Raději ne, nemáme rádi spekulacexixor wrote:Taqk rozviň nějakou spikleneckou terorii ala 11. září...ps2512 wrote: Jo, tak to říká ten pravý......ale mám takový pocit......že tato sezona čechům ale vůbec nepřála!!!! Jen doufám, že to nebylo cílené

Moderator: Czech Moderators
Raději ne, nemáme rádi spekulacexixor wrote:Taqk rozviň nějakou spikleneckou terorii ala 11. září...ps2512 wrote: Jo, tak to říká ten pravý......ale mám takový pocit......že tato sezona čechům ale vůbec nepřála!!!! Jen doufám, že to nebylo cílené
Taky sem nad tím dnes seděl hodinu a půlmouven wrote:gratulace Andrewovi:-) Aspon nekdo!!! Njn souperi uz jsou celkem naslapany.. a strasne me stve, ze nemuzu vymenit trenera.. byla by to pro my duchodce uleva.. takhle bude hodne kluku spokojenych s novejma smlouvama:-D Jinak uz vcera jsem si delal rozbor neco pres hodinku a dneska to bude jeste narocnejsi.. a nejhorsi je vymejslet agresivitu, protoze jedni hrajou a druhy odpocivaj.. nejak jsem to rozdelil a nemuzu si s tim moc hrat..
Už to šlapeSokol Cejc wrote:SoccerProject je dočasně nedostupný kvůli nějakým problémům. Snažíme se problém opravit v co nejkratší době. Přijměte naše omluvy za vzniklé potíže.
A já zrovna chystám sestavu na pohár