, protože toho o SP vždycky věděl ( a stále ví) nejvíc.pupajdi13 wrote:76,5 vs 3,5 bodu,to je taky husté- kolik byl max počet bodů a máte nějakou společnou fotku,všichni do kupy?
holt Hippo Vás roznesl na kopytech.....škoda že jsem taky nemohl přijet....byl jsem otvírat restauraci v Harrachově.
kvíz som robil narýchlo, takže netuším koľko bolo maximum ale bude to nejak okolo stovkypupajdi13 wrote:76,5 vs 3,5 bodu,to je taky husté- kolik byl max počet bodů a máte nějakou společnou fotku,všichni do kupy?
holt Hippo Vás roznesl na kopytech.....škoda že jsem taky nemohl přijet....byl jsem otvírat restauraci v Harrachově.
mantel wrote:Taky jsem ubíral, přece mám slušné vychovánípalo wrote:azor tipoval 30 tak je to v pohodě...pupajdi13 wrote:No chlapi----- kolik roků má Raduzka .... že sa nehanbite
Jinak sraz super, asi nejvíc mě dostal kvíz (naprosto nečekaný) a moje katastrofální neznalost i základních věcí.
P.S. Hippo fakt není normální, vůbec mu evidentně nedošlo, jak se my ostatní budeme cítit, až uvidíme ty jeho body.