SP Pohár

Moderator: Czech Moderators

Sokol Cejc
Member of the Soccer Project Association

Re: SP Pohár

Post by Sokol Cejc »

Andrewa vynech, s tím mým týmem důchodců končím okamžitě, jak se začne hrát každý den. Na pondělí už taky nemám zrovna lehkého soupeře (ale ti už tam teď nejsou), tak aby to nebyla konečná zrovna :-)

EDIT: Tak Pattrick napsal to samé co já, akorát bych si ho dovolil opravit, 148 (nebo kolik to teď zahrál) to já sem nedal nikdy a rozhodně favorit na vítězsví je :-)
Andrew - Sokol Čejč
Azor

Post by Azor »

Kurde hoši... tak v minulosti když jste vyhráli SP pohá či A divizi, tak Vám Sjarel pogratuloval v aktualitách, takže jste měli o důvod víc to vyhrát. v posledních sezónách ta sviňa Sjarel už ani negratuluje :lol: Proč asi? :mrgreen: Že by kvůli tomu, že už nevyhrávali týmy z beneluxu? :mrgreen:
A jinak přeji všem zbylým českým účastníkům mnoho štestí, a doufam že to jeden z nich vyhraje :D
PaTTTTrick

Post by PaTTTTrick »

Sokol Cejc wrote:Andrewa vynech, s tím mým týmem důchodců končím okamžitě, jak se začne hrát každý den. Na pondělí už taky nemám zrovna lehkého soupeře (ale ti už tam teď nejsou), tak aby to nebyla konečná zrovna :-)

EDIT: Tak Pattrick napsal to samé co já, akorát bych si ho dovolil opravit, 148 (nebo kolik to teď zahrál) to já sem nedal nikdy a rozhodně favorit na vítězsví je :-)
no tak jsem koupil jednoho nahradniho důchodce na CF, abych boj nevzdával předčasně ;)
PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle! :twisted: :) )
Sokol Cejc

Post by Sokol Cejc »

Taky sem dnes posílil, dokonce na 2 postech v A týmu, akorát mám morálku na 80 % :-(
Andrew - Sokol Čejč
Sokol Cejc

Post by Sokol Cejc »

Tak jsem to zakřikl a po neskutečné smůle se Pattrick s pohárem loučí. Dnešní kolo bylo vůbec pohromou pro české týmy, mimo Pattricka jsme přišli o Rexuse, Bárta, Hašmara a Bobana :-( Vyjma Bárta to bylo všechno na penalty, herdek.

V osudí tak zůstalo pouhých 5 českých zástupců. Los k nám ale tentokráte nebyl úplně nemilosrdný. Myslím že 3 - 4 bychom mohli jít dále.

Dále rovněž potěšil los hned prvního zápasu:

De Vlammers - B.1 ??-?? s.k. de twee linkervoeten - B.3

Opět jeden těžký soupeř venku a navíc cizinec :wink:

Po vypadnutí Pattricka se domnívám, že boj o titul se zúžil na Mouvena a Linxe (s.k. de twee linkervoeten), vítěze naší B3. Takže go Mouvene, go. :mrgreen:
Andrew - Sokol Čejč
PaTTTTrick

Post by PaTTTTrick »

jojo..sem nasrany... soupeř má v týmu hráče s agresí 70-80%, já mám max 11%.... výsledek žádná rudá, přesto mám lepší výkon a přesto padnu na penalty....

aby toho nebylo málo, další zápas, pohár o 100.000,-- (sice první kolo), výkon o tři lepší venku, prohra na penalty 11:12... má pak cenu tohle hrát :x :(
PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle! :twisted: :) )
mouven

Post by mouven »

U me jupii, jinak nic moc no:-( Pro Cechy celkem spatny a zacinam mit pocit, ze vitez i letos nebude Cech:-D Ale zaujal me Velbern.. posledni 4 zapasy vyhral na penalty a z toho mel 3krat horsi vykon a jednou stejny:-D Kdyz se ho tohle stesti bude drzet, tak je o vitezi rozhodnuto.. Takze asi nema cenu rikat, ze je nekdo favorit, protoze stejne je to o stesti a nahode..
FK Bolka FOREVER
dawron
Team President

Post by dawron »

Že vy jste si, kluci, špatně nastavili exekutory pokutových kopů? :-)
Tatran Střešovice
Image
My máme slabý kádr jak hovado!
tom285
Team Manager

Post by tom285 »

PaTTTTrick wrote:jojo..sem nasrany... soupeř má v týmu hráče s agresí 70-80%, já mám max 11%.... výsledek žádná rudá, přesto mám lepší výkon a přesto padnu na penalty....

aby toho nebylo málo, další zápas, pohár o 100.000,-- (sice první kolo), výkon o tři lepší venku, prohra na penalty 11:12... má pak cenu tohle hrát :x :(

s postupem jsem teda nepočítal :D dost mi nahrál rozhodčí měl agresi jen 23% a to si můžu na ty mých pár řezníků nastavit agresi na 100% a červenou při tomto nedostanou a výkon je vždy přes 140 a s tím jsem do toho šel :mrgreen:
Fc Tomas - C 9
rexus
Coach

Post by rexus »

SK Vysoké Žibřidovice : FC Velbern 0:0, penalty 5:6, výkony 141:130
VŽ neproměnily 1 penaltu v normální hrací době
sudí 36%, agresivity sestav 100:100
agresivita hráčů SK VŽ : 5-8-10-20-20-20-20-21-23-27-29 (prům. 18,4) - 5xŽK
agresivita hráčů FC V : 18-31-40-45-46-49-55-66-72-86-86 (prům. 54) - 3xŽK, 2x(ŽK+ŽK) v 72. a 83.min

Raději to nebudu dál komentovat.
xixor

Post by xixor »

Teda chlapi, fakt máte pešek. Velmi smutné :cry:
FCB Shucadlo, stále v propadlišti dějin,
Sraz české a slovenské SP kumunity http://forum.soccerproject.com/viewtopi ... 01&start=0
ps2512

Post by ps2512 »

xixor wrote:Teda chlapi, fakt máte pešek. Velmi smutné :cry:
Jo, tak to říká ten pravý......ale mám takový pocit......že tato sezona čechům ale vůbec nepřála!!!! Jen doufám, že to nebylo cílené :roll:
Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci
Image
xixor

Post by xixor »

ps2512 wrote: Jo, tak to říká ten pravý......ale mám takový pocit......že tato sezona čechům ale vůbec nepřála!!!! Jen doufám, že to nebylo cílené :roll:
Taqk rozviň nějakou spikleneckou terorii ala 11. září... :lol:
FCB Shucadlo, stále v propadlišti dějin,
Sraz české a slovenské SP kumunity http://forum.soccerproject.com/viewtopi ... 01&start=0
PaTTTTrick

Post by PaTTTTrick »

tom285 wrote:
PaTTTTrick wrote:jojo..sem nasrany... soupeř má v týmu hráče s agresí 70-80%, já mám max 11%.... výsledek žádná rudá, přesto mám lepší výkon a přesto padnu na penalty....

s postupem jsem teda nepočítal :D dost mi nahrál rozhodčí měl agresi jen 23% a to si můžu na ty mých pár řezníků nastavit agresi na 100% a červenou při tomto nedostanou a výkon je vždy přes 140 a s tím jsem do toho šel :mrgreen:
na Tebe ani slovo...prostě si využil enginu... já pošetřil tři hráče z A-čka, mohl jsem dát výkon asi o 3-4 větší, ale když vidím Rexuse, tak by ani to nestačilo ....

random mám rád, ale když mě takhle zařízne, tak jsem nasraný.....asi jako každý :)

tož se drž dál a dotáhni až k titulu..... ted hraješ s posledním E-čkařem v osudí, tak určitě žiješ dál....
Sokol Cejc

Post by Sokol Cejc »

A zkáza českých týmů pokračuje :-( Už jsme zůstali sami s Mouvenem. Mouven má sice déčkaře, ale pěkně nabušeného, já mám pro změnu velkoklub FC De Rekenbreinen, který vyřadil Skoleného Velbern. Zatím co tohle sem čekal, že to Skolenej bude mít hodně těžké, velmi nepříjemně mě překvapila prohra Tomáše. Je vidět že štěstíčko už se unavilo, tentokráte měl lepší výkon a prohrál na penalty, no co se dá dělat. Critter a jeho Pakoni to měli proti rumunskému echipa lui alin moc těžké, uvidíme za jej pomstí Mouven, ale mohl by. Když už nic, tak aspoň hraje doma.

Jsem zvědav na Mouvenův rozbor svého soupeře, když já študuju Rekenbreinen, tak nevím co si mám o tom myslet. Mám trošku obavu, aby právě to že hraju u něj nebyla ta pomyslná miska na vahách. Normálně bych si na něj celkem věřil i venku, ale mám náladu na 84 % :-( Rozhodčí hraje pro mě (87 %), tak to asi skončí klasickou ruletou :-)
Kdyby to SP mágové (např. Michal, Xixor, Oslíček apod.) prohnali náš zápas svýma mašinama a poradili mi, ani bych se nezlobil :mrgreen:
Andrew - Sokol Čejč
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”