Nemyslím...roofer wrote:trosku silny slova nemyslis?Hippopotamus wrote:Nadávajme na Rumunov, ale hajzlov máme aj medzi vlastnými...![]()
Divize A
Moderator: Czech Moderators
-
- Member of the Soccer Project Association
Re: Divize A
...new beginning...
Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
-
No právě.Hippopotamus wrote:Nemyslím...roofer wrote:trosku silny slova nemyslis?

ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???
52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
55.sezóna, divize A, ???
19.8.2013 - 152
-
Je mi jasné, že každý si to vyloží tak, ako sa mu to hodí, ale nič smiešné na tom nevidím...kopeckar wrote:No právě.![]()
![]()
...new beginning...
-
kdyz vidis ze za kazdou vetou nasleduje neco jako tohle : "
" (pripadne vic vedle sebe),
tak postupem casu pochopis ze ten smajlik nema zadny vyznam, resp. naky asi ma, ale ne ten pro ktery byl stvoren....
ps. dal sem si tu praci a mam tady jednu takovou statistiku, poslednich 10 pripsevku kopeckare, obsahuje :
17krat :
3krat :
chtel bych se tu taky tak bavit....

tak postupem casu pochopis ze ten smajlik nema zadny vyznam, resp. naky asi ma, ale ne ten pro ktery byl stvoren....

ps. dal sem si tu praci a mam tady jednu takovou statistiku, poslednich 10 pripsevku kopeckare, obsahuje :
17krat :

3krat :

Chces se vsadit? vyhrat az statisice €(vstupne za pratelaky:)?! Pojd to zkusit : http://forum.soccerproject.com/viewtopi ... 1&t=148144
-
Persona honí příspěvky...future? lsd is future! wrote:kdyz vidis ze za kazdou vetou nasleduje neco jako tohle : "" (pripadne vic vedle sebe),
17krat :![]()
3krat :![]()

Don´t worry, don´t cry, smoke ganjaa and fly
nechci se te nejak dotknout, ale v cestine slovo "hajzl" je dost silny slovo! tudiz by jsi mnel slova vazit lepeHippopotamus wrote:Nemyslím...roofer wrote:trosku silny slova nemyslis?Hippopotamus wrote:Nadávajme na Rumunov, ale hajzlov máme aj medzi vlastnými...![]()
neni totiz idiot jako idiot! anglictina vs cestina

Last edited by roofer on Sat Mar 12, 2011 12:01 am, edited 1 time in total.

-
Každý máme nějakou povahu, děkuji svému statistikovi, za jeho úsilí.future? lsd is future! wrote:kdyz vidis ze za kazdou vetou nasleduje neco jako tohle : "" (pripadne vic vedle sebe),
17krat :![]()
3krat :![]()

Koukám ti chybí někdo na hádky, že se do mě snažíš navážet že? Jdi o dům dál, nemám zájem.léblík wrote:Persona honí příspěvky...

ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???
19.8.2013 - 152
55.sezóna, divize A, ???
19.8.2013 - 152
-
Koukám ti chybí někdo na hádky, že se do mě snažíš navážet že? Jdi o dům dál, nemám zájem.léblík wrote:Persona honí příspěvky...

Nemám to zapotřebí,já jen glosuji tvá slova

Don´t worry, don´t cry, smoke ganjaa and fly
Takovej zvlastni tyden to byl
V pondeli vyhra po 150 zahranejch beckem a v patek trenink
V utery litevec podle ocekavani nasadil noveho trenera, presto sme lepsi +3, ale kdyz se kopou penalty jak Rezek je to tezky
(To pokracuje i v turnajich) No a ve ctvrtek to byl takovej zvlastni den, plnej dumani co a jak. Nakonec pro nas byly zajimavejsi turnaje, nez liga. Hlavni snaha, ale byla pokusit se zvratit boj o ligovy pohar na ceskou stranu, zel zamer se uplne nepovedl a tak z toho muzou mit uzitek jen Panteri. Darween Town radeji riskuje svuj sestup aby vyslo jeho prani o sesazeni Jeremyho a Mantel rumunskej zarez taky nespachal
Nez tedy nastane od pristi sezony Hernan liga, odskoci si pohar temer jiste na jednu sezonu do rumunska. Ze by FC Mac po dalsim patecnim zarezu Jeremyho ztratil body v pondeli i utery je dost nepravdepodobne, kor kdyz Bizone nebude nejspis muset hrat o vse.
V poslednim tydnu v pondeli potrenujem, v utery se pokusime urvat doma bednu, rozhodci je ale prase, tak se muze stat vse
A na zaver nas Jeremy prejede jak vitr pastousku. Pokud by se treti misto nepovedlo, hlavu si z toho delat nebudu, muzu si za to ciste jen sam
PS: Nejsem si teda nejak vedom , ze bych tady nekdy kritizoval co delaji rumuni, spis to proste beru jako realitu
Nekdy pred ca rokem sem se naopak podivoval, proc cesi v tom hojnem zastoupeni ten titul v lize nedokazali nejak urvat. Kartac sem zde za to uz jednou dostal, tak si muzete smele kopnout zas, jako fanousek Sparty sem na to zvyklej, ze po nas vsichni jdou protoze nas nazor vetsinou nejde s davem 

V poslednim tydnu v pondeli potrenujem, v utery se pokusime urvat doma bednu, rozhodci je ale prase, tak se muze stat vse

PS: Nejsem si teda nejak vedom , ze bych tady nekdy kritizoval co delaji rumuni, spis to proste beru jako realitu

Na ceste do propadliste dejin.
I když jsem původně nechtěl , tak sem taky hodím svůj názor. Styl, jakým každý hraje tuto hru, je čistě jeho osobní věc. Část managerů to baví pouze pokud hrají absolutně čestně, pro někoho je zase pomoc krajanovi otázkou cti. Nemyslím si, že by měl kdokoliv právo někoho za to nazývat hajzlem. Samozřejmně se to každému nelíbí, ale reakce by měla být podle mě přiměřená.
P.S. Taky jsem dostal nabídku na pomoc krajanovi , ale slušně jsem ji odmítnul. Ne snad, že bych byl v tomhle ohledu Mirek Dušín, nicméně v A-divizi preferuji tuto variantu. Má to i důvod, postoupil jsem díky tomu před několika sezonami do Áčka, když manager týmu FC Gargzdas v předposledním kole hrál naplno proti svému krajanovi a uzmul mu bod.
P.S. Taky jsem dostal nabídku na pomoc krajanovi , ale slušně jsem ji odmítnul. Ne snad, že bych byl v tomhle ohledu Mirek Dušín, nicméně v A-divizi preferuji tuto variantu. Má to i důvod, postoupil jsem díky tomu před několika sezonami do Áčka, když manager týmu FC Gargzdas v předposledním kole hrál naplno proti svému krajanovi a uzmul mu bod.
tento týden se podařilo zahrát 6 bodů a záchrana už by neměla uniknout. pokud to letos skončí na očekávaných 50 bodech, tak mi pak bude zbývat v historické tabulce 16 bodů na devila resiho, které bych snad v příští sezóně měl dát a potom musím začít hledat nějakou novou motivaci pro SP...
pokud se nestane nějaký zázrak nebo extrémní randomový zásah, tak to pošle dolů z 11. a 12. místa swiftaie a darwena. fuckt bych se nechtěl vžívat do jejich pocitů, pokud skutečně skončí o 1-3 body za fc panters. nehodlám tu někoho odsuzovat nebo moralizovat za to, jak to tu hraje, ale zkuste se vžít do toho, že jste na té druhé straně barikády (např. v roli darwena) a jak by vám asi bylo, kdybyste se chtěli zachránit...
pokud se nestane nějaký zázrak nebo extrémní randomový zásah, tak to pošle dolů z 11. a 12. místa swiftaie a darwena. fuckt bych se nechtěl vžívat do jejich pocitů, pokud skutečně skončí o 1-3 body za fc panters. nehodlám tu někoho odsuzovat nebo moralizovat za to, jak to tu hraje, ale zkuste se vžít do toho, že jste na té druhé straně barikády (např. v roli darwena) a jak by vám asi bylo, kdybyste se chtěli zachránit...
-
Na týchto stránkach žijeme vo virtuálnom svete SoccerProjectu, čo znamená, že dané označenie súviselo s jeho správaním tu a jeho posledný čin moc slušným chovaním neoplýval. Čiže, v skutočnom svete je to možno veľmi slušný a dobrý človek, pred ktorým by som sa ako hajzel cítil ja, lenže toto šlo mimo realitu. Takže, označenie "hajzel" nebolo úplne správne, malo tam byť "eSPé hajzel", nakoľko však človeka asi nemožno súdiť len kvôli jednému jedinému činu, tak to bude "eSPé hajzlovský počin")
pre Roofera: Som Slovák, príspevok som napísal v slovenčine, preto mi tvoje porovnanie češtiny a angliny príde úplne zcestné.
pre Kopčekára: K čomu vlastne tie príspevky?
pre ostatných (mimo výnimiek): Proste nedokážem držať hubu a byť poslušným členom stáda...
pre Roofera: Som Slovák, príspevok som napísal v slovenčine, preto mi tvoje porovnanie češtiny a angliny príde úplne zcestné.
pre ostatných (mimo výnimiek): Proste nedokážem držať hubu a byť poslušným členom stáda...
Last edited by Hippopotamus on Sun Mar 13, 2011 9:34 pm, edited 1 time in total.
...new beginning...
-
at si kazdej dela co chce kdyz je to v ramci pravidel, ale musi pocitat s nasledky (treba s tim ze ho nekdo nazve hajzlem a nebo treba ze tym kterej svym chovanim poskodil mu to muze v budoucnu s radosti vratit:))

Chces se vsadit? vyhrat az statisice €(vstupne za pratelaky:)?! Pojd to zkusit : http://forum.soccerproject.com/viewtopi ... 1&t=148144
-
Kámo, jestli jsem se tě tím příspěvkem dotkl, tak se omlouvám. Je to prostě můj typ humoru. Tvůj příspěvek mi nahrál na smeč a já ji s chutí využil. Co se týče daného problému, tak oslíčka považuji za kamaráda, znám ho i z reálného života, ale v tomto směru s ním nesouhlasím. Navíc acskncl fandí Spartě a já ne, přesto jsem se ho svým způsobem zastal, ač jsem tím vyjádřil nesouhlas s názorem oslíčka. Prostě si myslím, že 99% všech manažérů, když bude postaveno před situaci pomoci někomu koho znám či tomu koho neznám, nebude dlouho váhat. I mě bylo kdysi pomoženo, přestože jsem si o to sám neřekl, tak mi to daný manažér nabídl. Tebe Hippopotamusi považuji za jednoho z nejschopnějších obchodníků, řekl bych že momentálně nejlepšího, ale jestli se nepletu, tak pořád obchoduješ a nesnažíš se zatím postupovat. Nevím, jestli je tvůj současný tým tvým prvním nebo už jsi někdy dříve hrál, ale pokud prvním je a začneš to hrát na postup, tak se dříve či později do podobné situace jako acskncl dostaneš taky ať už té či oné roli a pak jsem zvědavý, jak se rozhodneš.Hippopotamus wrote:Na týchto stránkach žijeme vo virtuálnom svete SoccerProjectu, čo znamená, že dané označenie súviselo s jeho správaním tu a jeho posledný čin moc slušným chovaním neoplýval. Čiže, v skutočnom svete je to možno veľmi slušný a dobrý človek, pred ktorým by som sa ako hajzel cítil ja, lenže toto šlo mimo realitu. Takže, označenie "hajzel" nebolo úplne správne, malo tam byť "eSPé hajzel", nakoľko však človeka asi nemožno súdiť len kvôli jednému jedinému činu, tak to bude "eSPé hajzlovský počin")
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???
19.8.2013 - 152
55.sezóna, divize A, ???
19.8.2013 - 152
-
Hral som cca 11 sezón a za celú tú dobu som nikdy nevypustil ani jeden jediný zápas (ani priateľák). S novým tímom to robím len v minimálnom počte ligových zápasov, aby som nepostúpil do eFka (aj z toho mám veľmi málo potešenia).kopeckar wrote:Nevím, jestli je tvůj současný tým tvým prvním nebo už jsi někdy dříve hrál, ale pokud prvním je a začneš to hrát na postup, tak se dříve či později do podobné situace jako acskncl dostaneš taky ať už té či oné roli a pak jsem zvědavý, jak se rozhodneš.
...keby sa mali všetci rozhodnúť ako acskncl, tak Jeremy má oslavy hattricku už za sebou...
...tvoj humor celkom poznám a často sa človek naozaj pobaví, ale mohlo ti dôjsť (a som skoro presvedčený, že ti to došlo), že keď som písal to jediné slovíčko "nemyslím", tak ma veľmi dobre napadlo, že bez zvratného zámena to má aj iný význam...a preto tvoj dodatok bol asi zbytočný...
EDIT: Ďalšie komentáre od teba, prosím, mne do pošty, nech nedostaneme ban za spam

...new beginning...