Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?
Moderator: Czech Moderators
agresivita
no já hraju na souèet mezi 100-105 rozhodèího a agresivity a pøesto se mi nìjak nelíbí dva hráèi.jeden má agresivitu 78% a od toho co je v mém týmu tak odehrál 23 zápasù a dostal 19 žlutých karet a to mì vzhledem k souètu na který hraju a jeho agresivitì pøipadá hodnì.a ten druhý už má po nìkolikáté stopku na 5 zapasu protože dostal z fleku èervenou a to má agresivitu 83% to fakt nechapu..
hodnocení
jo a pak bych se chtìl zeptat jak to vi dìláte abyste mìly co nejlepèí hráèe na ligu ..tøeba v pondìlí rano hraje moje aèko mistrák pak hraju 2 pøáteláky z beèkem a tim pádem mají menší moralku všichni z aèka o 2 èili 98? ale zase když je nebudu hrát ty pøáteláky tak nebudou mít moji hráèi zkušenosti tak ja nevim jak to dìlat když jsem hrál dùležitý zápasy tak jsem nerhal mezi mistrákama nic...jednoduše øeèeno bych chtìl vedet jak je umerne zavislej vykon hráèe na moralce a fyzièce vim že je to jedno jestli má menší moralku nebo fyzièku vyjde to nastejno nebo jsem to tady myslim alespon tak èetl takže v souètu 200% a když mám 190% tak bude hráè podávat o kolik menší výkon?tøeba jestli o 1 bod vykonu min tak tedy to že budu nastupovat s morálkou 98 by nemìlo být znát témìø
-
- Member of the Soccer Project Association
Re: hodnocení
Tak takové problém bych chtìl taky øešitFifi.5 wrote:....tøeba v pondìlí rano hraje moje aèko mistrák pak hraju 2 pøáteláky z beèkem a tim pádem mají menší moralku všichni z aèka o 2 èili 98?....

njn ale já bych to chtìl slyšet pøesnì...kolik z tech 200 dolu aby byl o jeden bod dolu vykonuAngee wrote:Tak takové problém bych chtìl taky øešitFifi.5 wrote:....tøeba v pondìlí rano hraje moje aèko mistrák pak hraju 2 pøáteláky z beèkem a tim pádem mají menší moralku všichni z aèka o 2 èili 98?.......páè podle mì to je uplnì zanedbatelný - je teda lepší když má 100%, ale 98% není eštì nic zlýho...já osobnì pokud to není pod 90% tak se nad tím moc nepozastavuju. Spíš øeším to, jak jim udržet fyzièku, ale to se mi u Áèka naštìstí pomìrnì daøí...jenom teï to teda není oukej, páè mám ze zálohy dva zranìný takže tam bude muset jit pár béèkaøù a ti bohužel fyzièku taky moc velkou nebudou mít
-
Tak to to vysleduj a vypocitejFifi.5 wrote:njn ale já bych to chtìl slyšet pøesnì

lepší ségra v bordelu, než brácha ve slávyji
jak tak na to koukam v spmt..tak mi to pøíjde u každýho hráèe trochu jinak ale je to možný že to je zase tim zaokrouhlováním nebo nevim ...ale ten pokles je znaènej prej..i to spmt mi to potvrdilo v souètu moralka a fyzièka mam 199 a vykon klesl o 0,3 a pak tam mám jednoho co má 198 a vykon 0,9 což je taky trochu divnýfrankie_doparoma wrote:Tak to to vysleduj a vypocitejFifi.5 wrote:njn ale já bych to chtìl slyšet pøesnì
-