jo, Jeremy to bude mít napínavé, ale vypadá to na happy-end. mac ještě prohraje u MikeFa a nějakou smolnou remízu by taky mohl vyválčit - když třeba koukám na smršť buhalových remíz... škoda jen, že kluci rumunský nám dneska ukázali jak budou asi v jejich podání vypadat poslední dvě kola, pokud nebudou mít o co hrát...
nevěřím tomu, že by Jeremy už do konce sezóny ztratil byť jediný bodík a za 14 dní se očekává oslava. mnohem pravděpodobnější bych viděl sestup fotbalové Slavie než Jeremyho neobhajobu - i když oboje bude napínavé až do posledního kola.
já sem v odvetné části ještě na body ani jednou neprohrál, ale bohužel mám na svém kontě už tři prohry. nevím, nevím, co ten random vyvádí. potřeboval bych aby taky otočil, a to příští týden. a věřím, že to tak dopadne - namísto aby mi pomohl proti Zalau a bizonovi, tak mi určitě pomůže proti Jeremymu

. no nic, chtěl bych příští týden 6 bodů, abych nemusel bojovat o zachování existence do posledního kola - tak doufám, že random zejména v pondělí nebo v úterý pomůže.
na příští sezónu v áčku se těším už teď - vrací se totiž 3 legendy - Hernán, Royal Wolves a Nop's Heroes. Spolu s nadupanýma White Caps, Jeremym, macem a rudou mašinou to bude asi nejkvalitnější sezóna v historii áčka. budu se snažit, abych mohl být fyzicky u toho