EDIT: Tak Pattrick napsal to samé co já, akorát bych si ho dovolil opravit, 148 (nebo kolik to teď zahrál) to já sem nedal nikdy a rozhodně favorit na vítězsví je

Moderator: Czech Moderators
no tak jsem koupil jednoho nahradniho důchodce na CF, abych boj nevzdával předčasněSokol Cejc wrote:Andrewa vynech, s tím mým týmem důchodců končím okamžitě, jak se začne hrát každý den. Na pondělí už taky nemám zrovna lehkého soupeře (ale ti už tam teď nejsou), tak aby to nebyla konečná zrovna
EDIT: Tak Pattrick napsal to samé co já, akorát bych si ho dovolil opravit, 148 (nebo kolik to teď zahrál) to já sem nedal nikdy a rozhodně favorit na vítězsví je
PaTTTTrick wrote:jojo..sem nasrany... soupeř má v týmu hráče s agresí 70-80%, já mám max 11%.... výsledek žádná rudá, přesto mám lepší výkon a přesto padnu na penalty....
aby toho nebylo málo, další zápas, pohár o 100.000,-- (sice první kolo), výkon o tři lepší venku, prohra na penalty 11:12... má pak cenu tohle hrát![]()
Jo, tak to říká ten pravý......ale mám takový pocit......že tato sezona čechům ale vůbec nepřála!!!! Jen doufám, že to nebylo cílenéxixor wrote:Teda chlapi, fakt máte pešek. Velmi smutné
Taqk rozviň nějakou spikleneckou terorii ala 11. září...ps2512 wrote: Jo, tak to říká ten pravý......ale mám takový pocit......že tato sezona čechům ale vůbec nepřála!!!! Jen doufám, že to nebylo cílené
na Tebe ani slovo...prostě si využil enginu... já pošetřil tři hráče z A-čka, mohl jsem dát výkon asi o 3-4 větší, ale když vidím Rexuse, tak by ani to nestačilo ....tom285 wrote:PaTTTTrick wrote:jojo..sem nasrany... soupeř má v týmu hráče s agresí 70-80%, já mám max 11%.... výsledek žádná rudá, přesto mám lepší výkon a přesto padnu na penalty....
aby toho nebylo málo, další zápas, pohár o 100.000,-- (sice první kolo), výkon o tři lepší venku, prohra na penalty 11:12... má pak cenu tohle hrát![]()
s postupem jsem teda nepočítaldost mi nahrál rozhodčí měl agresi jen 23% a to si můžu na ty mých pár řezníků nastavit agresi na 100% a červenou při tomto nedostanou a výkon je vždy přes 140 a s tím jsem do toho šel