Divize A

Moderator: Czech Moderators

pupajdi13
Member of the Soccer Project Association

Re: Divize A

Post by pupajdi13 »

impossible wrote: P.S. To El: myslim ze by to byly vzajemne zapasy, ktere by rozhodli take ve prospech Hernana:

Út 5 Dub 2011 (04:02 CET) L FC JEREMY 1 - 2 FC Inter Milano
Út 3 Kvě 2011 (04:03 CET) L FC Inter Milano 2 - 1 FC JEREMY
Bohužel vzájemné zápasy vubec nic nerozhodují , první kriterium je počtem výher , druhé je rozdíl skore a poslední varianta je prach sprostý abecední význam názvu klubu ...... sice uplná blbost, ale vždycky to tak bylo a pochybuju,že by to Sjarel změnil.
Image Šlechtická Mince-zde...FC Letenská šlechta - pupajdi -Sheriff Image
PaToM

Post by PaToM »

pupajdi13 wrote:
impossible wrote: P.S. To El: myslim ze by to byly vzajemne zapasy, ktere by rozhodli take ve prospech Hernana:

Bohužel vzájemné zápasy vubec nic nerozhodují , první kriterium je počtem výher , druhé je rozdíl skore a poslední varianta je prach sprostý abecední význam názvu klubu ...... sice uplná blbost, ale vždycky to tak bylo a pochybuju,že by to Sjarel změnil.
Ešte po rozdieli skóre nasleduje vyšší počet strelených gólov. :)
FC Hostage
_________
Slovak League (Slovenská Liga)

(\__/)
(O.o )
(> < ) <-- This is Bunny, The Great Emperor.
Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
palo

Post by palo »

pupajdi13 wrote:

Ještě dnes přejmenuju tým na Astratovarius.
Gratulace všem třem medailistům,moc pěkný pohled :!: :!: :wink:
Image
Totti
Team Manager

Post by Totti »

Pridavam sa a gratulujem Hernanovi k zisku titulu. Bolo to fakt vyrovnane do poslednej chvile. :)
tím: Matts stars
manažér:Totti

liga: E.72
puzzle

Post by puzzle »

palo wrote:
pupajdi13 wrote:

Ještě dnes přejmenuju tým na Astratovarius.
Gratulace všem třem medailistům,moc pěkný pohled :!: :!: :wink:
to ti nepomože jelikož se bere název týmu, který by tým měl jako SP tým

jinak gratulaca Hermánovi, je pěkné vidět na tom nejvyšším stupni českou vlajku
(1.FC Krvavý Prapor C.2 ;-))

Nevěř na zázraky - spoléhej na ně...
Jeremy74
Team President

Post by Jeremy74 »

Za mě k poslednímu kolu jen stručně:

Každý máme o férovosti jinou představu. V mých očích je to, co dnes předvedli hráči acskncl a MikeF normální prasárna. Pro mě nepochopitelná a neomluvitelná mnohem víc než rumunská spolupráce v minulosti. Přál jsem si od obou našich soupeřů snahu o maximální možný výkon a pochopil bych zahrání obvyklého výkonu z jiných zápasů. Ale úzkostlivě si hlídat nepřekročení hranice 130 a ještě se na tom domlouvat, to je ubohost. Jen pro zajímavost uvádím fakta, které ve finále sehrály rozhodující roli...

Rudá mašina vs. Inter výkony 140 a 129
Rudá mašina vs. Jeremy 150 a 146

Mikef vs. Inter 58 a 70
Mikef vs. Jeremy 130 a 90

Tímto ukončuji svou aktivitu zde na fóru a asi i ve hře. Mějte se tu všichni rádi.
FC JEREMY
palo

Post by palo »

Jeremy74 wrote:Za mě k poslednímu kolu jen stručně:

Každý máme o férovosti jinou představu. V mých očích je to, co dnes předvedli hráči acskncl a MikeF normální prasárna. Pro mě nepochopitelná a neomluvitelná mnohem víc než rumunská spolupráce v minulosti. Přál jsem si od obou našich soupeřů snahu o maximální možný výkon a pochopil bych zahrání obvyklého výkonu z jiných zápasů. Ale úzkostlivě si hlídat nepřekročení hranice 130 a ještě se na tom domlouvat, to je ubohost. Jen pro zajímavost uvádím fakta, které ve finále sehrály rozhodující roli...

Mikef vs. Inter 58 a 70

Tímto ukončuji svou aktivitu zde na fóru a asi i ve hře. Mějte se tu všichni rádi.
Neblázni,acskncl hrál dnes semifinále MTP a čtvrtfinále svého cupu,tak ty zápasy prostě upřednostnil,protože mu v divizi už o nic nešlo.Kdyby Tě chtěl potopit tak nezahraje 129...
Image
Big El

Post by Big El »

Jeremy74 wrote:Za mě k poslednímu kolu jen stručně:

Mikef vs. Inter 58 a 70

Pokud jde o Mikefa, komentovat to nemíním, necítím se na to oprávněný. Pokud jde o acskncla, naznačil to už palo. Řekl bych, že jsi měl zkrátka smůlu v tom, že jsi ho chytnul na poslední kolo, kdy mu už o nic nešlo a navíc on sám to tady jednoznačně a veřejně prezentoval a řekl, že pošle sběrače zkušeností. Z jeho strany je to podle mě naprosto pochopitelné manažerské rozhodnutí...
Elnino Prague

Návrat ke kořenům :P
acskncl

Post by acskncl »

Uz v nedeli sem zde psal, ze Acko zkusi bodovat v pondeli v rumunsku(neuspesne) a zbytek odpociva, coz pri dnesnis dvou turnajich bylo naprosto jednoznacne uprednostneno. Myslenek jak to postavit bylo spousta , ale nechtel sem to ani totalne vypustit a ani tam poslat becko a narvat to treba na 100% agr a dej se vule bozi :mrgreen:(a i becko na vetsi agr by na toho vraha co to piskal sotva zahralo vic) To ze se povedlo doladit u o obou souperu, kterejm o nic neslo priblizne stejnej vykon me osobne prislo jako nejferovejsi reseni, nez aby to nekdo znas vypustil vic nez ten druhej. Proste to uz bylo na "vyssi" moci jak se stim golove popere, ale oba souperi o titul meli v podstate rovnomerne sance a nikdo nebyl umyslne zariznut.
PS: K tomu porovnavani vykonu, kdo jak proti komu, tak doma sem s Interem hral se snahou bodovat, ale rozhodci z toho udelal "jen 140"
Na ceste do propadliste dejin.
PaToM

Post by PaToM »

Gratulujem Hernánovi k titulu!

Hoci, priznávam, že som to viac prial Jeremymu. :roll:
FC Hostage
_________
Slovak League (Slovenská Liga)

(\__/)
(O.o )
(> < ) <-- This is Bunny, The Great Emperor.
Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
ps2512

Post by ps2512 »

Gratulace Hernanovi!
jeremy: snad si to jeste rozmyslis, jsi jedna z nejstarsich a nejvetsich ceskych kapacit na SP!
Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci
Image
H.Crespo(FC.Inter.Milano)

Post by H.Crespo(FC.Inter.Milano) »

Chápu Jeremyho rozhořčení...prohrát titul o jeden gól, taky bych asi reagoval podrážděne..ale pokud uvedeme jedny fakta, tak by jsme měli i druhé (viz rozpočet níže)...jak měl Jeremy smůlu na los posledního kola...tak v průběhu sezóny mu los přál...jelikož v součtu s rozprodávajícími týmy byl +2 body a +2 góly...a pokud se jedná o rozhodnutí MikeFa nevidím na tom absolutně nic zlého a ubohého...nastavil sestavu, kterou nastavil...a s kterou je schopen zahrát uvedený výkon...nic zlého jednoznačně neprovedl...nikomu nic nepustil...a rudá mašina, prostě hrála zápas se sestavou, aby šetřila áčko na poháry...plus to, že jsem studoval jeho penalty a můj gólman jeho penaltu kryl...pokud ne, tak pak by skóre bylo vyrovnané.........

Fakta:

Nop´s Heroes - Jeremy 0:2 a 0:13 - (133:147, 37:141) - skóre: + 15, výkon: Nop´s 170
Nop´s Heroes - Inter 1:2 a 1:7 - (143:151, 92:143) - skóre: + 7, výkon: Nop´s 235

MikeF - Jeremy 1:5 a 2:4 - (120:150, 90:149) - skóre: + 6, výkon: 210
MikeF - Inter 0:11 a 0:5 - (58:143, 70:140) - skóre: + 16, výkon: 128

White Caps-Jeremy 0:7 a 2:7 - (44:150, 102:149) - skóre: +12, výkon: 146
White Caps-Inter 1:1 a 0:8 - (144:145, 36:142) + skóre: + 8, výkon: 180 - 2 body

Versus rozprodávající týmy:
1. Jeremy 6 6 0 0 38:5 18 (skóre: +33) (výkony rozprodávajících: 526)
2. Inter 6 5 1 0 34:3 16 (skóre: +31) (výkony rozprodávajících: 543)

Myslím, že je na místě uvést i to co rozhodlo a to nebylo poslední kolo....
Vzájemné zápasy: Jeremy-Inter 1:2 a 1:2 - (149:150, 150:153)

Pokud by neplatilo toto stupidní pravidlo o gólech, tak tady nikdo nikoho nemusel...
Jak píši v mém SP prohlášení ideální by byl rozhodující zápas na neutrální půdě...případně rozhodnutí vzájemnými zápasy a ne honěním skóre s rozprodávajícími týmy...ovšem s tím tady nikdo nic asi nenadělá.......

Na druhou stranu, v závislosti na vzájemných zápasech a nebýt bití Randomem by bylo rozhodnuto mnohem dříve a bez jekkékoliv diskuze... :roll:
Last edited by H.Crespo(FC.Inter.Milano) on Fri May 20, 2011 10:45 am, edited 2 times in total.
Hernán Crespo - FC Inter Milano
S44-2.-A division
S43-1.-A division
S42-1.-A division
S41-1.-A division - 1.-SP cup
S40-1.-A division
S39-1.-B2 - 1.-SP cup
S38-1.-C4 - 1.-SP cup
S37-1.-D12 - 1.-SP cup
S36-1.-E35 - 1.-SP cup
S25 - 1. - SP cup
S24 - 1. - A
oslicek

Post by oslicek »

pamatuju, že něco podobného jako v letošním třicátém kole se řešilo v áčku někdy před deseti sezónami - kdy dva manažeři mezi sebou bojovali o sestup férově na maximální výkony a "božským" zákrokem třetího týmu nakonec sestoupil tým, který by za všech normálních skutečností nesestoupil.

taky si nemyslím, že je to košer a neschvaluju to a plně bych se podepsal pod jeremyho prohlášení o pár příspěvků výše. je to celé o tom, že každý z nás má postavenu laťku o tom, co je férové a co ne, úplně někde jinde - tohle je asi celé o empatii vžít se do té pozice toho, kdo na tom bude bit.

jen doufám, že se tu neobjeví nějaký "dobrák", který začne hernána obviňovat, že získal titul podvodem, když je v tom Hernán naprosto nevinně a hrál stejně jako jeremy všech třicet zápasů totálně naplno. řekl bych, že z tohohle pohledu je to dost nešťastný konec sezóny.
Jeremy74
Team President

Post by Jeremy74 »

H.Crespo(FC.Inter.Milano) wrote:...
Už jsem to neměl v úmyslu, ale na to co tu napsal manažer Crespo ještě musím zareagovat.

Tvá řeč na obhajobu našich soupeřů je tedy vskutku mistrovská. Je zvláštní, jak přesně víš, kdo z nich co zamýšlel a proč to tak udělal.

Za sebe říkám toto:

Žádal jsem ve středu poštou manažera acskncl, aby zápas pokud možno nevypouštěl. Nevyhověl mi a z jeho odpovědí vyplývá, že tu vůbec nešlo o nějaké šetření na turnaje či co, ale snahu vzít režii souboje o 1. místo do vlastních rukou tím, že 3.! a 16.! tým tabulky zahrají v posledním kole přibližně stejné výkony. V podstatě to tady i přiznal a ještě se pochválil, jak mu to přišlo férové. Měl právo se takto rozhodnout a stalo se. Jen mě teda zarazilo, že až na jediného Oslíčka se nad tím vlastně nikdo nepozastavil a všem to připadá naprosto v pořádku.

Kdo by na mém místě nebyl nasraný? Bylo jasné, že po této "dohodě" jsem už neměl šanci. Mikefovi jsem to odpustil. Prostě zahrál svoje maximum, což je správné a tečka.

A na závěr k Tobě - nevím, proč jsi do toho zatáhnul zápasy s kde kým dalším? O to přece vůbec nešlo. Já v žádném případě nezpochybňuji, že jsi měl lepší tým než já a měl jsi mít jistotu titulu dávno. To všichni víme z Tvých tklivých tiskových prohlášení, jak jenom Tebe pořád řezal random. Nicméně vzhledem k tomu, jak se situace v sezóně vyvinula, dobře víš, že nebýt té "férové" pomoci od rudé mašiny, tak bys byl prostě i s tou vychytanou penaltou v prdeli.
FC JEREMY
acskncl

Post by acskncl »

Žádal jsem ve středu poštou manažera acskncl, aby zápas pokud možno nevypouštěl. Nevyhověl mi a z jeho odpovědí vyplývá, že tu vůbec nešlo o nějaké šetření na turnaje či co, ale snahu vzít režii souboje o 1. místo do vlastních rukou tím, že 3.! a 16.! tým tabulky zahrají v posledním kole přibližně stejné výkony. V podstatě to tady i přiznal a ještě se pochválil, jak mu to přišlo férové. Měl právo se takto rozhodnout a stalo se. Jen mě teda zarazilo, že až na jediného Oslíčka se nad tím vlastně nikdo nepozastavil a všem to připadá naprosto v pořádku.
Uz o minulem vikendu sem zde jednoznacne napsal, ze Acko bude hrat ligu jen v rumunsku a dal sberaci zkusenosti a i ze ve ctvrtek maji prednost turnaje. Do toho zapasu v podstate nastoupilo to nejlepsi z toho zbytku a nejake vetsi rezervy ve vykonu tam nebyly. Na marodce a v trestu sem mel obe RF, takze vykon vylepsit mohla leda volna streda, ale tu sem uz v predstihu zrusil, nalada uz na 100% nebyla a tak kazdej zapas pro me dobrej. Mikef i ja sme zahrali vicemene k horni hranici vykonu danejch okolnostna( u me rozhodci 100%) Podstatne bylo ze to nikdo neodflaknul a nezahral to na 80, to by pak rozhodne fer nebylo.
Na ceste do propadliste dejin.
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”