EDIT: Tak Pattrick napsal to samé co já, akorát bych si ho dovolil opravit, 148 (nebo kolik to teď zahrál) to já sem nedal nikdy a rozhodně favorit na vítězsví je
SP Pohár
Moderator: Czech Moderators
-
Sokol Cejc
- Member of the Soccer Project Association
Re: SP Pohár
Andrewa vynech, s tím mým týmem důchodců končím okamžitě, jak se začne hrát každý den. Na pondělí už taky nemám zrovna lehkého soupeře (ale ti už tam teď nejsou), tak aby to nebyla konečná zrovna 
EDIT: Tak Pattrick napsal to samé co já, akorát bych si ho dovolil opravit, 148 (nebo kolik to teď zahrál) to já sem nedal nikdy a rozhodně favorit na vítězsví je
Andrew - Sokol Čejč
Kurde hoši... tak v minulosti když jste vyhráli SP pohá či A divizi, tak Vám Sjarel pogratuloval v aktualitách, takže jste měli o důvod víc to vyhrát. v posledních sezónách ta sviňa Sjarel už ani negratuluje
Proč asi?
Že by kvůli tomu, že už nevyhrávali týmy z beneluxu?
A jinak přeji všem zbylým českým účastníkům mnoho štestí, a doufam že to jeden z nich vyhraje
A jinak přeji všem zbylým českým účastníkům mnoho štestí, a doufam že to jeden z nich vyhraje
-
PaTTTTrick
no tak jsem koupil jednoho nahradniho důchodce na CF, abych boj nevzdával předčasněSokol Cejc wrote:Andrewa vynech, s tím mým týmem důchodců končím okamžitě, jak se začne hrát každý den. Na pondělí už taky nemám zrovna lehkého soupeře (ale ti už tam teď nejsou), tak aby to nebyla konečná zrovna
PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle!
)
-
Sokol Cejc
Taky sem dnes posílil, dokonce na 2 postech v A týmu, akorát mám morálku na 80 % 
Andrew - Sokol Čejč
-
Sokol Cejc
Tak jsem to zakřikl a po neskutečné smůle se Pattrick s pohárem loučí. Dnešní kolo bylo vůbec pohromou pro české týmy, mimo Pattricka jsme přišli o Rexuse, Bárta, Hašmara a Bobana
Vyjma Bárta to bylo všechno na penalty, herdek.
V osudí tak zůstalo pouhých 5 českých zástupců. Los k nám ale tentokráte nebyl úplně nemilosrdný. Myslím že 3 - 4 bychom mohli jít dále.
Dále rovněž potěšil los hned prvního zápasu:
De Vlammers - B.1 ??-?? s.k. de twee linkervoeten - B.3
Opět jeden těžký soupeř venku a navíc cizinec
Po vypadnutí Pattricka se domnívám, že boj o titul se zúžil na Mouvena a Linxe (s.k. de twee linkervoeten), vítěze naší B3. Takže go Mouvene, go.
V osudí tak zůstalo pouhých 5 českých zástupců. Los k nám ale tentokráte nebyl úplně nemilosrdný. Myslím že 3 - 4 bychom mohli jít dále.
Dále rovněž potěšil los hned prvního zápasu:
De Vlammers - B.1 ??-?? s.k. de twee linkervoeten - B.3
Opět jeden těžký soupeř venku a navíc cizinec
Po vypadnutí Pattricka se domnívám, že boj o titul se zúžil na Mouvena a Linxe (s.k. de twee linkervoeten), vítěze naší B3. Takže go Mouvene, go.
Andrew - Sokol Čejč
-
PaTTTTrick
jojo..sem nasrany... soupeř má v týmu hráče s agresí 70-80%, já mám max 11%.... výsledek žádná rudá, přesto mám lepší výkon a přesto padnu na penalty....
aby toho nebylo málo, další zápas, pohár o 100.000,-- (sice první kolo), výkon o tři lepší venku, prohra na penalty 11:12... má pak cenu tohle hrát

aby toho nebylo málo, další zápas, pohár o 100.000,-- (sice první kolo), výkon o tři lepší venku, prohra na penalty 11:12... má pak cenu tohle hrát
PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle!
)
-
mouven
U me jupii, jinak nic moc no:-( Pro Cechy celkem spatny a zacinam mit pocit, ze vitez i letos nebude Cech:-D Ale zaujal me Velbern.. posledni 4 zapasy vyhral na penalty a z toho mel 3krat horsi vykon a jednou stejny:-D Kdyz se ho tohle stesti bude drzet, tak je o vitezi rozhodnuto.. Takze asi nema cenu rikat, ze je nekdo favorit, protoze stejne je to o stesti a nahode..
FK Bolka FOREVER
-
dawron
- Team President
Že vy jste si, kluci, špatně nastavili exekutory pokutových kopů? 
Tatran Střešovice

My máme slabý kádr jak hovado!

My máme slabý kádr jak hovado!
PaTTTTrick wrote:jojo..sem nasrany... soupeř má v týmu hráče s agresí 70-80%, já mám max 11%.... výsledek žádná rudá, přesto mám lepší výkon a přesto padnu na penalty....
aby toho nebylo málo, další zápas, pohár o 100.000,-- (sice první kolo), výkon o tři lepší venku, prohra na penalty 11:12... má pak cenu tohle hrát![]()
s postupem jsem teda nepočítal
Fc Tomas - C 9
SK Vysoké Žibřidovice : FC Velbern 0:0, penalty 5:6, výkony 141:130
VŽ neproměnily 1 penaltu v normální hrací době
sudí 36%, agresivity sestav 100:100
agresivita hráčů SK VŽ : 5-8-10-20-20-20-20-21-23-27-29 (prům. 18,4) - 5xŽK
agresivita hráčů FC V : 18-31-40-45-46-49-55-66-72-86-86 (prům. 54) - 3xŽK, 2x(ŽK+ŽK) v 72. a 83.min
Raději to nebudu dál komentovat.
VŽ neproměnily 1 penaltu v normální hrací době
sudí 36%, agresivity sestav 100:100
agresivita hráčů SK VŽ : 5-8-10-20-20-20-20-21-23-27-29 (prům. 18,4) - 5xŽK
agresivita hráčů FC V : 18-31-40-45-46-49-55-66-72-86-86 (prům. 54) - 3xŽK, 2x(ŽK+ŽK) v 72. a 83.min
Raději to nebudu dál komentovat.
-
xixor
Teda chlapi, fakt máte pešek. Velmi smutné 
FCB Shucadlo, stále v propadlišti dějin,
Sraz české a slovenské SP kumunity http://forum.soccerproject.com/viewtopi ... 01&start=0
Sraz české a slovenské SP kumunity http://forum.soccerproject.com/viewtopi ... 01&start=0
-
ps2512
Jo, tak to říká ten pravý......ale mám takový pocit......že tato sezona čechům ale vůbec nepřála!!!! Jen doufám, že to nebylo cílenéxixor wrote:Teda chlapi, fakt máte pešek. Velmi smutné
Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci

MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci

-
xixor
Taqk rozviň nějakou spikleneckou terorii ala 11. září...ps2512 wrote: Jo, tak to říká ten pravý......ale mám takový pocit......že tato sezona čechům ale vůbec nepřála!!!! Jen doufám, že to nebylo cílené
FCB Shucadlo, stále v propadlišti dějin,
-
PaTTTTrick
na Tebe ani slovo...prostě si využil enginu... já pošetřil tři hráče z A-čka, mohl jsem dát výkon asi o 3-4 větší, ale když vidím Rexuse, tak by ani to nestačilo ....tom285 wrote:PaTTTTrick wrote:jojo..sem nasrany... soupeř má v týmu hráče s agresí 70-80%, já mám max 11%.... výsledek žádná rudá, přesto mám lepší výkon a přesto padnu na penalty....
aby toho nebylo málo, další zápas, pohár o 100.000,-- (sice první kolo), výkon o tři lepší venku, prohra na penalty 11:12... má pak cenu tohle hrát![]()
s postupem jsem teda nepočítaldost mi nahrál rozhodčí měl agresi jen 23% a to si můžu na ty mých pár řezníků nastavit agresi na 100% a červenou při tomto nedostanou a výkon je vždy přes 140 a s tím jsem do toho šel
random mám rád, ale když mě takhle zařízne, tak jsem nasraný.....asi jako každý
tož se drž dál a dotáhni až k titulu..... ted hraješ s posledním E-čkařem v osudí, tak určitě žiješ dál....
)
-
Sokol Cejc
A zkáza českých týmů pokračuje
Už jsme zůstali sami s Mouvenem. Mouven má sice déčkaře, ale pěkně nabušeného, já mám pro změnu velkoklub FC De Rekenbreinen, který vyřadil Skoleného Velbern. Zatím co tohle sem čekal, že to Skolenej bude mít hodně těžké, velmi nepříjemně mě překvapila prohra Tomáše. Je vidět že štěstíčko už se unavilo, tentokráte měl lepší výkon a prohrál na penalty, no co se dá dělat. Critter a jeho Pakoni to měli proti rumunskému echipa lui alin moc těžké, uvidíme za jej pomstí Mouven, ale mohl by. Když už nic, tak aspoň hraje doma.
Jsem zvědav na Mouvenův rozbor svého soupeře, když já študuju Rekenbreinen, tak nevím co si mám o tom myslet. Mám trošku obavu, aby právě to že hraju u něj nebyla ta pomyslná miska na vahách. Normálně bych si na něj celkem věřil i venku, ale mám náladu na 84 %
Rozhodčí hraje pro mě (87 %), tak to asi skončí klasickou ruletou 
Kdyby to SP mágové (např. Michal, Xixor, Oslíček apod.) prohnali náš zápas svýma mašinama a poradili mi, ani bych se nezlobil
Jsem zvědav na Mouvenův rozbor svého soupeře, když já študuju Rekenbreinen, tak nevím co si mám o tom myslet. Mám trošku obavu, aby právě to že hraju u něj nebyla ta pomyslná miska na vahách. Normálně bych si na něj celkem věřil i venku, ale mám náladu na 84 %
Kdyby to SP mágové (např. Michal, Xixor, Oslíček apod.) prohnali náš zápas svýma mašinama a poradili mi, ani bych se nezlobil
Andrew - Sokol Čejč