Divize A

Moderator: Czech Moderators

frankie_doparoma
Member of the Soccer Project Association

Re: Divize A

Post by frankie_doparoma »

Jeremy74 wrote:A co se týká mimosporovního dění ve Slávce, tak se to konečně taky začíná trochu hýbat. Jsem opatrný optimista :)
nechvalil bych dne pred vecerem, buh vi kdo tu slavyji prevzal....

a vtipnej byl Platil, prej ze je videt ze je Rosen velkej srdcar, ze za slavyji nic nechce a prenecha ji zadarmo
no jeste aby neco chtel, klub bez stadionu, s vybrakovanym kadrem a vic jak 100M sekerou....
lepší ségra v bordelu, než brácha ve slávyji
acskncl

Post by acskncl »

Prvni tyden druhe pulky vysel podle ocekavani ziskem 9 bodu a i prolomenim hranice 150 8)
Nakonec to i u mace bylo jen o bodik ve vykonu a byt k dispozici idealni sestava, mozna mohl byt prekvapivy bodik.
Na dalsi tyden byly puvodne smele plany zkusit uhrat 12 bodiku :mrgreen: ale pri pohledu na lazaret kterej na nekterych postech mame, budem spokojeny s kazdym bodikem :D Papirove nejtezsi to bude v patek u oslicka, kde je rozhodci pekne prase :mrgreen: a karetne to muze riznout hned po zacatku na tu ci onu stranu....
Na ceste do propadliste dejin.
oslicek

Post by oslicek »

tak v zápase týdne sme minulý týden v Edenu vyválčili remízu s patnáctým Brnem. Zápas sem neviděl, proto nezbývá jen napsat, že nás určitě musel zaříznout rozhodčí (jako již asi popatnácté tuto sezónu) :mrgreen:

měl sem stejně smělý cíl jako rudá mašina dnes na maca a nastavil sem set-up na jednu červenou (a kupodivu ji i dostal). macovi beránci se báli oslíků (namísto, aby se báli vlka jeremyho) a agresivitou šetřili a málem se jim to vymstilo, protože zápas skončil 148:148 a výhra 2:1 je dost šťastná. nějak mi ty pondělní venkovní zápasy nejdou. minulý týden sem hrál u kandziaie a po skóre 147:147 taky prohrál :-(.

souhlasím s rudou mašinou, že v pátek může rozhodčí říznout na obě strany a proto dost přemýšlím o tom, že zkusím zabojovat spíše ve čtvrtek u darwena, který ještě hraje hernán cup a na pátek to ponechám randomu.
acskncl

Post by acskncl »

Tak u nas dnes ubetonovanej bodik s bizonem doma, je to sice nic moc, ale tuseni o zarezu piskalka se vyplnilo :cry: a skoro celej druhej polocas o deseti to lip dopadnout nemohlo, jinak by to i spolomrtvim brankarem byl vykon k hranici 150. No co se da delat.....
Tak snad se Sparte povede dneska lip a sudi nas nerizne a ta nova protichuliganska jednotka nebude chtit zkouset ty sve granatomety :roll:
beda sekacka
Coach

Post by beda sekacka »

Tak to vypadá, že random bydlí v zemi drákulově. Jeremyho to 2x doma zařízlo, že na to se nedá najít slov:-( A pokud to random nevrátí, tak, než od příští sezony nastane Hernán liga titul už asi letos zůstane v rumunsku. Těch zápasů kdy by Mac mohl ztratit už moc nebude a v posledním zápase na Zalou už rozhodně ne.
oslicek

Post by oslicek »

jo, Jeremy to bude mít napínavé, ale vypadá to na happy-end. mac ještě prohraje u MikeFa a nějakou smolnou remízu by taky mohl vyválčit - když třeba koukám na smršť buhalových remíz... škoda jen, že kluci rumunský nám dneska ukázali jak budou asi v jejich podání vypadat poslední dvě kola, pokud nebudou mít o co hrát...

nevěřím tomu, že by Jeremy už do konce sezóny ztratil byť jediný bodík a za 14 dní se očekává oslava. mnohem pravděpodobnější bych viděl sestup fotbalové Slavie než Jeremyho neobhajobu - i když oboje bude napínavé až do posledního kola.

já sem v odvetné části ještě na body ani jednou neprohrál, ale bohužel mám na svém kontě už tři prohry. nevím, nevím, co ten random vyvádí. potřeboval bych aby taky otočil, a to příští týden. a věřím, že to tak dopadne - namísto aby mi pomohl proti Zalau a bizonovi, tak mi určitě pomůže proti Jeremymu :-). no nic, chtěl bych příští týden 6 bodů, abych nemusel bojovat o zachování existence do posledního kola - tak doufám, že random zejména v pondělí nebo v úterý pomůže.

na příští sezónu v áčku se těším už teď - vrací se totiž 3 legendy - Hernán, Royal Wolves a Nop's Heroes. Spolu s nadupanýma White Caps, Jeremym, macem a rudou mašinou to bude asi nejkvalitnější sezóna v historii áčka. budu se snažit, abych mohl být fyzicky u toho :mrgreen:
Jeremy74
Team President

Post by Jeremy74 »

Velmi špatný týden to byl. Domácí zápasy +6 a +10 přinesly pouhé dva bodíky. Zalau a panters mi sebrali dohromady 9 bodů! Přitom součet všech výkonů je +23. Hrůza :(

Souboj s randomem je v týhle sezóně už 1:4 a to mě možná bude stát titul. I kdybych už neztrácel, tak moc nevěřím v nějaké ztráty maca. Ale je fakt, že zápasů ještě zbývá dost, tak uvidíme...

Radost mi včera udělala Slávka. Výjezd do Liberce byl super. Počasí i fotbal vyšly náramně. A po návratu domů jsem si ještě v tv vychutnal závěr hokeje. Parádní sobota! :)
FC JEREMY
acskncl

Post by acskncl »

Tak u nas vcelku spokojenost :D 10 bodiku odpovida realite. Sice se tajne doufalo i vic, ale co nam v pondeli random(rozhodci) sebral, tak vratil v patek u Oslicka. :twisted: Dalsi tyden se da papirove vyhrat vse, ale random je mocny...a v utery Litevec nejspis podpori kolegu a nasadi noveno trenera :roll:
Celkove je vyssi moc poradna svine a asi zere rumunske ryby :roll: Dost mozna nas ceka pekelne posledni kolo, kde budem muset hodne skripat zubama :roll: :D Rumunska leva, je ale vic nez jista. Papirove sice dostanem po hrbetu, ale ......
mantel

Post by mantel »

Tak se mi začíná propadat spokojenost diváků (jen pohár nestačí), asi brzo někoho zkusím zaříznout. Češi můžou být v klidu, ale pocházet z Rumunska, tak bych se začal pořádně chystat. Uvidíme co to udělá po zítřejší prohře a středeční výhře (snad) v poháru. Podle výsledku uvidím, co a jak.
oslicek

Post by oslicek »

tak dnešní zápas rudá mašina - fc panters je hnus, který nemá obdoby. nevím, jestli je to po vzájemné domluvě nebo si acsknl "zahrál na boha". když už to dělají Rumuni a všem to vadí, tak nechápu, jak se k něčemu takovému můžete snížit i vy, kteří to nejvíc kritizujete. fuckt to nechápu.

asi z toho musí být zejména potěšený MikeF, protože pokud se v ostatních kolech vyvarují ostatní manažeři podobných sr.ček jako v tomto dnešním zápase, tak mu asi zbyde černý petr...
kopeckar

Post by kopeckar »

oslicek wrote:tak dnešní zápas rudá mašina - fc panters je hnus, který nemá obdoby. nevím, jestli je to po vzájemné domluvě nebo si acsknl "zahrál na boha". když už to dělají Rumuni a všem to vadí, tak nechápu, jak se k něčemu takovému můžete snížit i vy, kteří to nejvíc kritizujete. fuckt to nechápu.

asi z toho musí být zejména potěšený MikeF, protože pokud se v ostatních kolech vyvarují ostatní manažeři podobných sr.ček jako v tomto dnešním zápase, tak mu asi zbyde černý petr...
rudá mašina dnes v 10.00 hraje své historicky první utkání v Dr.Jekyllovi a Mr.Hydeovi a tak hráče šetřila :

Čt 10 Bře 2011 (10:00 CET) Tur rudá mašina ?? - ?? FK Baník Buškovice

:mrgreen:
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
Hippopotamus

Post by Hippopotamus »

Nadávajme na Rumunov, ale hajzlov máme aj medzi vlastnými... :cry:
...new beginning...

Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
roofer
Team President

Post by roofer »

Hippopotamus wrote:Nadávajme na Rumunov, ale hajzlov máme aj medzi vlastnými... :cry:
trosku silny slova nemyslis? o mne beze mne? ja bych udelal to same,kdybych mel next day hrat finale tak prestizniho turnaje jakym ten Kopeckuv dozajista je 8)
Image
kopeckar

Post by kopeckar »

roofer wrote:
Hippopotamus wrote:Nadávajme na Rumunov, ale hajzlov máme aj medzi vlastnými... :cry:
trosku silny slova nemyslis? o mne beze mne? ja bych udelal to same,kdybych mel next day hrat finale tak prestizniho turnaje jakym ten Kopeckuv dozajista je 8)
Přesně tak, mí Američané mi rozumí. :mrgreen: Nebylo to sice finále (to je jak dobře výš v tomto turnaji nezajímavé), ale šlo o historicky první zápas rudé mašiny v našem turnaji a docela se jí povedl. :mrgreen:
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
roofer
Team President

Post by roofer »

oops ok tak ne finale,ale kazdy zapas v Tvem turnaj ,to je jako finale v normalnim turnaji :lol: sakra mi nejak ty dlouhy vety davaji zabrat :roll:
Image
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”