Divize A

Moderator: Czech Moderators

PaTTTTrick
Member of the Soccer Project Association

Re: Divize A

Post by PaTTTTrick »

tak pánové, za větší chvíli bude rozlosovány, takže všem good luck, čechům zvláště.. my těm rumunům a tomu slovákovi ukážeme... hin na ně ;)

Po minulém rozlosování jsem se dva dny vyhříval na prvním místě tabulky, letos mi konkuruje Bolka, která má stejně 82% jak já, tak doufám, že jsem na tom o promile hůř a zase si budu užívat slávy reflektorů alespon před prvním výkopem :lol:

Jinak, gratulace taktéž Bonovi k šerifovi......
PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle! :twisted: :) )
kopeckar

Post by kopeckar »

PaTTTTrick wrote:Po minulém rozlosování jsem se dva dny vyhříval na prvním místě tabulky, letos mi konkuruje Bolka, která má stejně 82% jak já, tak doufám, že jsem na tom o promile hůř a zase si budu užívat slávy reflektorů alespon před prvním výkopem :lol:
Skvělá práce. Obhajoba se ti povedla. :mrgreen:
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
PaTTTTrick

Post by PaTTTTrick »

kopeckar wrote:
PaTTTTrick wrote:Po minulém rozlosování jsem se dva dny vyhříval na prvním místě tabulky, letos mi konkuruje Bolka, která má stejně 82% jak já, tak doufám, že jsem na tom o promile hůř a zase si budu užívat slávy reflektorů alespon před prvním výkopem :lol:
Skvělá práce. Obhajoba se ti povedla. :mrgreen:
Jo jo.. předem díky za gratulace :D .. ale to je jediné co mě těší.... přísnost rozhodčích v prvním týdnu 84%, 32%, 31%, 22% mě vůbec nepotěšila :-(
PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle! :twisted: :) )
bono25
Team President

Post by bono25 »

Do 31. sezony jsem si dal cíl zlepšit umístění z poslední sezony - když se podaří získat nějakou finanční odměnu za umístění, tak budu spokojen :D
oslicek

Post by oslicek »

v nasledujici sezone to proste zkusim. kdyz to pujde, dam do toho vsechno a kdyz ne, tak nenecham nikomu nic zadarmo a zkusim SP pohar. hodne stesti v pristi sezone vsem!
tom17
Team President

Post by tom17 »

PaTTTTrick wrote:tak pánové, za větší chvíli bude rozlosovány, takže všem good luck, čechům zvláště.. my těm rumunům a tomu slovákovi ukážeme... hin na ně ;)
Ještě bych zmínil v tom výčtu jednoho belgičana, který se opovážil minulou sezónu přede mě vetřít :)

Po rozlosování 31.sezóny to vidím u sebe následovně:
Umístění do 3.místa – úspěch
Umístění do 5.místa – spokojenost
Umístění mimo TOP 5 – zklamání

Tak hodně zdaru všem :wink:
VIASTORE
3x SP League Winner: seasons 64, 65 and 66
1x SP Cup Winner: season 46
4x 2nd in A: seasons 30, 31, 32 and 63
2x 3rd in A: seasons 33 and 47
bono25
Team President

Post by bono25 »

vypadá to na pěkný start...první týden 10 bodů 8) kéž by to takto pokračovalo :wink:
mouven

Post by mouven »

bono25 wrote:vypadá to na pěkný start...první týden 10 bodů 8) kéž by to takto pokračovalo :wink:
vypada to na pekny start.. prvni tyden 0 bodu :-D kez by to takto nepokracovalo :-D
No sice souperi byli vice nez silni.. Bunici, Zoeloe, Vidlak a Blsany.. ale bohuzel se stalo to, co jsem ocekaval a budu hrat asi jen o to, abych nebyl uplne posledni:-D Inu obcas realita boli..a ted jen budu cekat na prvni ackovy bod..a snad by v dalsim tydnu mohl prijit at to neni moc velka ostuda.. i kdyz prvni zapas s Tomem nevesti nic dobryho..
FK Bolka FOREVER
PaTTTTrick

Post by PaTTTTrick »

no u mě taky po prvním týdnu spíše zklamání, hlavně z dnešního zápasu, kdy jsem si věřil, ale bohužel na kontě jen tři body a tak musíme zabojovat... holt jsem neměl tolik štěstí co Oslíček s Tomem, abych hrál u Palmerase, který neměl k dispozici hřiště, takže 3body zdarma a ještě tým 100%/100% :D

Na čele tabulky se utvořila silná pětka desetibodových a přesně jak říkali před-sezonní předpovědi, mezi těmito týmy se asi rozhodne... zatím zaostávají Bunicii, dnes to dokonce docela vypustili, tak uvidíme....
tom17
Team President

Post by tom17 »

Co mě zaujalo na 1.týdnu?
• Ochotnický start týmu Sparta Palmeras
• Bunicii zřejmě rezignoval na boj o špičku (2 vypuštěné domácí zápasy) – že by se vydal nopppovou cestou?
• Babelki ztratil víc bodů než získal – měl však docela smůlu první týden

Tak uvidíme, jaký bude vývoj, hodně týmů je docela „nabušených“, mohl by to být napínavý ročník.
VIASTORE
Big El

Post by Big El »

No, zatím si hoši vedete výborně tak jen tak dál :arrow:

A nechť Vám to dál jde stejně a máte stejně štěstíčka jako doteď.
Elnino Prague

Návrat ke kořenům :P
oslicek

Post by oslicek »

tak zatímco první týden byl z říše snů (no, bylo to sice především kvůli palmeraské lamě a notné dávce štěstí s babelki), druhý už mě vrátil do reality. obhájce zápas se mnou nepodcenil jako loni na konci sezóny a dneska sem nebyl schopen porazit ani nováčka v áčku - widlaks :-) - i když myslím, že moc často na body neprohrává.

jinak, dnes se podívejte na zápas Viastore - PC Bonner. viděl sem už na SP co se týká randomu leccos, ale tohle je pravděpodobně vrcholný kousek. resimu přeju, ať se z toho zotaví neb má smůlu vybranou alespoň na pět sezón dopředu! a přeji mu také, ať v týmu vyléčí epidemii slintavky:-), peace.
kopeckar

Post by kopeckar »

oslicek wrote:jinak, dnes se podívejte na zápas Viastore - PC Bonner. viděl sem už na SP co se týká randomu leccos, ale tohle je pravděpodobně vrcholný kousek. resimu přeju, ať se z toho zotaví neb má smůlu vybranou alespoň na pět sezón dopředu! a přeji mu také, ať v týmu vyléčí epidemii slintavky:-), peace.
Tak to úpřimnou soustrast 3x přímá ČK během 10 minut + zranění je humus. A to koukám 2x redka pro GK. To může být Sjarel rád že ho resi neměl po ruce. Snad to resiho PC přežilo.
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
tom17
Team President

Post by tom17 »

kopeckar wrote:
oslicek wrote:jinak, dnes se podívejte na zápas Viastore - PC Bonner. viděl sem už na SP co se týká randomu leccos, ale tohle je pravděpodobně vrcholný kousek. resimu přeju, ať se z toho zotaví neb má smůlu vybranou alespoň na pět sezón dopředu! a přeji mu také, ať v týmu vyléčí epidemii slintavky:-), peace.
Tak to úpřimnou soustrast 3x přímá ČK během 10 minut + zranění je humus. A to koukám 2x redka pro GK. To může být Sjarel rád že ho resi neměl po ruce. Snad to resiho PC přežilo.
Holt štěstíčko mi ukázalo dneska po ránu svoji nepěknou tvář :(
No mám ještě 24 kol na to, abych ten výpadek napravil...
VIASTORE
Big El

Post by Big El »

oslicek wrote:tak zatímco první týden byl z říše snů (no, bylo to sice především kvůli palmeraské lamě a notné dávce štěstí s babelki), druhý už mě vrátil do reality. obhájce zápas se mnou nepodcenil jako loni na konci sezóny a dneska sem nebyl schopen porazit ani nováčka v áčku - widlaks :-) - i když myslím, že moc často na body neprohrává.

jinak, dnes se podívejte na zápas Viastore - PC Bonner. viděl sem už na SP co se týká randomu leccos, ale tohle je pravděpodobně vrcholný kousek. resimu přeju, ať se z toho zotaví neb má smůlu vybranou alespoň na pět sezón dopředu! a přeji mu také, ať v týmu vyléčí epidemii slintavky:-), peace.
Jo, jo. Random je mrcha. Upřímnou soustrast. Jen technická: zranění tam nebylo - to střídání byl gólman za hráče z pole, když gólman dostal červenou...
Elnino Prague

Návrat ke kořenům :P
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”