Šerifské potíže (ban, podvodníci atd.)

Moderator: Czech Moderators

Hák
Member of the Soccer Project Association

Re: Šerifské potíže (ban, podvodníci atd.)

Post by Hák »

tom17 wrote:Mohu vás ubezpečit, že na šerifském fóru se to řeší od úterý. Věc je však komplikovanější, než by se na první pohled mohlo zdát.
Taky bych přivítal nějaké podrobnější informace. Vzhledem k tomu, že se přestup udál ve 22 Črv (14:46), tak musel dardar buď nastavit cenu na přímý na 28M, nebo mu to musel za tuhle částku odklepnout, což je v obou případech podezdřelé. Doufám, že se ve svém názoru na tuto věc mýlím a bude mi to vysvětleno, protože momentálně nevím, jak by mohl banovat manažery šerif, který sám neumí odhadnout reálnou cenu hráče.
Při takovém podezdřelém přestupu vždy dochází k zabanování jak prodejce, tak kupujícího. Tady v tomhle případě byl pravděpodobně zabanován jen kupující, ale podejce si hraje dál jako by se nechumelilo a navíc si přilepšil cca o 15M, které jsou oproti reálné ceně nadstřelené. Fakt mě tento případ zajímá a jsem zvědav jak to dopadne....
Last edited by Hák on Fri Jun 25, 2010 11:21 am, edited 1 time in total.
SK Kobeřice - E.36
léblík

Post by léblík »

Jak poněkud komplikovanější?Protože ej to šerif tak je to poněkud komplikovanější jo?Tohle je na jasný ban.Přestřelil o dost a ted čeká,že to nějak ututlá a nějak zamete a projde mu to.Tohoto šerifa nemám rád,když vešel do funkce tak mi na deset dní hodil nesmyslný abn,za koupi SW za 3M aniž by se na něj podíval.Takováhle Rumusnká levárna no fůj :!:

...Všichni jsme si rovni,bohužel někdo je rovnější...
Don´t worry, don´t cry, smoke ganjaa and fly
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

tom17 wrote:Mohu vás ubezpečit, že na šerifském fóru se to řeší od úterý. Věc je však komplikovanější, než by se na první pohled mohlo zdát.
Tomíku :wink: ......přiznám se,že netuším,co přesně myslíš pod výrazem komplikovanější .....podle mého laického pohledu mě napadá jen jediná věc na obranu rumuna,že mu to tam prostě ten druhej bouchnul poslední den transferu,ale i přesto musí vždy od poslední nabídky uplynout minimalně 24 hodin , aby se přestup zrealizoval.....a pokud vím,tak šerifové by měli mít možnost uměle cenu upravit , popřípadě celý transfer stornovat......tak proč to neudělal?...a nebo pak jsou některé moje informace z šerifského prostředí mimo mísu 8) ...každopádně je dardar už několik let nejkontroverznější šerif téhle hry a sám už má za sebou mraky přehmatů , že mi jeho pozice opravdu přijde jen a pouze držící díky nedostatku lidí možných dělat tuto funkci.
Image Šlechtická Mince-zde...FC Letenská šlechta - pupajdi -Sheriff Image
beda sekacka
Coach

Post by beda sekacka »

pupajdi13 wrote:
Tomíku :wink: ......přiznám se,že netuším,co přesně myslíš pod výrazem komplikovanější .....podle mého laického pohledu mě napadá jen jediná věc na obranu rumuna,že mu to tam prostě ten druhej bouchnul poslední den transferu,ale i přesto musí vždy od poslední nabídky uplynout minimalně 24 hodin , aby se přestup zrealizoval.....a pokud vím,tak šerifové by měli mít možnost uměle cenu upravit , popřípadě celý transfer stornovat......tak proč to neudělal?...a nebo pak jsou některé moje informace z šerifského prostředí mimo mísu 8) ...každopádně je dardar už několik let nejkontroverznější šerif téhle hry a sám už má za sebou mraky přehmatů , že mi jeho pozice opravdu přijde jen a pouze držící díky nedostatku lidí možných dělat tuto funkci.
Nevím jak aktuálně, ale možnost úpravy ceny, případně stornování čásky u funkce šerifa byla.
Jinak tady nemůže být nic komplikovaného, krom toho zda u funkce šerifa není jakási "poslanecká imunita"
Za A buď vědomě nastavil nesmyslnou částku na přímej přestup
Za B tuto nesmyslnou částku prostě vědomě přijmul.
Hráč mu nedošel automaticky po simulaci ráno.
Nemůže být jiné řešení než strhnout šerifskou hvězdu, odhodit jí v dáli a nasadit oprátku. Pokud se tak nestane, nedovedu si představit, jak budou chít někoho šerifové banovat, že nějakej přestup je "předraženej" třeba o 1M, zatímco jejich kolega si v klidu rejžuje jak se mu chce.
zyp
Team Board Member

Post by zyp »

No musím se ke všem co tu píší přidat, protože i mě to není jedno a velmi mě zajímá, jak dlouhé prsty má manažer dardar a do jaké míry je nedotknutelný :evil: Podle mě je jen jediná možnost jak to celé může dopadnout a to je jasné vyloučení jeho týmu a zároveň i sesazení z šerifské pozice. :!: Co víc by ostatní šerifové chtěli, než takovýto do očí bijící excelentní přestupový podvod :!: :!: :!:
Live - D.14
s.32-3. H1129
s.33-1.H1129
s.34-2.G377
s.35-2.F126
s.36-8.E42
s.37-8E42
s.38-2E42
s.39-8D14

Velký výprodej hráčů na všech možných pozicích!!!
puzzle

Post by puzzle »

zyp wrote:No musím se ke všem co tu píší přidat, protože i mě to není jedno a velmi mě zajímá, jak dlouhé prsty má manažer dardar a do jaké míry je nedotknutelný :evil: Podle mě je jen jediná možnost jak to celé může dopadnout a to je jasné vyloučení jeho týmu a zároveň i sesazení z šerifské pozice. :!: Co víc by ostatní šerifové chtěli, než takovýto do očí bijící excelentní přestupový podvod :!: :!: :!:
Podle mě dadar prostě musí dostat BAN, jinak pánové šerifové u mě (a myslím ,že ne jenom u mě) klesnou uplně na dno SP společnosti. :!: :!: :!:
(1.FC Krvavý Prapor C.2 ;-))

Nevěř na zázraky - spoléhej na ně...
tom17
Team President

Post by tom17 »

Fakta:
1. problém v osobě kupujícího - za 10 minut provedl 6 přestupů, z nichž některé jsou jasně předražené. V dalším počínání mu zabránil ban. Navíc existují indície nasvědčující, že kupujícímu (editováno, původně: prodávajícímu) byl hacknut účet
2. dardar měl nastaven IBP
3. věc není nijak zametena, je vyšetřována a řešena na šerifském fóru
Stále se vám to jeví na nezpochybnitelný ban?
Last edited by tom17 on Mon Jun 28, 2010 1:17 am, edited 1 time in total.
VIASTORE
3x SP League Winner: seasons 64, 65 and 66
1x SP Cup Winner: season 46
4x 2nd in A: seasons 30, 31, 32 and 63
2x 3rd in A: seasons 33 and 47
Hák

Post by Hák »

Problém je v podobě kupujícího, to je vtipné. Pokud tam dardar říznul cenu na přímý 28M, tak dle mého názoru to je problém prodávajícího. Zejména dardar to banoval hlava nehlava za přemrštěné nabídky a sám vyrýžuje cca 15M oproti tržní ceně, ale protože je šerif tak to je vpořádku :?: Jestli ta cena za přestup nebude upravena na max. 15M, tak mé iluze budou definitivně pryč.
SK Kobeřice - E.36
jonY.h
Team President

Post by jonY.h »

juj to je detektívka :twisted: tak šup šup sem s tím pokračováním, také jsem velmi zvědavý jak to nakonec dopadne!
Brujeria - jonY.hBruj3ria - jonY.h
... 77/G.289 - 78/F.97
Jaromir Malanta
Team President

Post by Jaromir Malanta »

Sleduji causu Dardar a nestačím se divit, co je možné v chování šerifa, pokud tento incident vyšumí bez trestu tak je to začátek konce SP, protože když už se pravidly neřídí šerif tak kdo se jimi řídit má? :( :(
FC ŽĎÁR NAD SÁZAVOU, E.68

Pokud máte zájem o některého z mých hráčů napište mi do SP pošty, určitě se dohodneme...
Azor

Post by Azor »

Nu, jesli se nemýlím, tak Dardar měl už dříve problémy s pravidly SP :lol:
Ale, jestli se tenhle obchod nesníží tak na těch 15M, tak se o tom musí dozvědět všichni na SP, že pokud jste šerifem, můžete si dělat co chcete a klidně porušovat pravidla! Takže náš tým hodlá podat tiskovku, pokud nebude sjednán pořádek!
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

tom17 wrote:Fakta:
1. problém v osobě kupujícího - za 10 minut provedl 6 přestupů, z nichž některé jsou jasně předražené. V dalším počínání mu zabránil ban. Navíc existují indície nasvědčující, že prodávajícímu byl hacknut účet
2. dardar měl nastaven IBP
3. věc není nijak zametena, je vyšetřována a řešena na šerifském fóru
Stále se vám to jeví na nezpochybnitelný ban?
1.) tomu bych klidně věřil, že to je nějaký jantar ... nemyslím si,že by dardar v tom byl zapleten.
2.) to je věc kterou nechápu. ,, samozřejmě je na každého volbě,jakou si nastaví cenu za okamžitý přestup a pokud tam dám nerealnou částku , tak počítám s tím,že to nikdo nekoupí a nebo se najde takovejhle blb a já za to dostanu "ban" ...v pozici šerifa a člověka,který v téhle hře vystupuje pod určitou závaznou funkcí bych si tohle nikdy netroufl nastavit....právě ze zminovaných důvodů - to je jediné,co na tom nechápu.
3.) ban pro dardara určitě ne,ale cena musí být upravena.....neber to od nás Tomíku špatně, že tady prskáme :wink:
Image Šlechtická Mince-zde...FC Letenská šlechta - pupajdi -Sheriff Image
tom17
Team President

Post by tom17 »

Děkuji všem za názory a postřehy.
Tři fakta, která jsem výše uvedl, vám měly přinést informace, které nejsou na první pohled zřejmé nebo ke kterým nemáte přístup.
Panuje všeobecná shoda mezi šerify, že ceny problémových přestupů týmu victoria rm budou upraveny.
VIASTORE
3x SP League Winner: seasons 64, 65 and 66
1x SP Cup Winner: season 46
4x 2nd in A: seasons 30, 31, 32 and 63
2x 3rd in A: seasons 33 and 47
ps2512

Post by ps2512 »

26 Črv 2010 ~dardar_3~ No IBP for rossoneri 7 0
AC Milan will not sell anymore a player with instant buy price.

All the players will be sold at deadline or in other case with instant accept.

Have a nice summer!
acmilan.com

jak úsměvné prohlášení :mrgreen:
Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci
Image
zyp
Team Board Member

Post by zyp »

tom17 wrote:Děkuji všem za názory a postřehy.
Tři fakta, která jsem výše uvedl, vám měly přinést informace, které nejsou na první pohled zřejmé nebo ke kterým nemáte přístup.
Panuje všeobecná shoda mezi šerify, že ceny problémových přestupů týmu victoria rm budou upraveny.
To je dobře, že jsi to takto napsal. Jsem rád, že jsi vše uvedl na pravou míru. Nyní aspoň vím, že když si nastavím přemrštěnou cenu za okamžitý přestup a nějaký blbec mi na to skočí, tak že mě nehrozí BAN, jen upravení max. částky za přestup :) to se mi ale ulevilo :D hurá do přestupůůůůůůů :mrgreen:
Live - D.14
s.32-3. H1129
s.33-1.H1129
s.34-2.G377
s.35-2.F126
s.36-8.E42
s.37-8E42
s.38-2E42
s.39-8D14

Velký výprodej hráčů na všech možných pozicích!!!
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”