Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?

Moderator: Czech Moderators

Angee
Member of the Soccer Project Association

Post by Angee »

k.jose wrote:I když už nejsem úplný nováèek, jedna vìc mi vrtá hlavou. Hráè, který nehraje ligový zápas ani není na støídaèce, DOSTANE PLAT PODLE SMLOUVY, NEBO NIC (za ten ligový zápas)
Za ligové zápas dostane každý hráè v týmu ten plat jaké má uvedené ve smlouvì. Pokud má aj nìjaký bonus za vítìzství a souèasnì ligu nehraje, tak ten bonus nedostane - dostane èistì jen plat bez bonusu :wink:
Image
Widlak
Assistant Manager

Post by Widlak »

SKS wrote: V tu dobu co ti nepøišel junior, zaèalo nové období èekání na juniora(jak øíkáš interval), které dobìhne dokonce podle stávajícího centra ve kterém zaèalo to období....takže neni pravdou že pøi dostavìní nového, zaène nové kratší, to zaène až po hlášce pøišel/nepøišel junior.....takže chceš-li nového šéftrenéra, udìlej to hned a neèekej na centrum :wink:
ale...funguje treninkove centrum kdyz tym nema seftrenera?...jde mi o to,zda by se to dalo timto zpusobem obejit, a to tak,ze bych seftrenera najal az po dostavbe noveho centra...ale to asi fakt nebude nikdo vedet
:D
SKS
Team President

Post by SKS »

Widlak wrote: ale...funguje treninkove centrum kdyz tym nema seftrenera?...jde mi o to,zda by se to dalo timto zpusobem obejit, a to tak,ze bych seftrenera najal az po dostavbe noveho centra...ale to asi fakt nebude nikdo vedet
Øekl bych že funguje s 0% výsledky, øekl bych že se to takto "obejít nedá"....bylo by to celkem nelogické to za 1. a za druhé pokud si letmo, ale dobøe pamatuji tak se mi doba èekání pøi zmìnì nijak nezmìnila.....

Edit:Nové období je zapoèato pouze ve chvíli povýšení mladíka-píší pøímo pravidla :wink:
Last edited by SKS on Mon Mar 19, 2007 4:18 pm, edited 2 times in total.
Nosmas-Arsenal Praha
sezona 13.(jen 1/2)- 5.v H.1635
sezona 14.- 1. v H.1635
sezona 15.- 1. v G.545
sezona 16.- 1. v F.182
sezona 17.- 1. v E. 61
sezona 18.-13 v D. 21
sezona 19.- ? v E. 61
Widlak
Assistant Manager

Post by Widlak »

SKS wrote:
Widlak wrote: ale...funguje treninkove centrum kdyz tym nema seftrenera?...jde mi o to,zda by se to dalo timto zpusobem obejit, a to tak,ze bych seftrenera najal az po dostavbe noveho centra...ale to asi fakt nebude nikdo vedet
Øekl bych že funguje s 0% výsledky, øekl bych že se to takto "obejít nedá"....bylo by to celkem nelogické to za 1. a za druhé pokud si letmo, ale dobøe pamatuji tak se mi doba èekání pøi zmìnì nijak nezmìnila.....
asi to tak bude,ted mi doslo ze na pocatku clovek stejne musi postavit zakladni centrum a az pak bezi 20ti denni lhuta...skoda:)
A. Wenger
Coach

Post by A. Wenger »

Angee wrote:
k.jose wrote:I když už nejsem úplný nováèek, jedna vìc mi vrtá hlavou. Hráè, který nehraje ligový zápas ani není na støídaèce, DOSTANE PLAT PODLE SMLOUVY, NEBO NIC (za ten ligový zápas)
Za ligové zápas dostane každý hráè v týmu ten plat jaké má uvedené ve smlouvì. Pokud má aj nìjaký bonus za vítìzství a souèasnì ligu nehraje, tak ten bonus nedostane - dostane èistì jen plat bez bonusu :wink:
Mel sem za to, ze za ligu jsou placeni jen hraci kteri hraji a ti kteri jsou na stridacce! Zbytek ma smulu...
kobop
Team Manager

Post by kobop »

A. Wenger wrote:
Mel sem za to, ze za ligu jsou placeni jen hraci kteri hraji a ti kteri jsou na stridacce! Zbytek ma smulu...
Pøi ligovém zápase dostanou všichni svùj plat. Bonus se vyplácí jen tìm, kteøí hráli, nebo byli na støídaèce. Pokud je nemáš v nominaci, dosatí je tam asistent nebo nìjakej jinej zamìstnanec!
kobop
Team Manager

Post by kobop »

Mám pocit, že dùležité je, aby byl šéftrenér pøítomný pøi ranní simulaci. A v prùbìhu dne je jeho výmena možná bez vlivu na dobu k pøíchodu juniora
Papik
Team Manager

Post by Papik »

Mùže mi nìkdo objasnit co v lize rozhoduje pøi rovnosti bodù ?? Nìjak to nechápu - viz liga E.48 - GOGO a SUŠI stejnì bodù, GOGO o ètyøi branky lepší skore, první vzájemný zápas remiza a SUŠI je na 2. GOGO na 3. místì :?:
Image
*sadlos*

Post by *sadlos* »

Papik wrote:Mùže mi nìkdo objasnit co v lize rozhoduje pøi rovnosti bodù ?? Nìjak to nechápu - viz liga E.48 - GOGO a SUŠI stejnì bodù, GOGO o ètyøi branky lepší skore, první vzájemný zápas remiza a SUŠI je na 2. GOGO na 3. místì :?:
Rozhoduje poèet vítìzství
Papik
Team Manager

Post by Papik »

*sadlos* wrote:
Papik wrote:Mùže mi nìkdo objasnit co v lize rozhoduje pøi rovnosti bodù ?? Nìjak to nechápu - viz liga E.48 - GOGO a SUŠI stejnì bodù, GOGO o ètyøi branky lepší skore, první vzájemný zápas remiza a SUŠI je na 2. GOGO na 3. místì :?:
Rozhoduje poèet vítìzství
Aha. Dìkuji :lol:
Image
SKS
Team President

Post by SKS »

kobop wrote: Mám pocit, že dùležité je, aby byl šéftrenér pøítomný pøi ranní simulaci. A v prùbìhu dne je jeho výmena možná bez vlivu na dobu k pøíchodu juniora
No tak to je samozøejmí, že výmìna jako taková nemá pøi simulaci vliv....protože pøímo pøi simulaci ho nevymìníš, že? Ale to že neni nìjakou chvilku na max ten trenér už vliv na juniora má :wink: (neseženeš-li ho na 100%)
Nosmas-Arsenal Praha
sezona 13.(jen 1/2)- 5.v H.1635
sezona 14.- 1. v H.1635
sezona 15.- 1. v G.545
sezona 16.- 1. v F.182
sezona 17.- 1. v E. 61
sezona 18.-13 v D. 21
sezona 19.- ? v E. 61
*sadlos*

Post by *sadlos* »

Byl jsem tázán jedním nováèkej, jak se najímá nový trenér, že mu to nejde...

Mìl jsem za to, že se musí kliknout na najmout a pak na plat, ale to mu údajnì nejde... Já to nechtìl zkoušet, bo bych musel vyhodit trenéra, ale jestli nìkdo pøesnì ví, tak a mi to sem napíše...

Díky moc i za nìj;)
PipkiN

Post by PipkiN »

Klikne na "Najmout" a pak klikne na ikonku smlouvy...
playing in C2
Image
Turnaj Slaná baterka
johniez
Assistant Manager

Post by johniez »

mam hrace ktery moc nehrajou, ale ted jim chci zvednout moralku a obcas je nasadit.
19.3. vecer pred ligovym zapasem meli dva utocnici moralky 38, 24.
20.3. Oba nenastoupili v lize, moralka o neco klesla.. pak pratelak kde oba hrali, ale po pratelskym zapase koukam maj moralky 34, 24.

Ten s 24 je celkem jasnej, nehral ligu, kleslo a pak hral pratelak tak stouplo a je na tom porad stejne. Ale ten druhej se mi nezda, proc si o 4 pohorsil?
SP utility: http://aspt.johniez.com (windows, linux, mac..) [0.2.7 - 23.12.07]
kofi

Post by kofi »

chtìl bych se zeptat na kvalitu hráèù (na TL), kteøí nehrají v žádném týmu...jak bývají dobøí? Nebo je to na styl Háèkaøe...kvalita se najde, ale je to spíš vyjímka....
koneckoncù, když je zadara :)
FC Alkoholicks
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”