SP Pohár

Moderator: Czech Moderators

puzzle
Member of the Soccer Project Association

Re: SP Pohár

Post by puzzle »

Tak my si poprvé v histrorii kopneme SP pohár, jelikoš liga je pasé, tak zkusíme něco vydolovat z poháru,

1.Kolo
Tak na úvod jsme porazili tým A.C.A.B., který je 10 v G.513 výsledek 4:0 pro domácí

2.kolo
Tentokrát se doma střetneme z týmem z H divize, SK Sopt Rapotin, který je první v 1 v H.329, chceme samozdřejmě postup, tak uvidíme jestli bude ve středu na tom tým, tak aby postoupil.
(1.FC Krvavý Prapor C.2 ;-))

Nevěř na zázraky - spoléhej na ně...
Libo

Post by Libo »

Libo Team - Fc Jozikai 3:0

Vykony: 91 - 67

Tak v poharu jsem chtel vypadnout, ale hackar podal jeste horsi vykon nez ja a tak postupuju do dalsiho kola, kde doufam uz vypadnu :mrgreen:
39th season - F.179
Image
Image
Big El

Post by Big El »

Fc Vanagai - Elnino Prague 6:0 (96:46)

Desátý tým G divize byl nad naše síly. Gratulujeme. Rozhodli jsme se pohár vypustit ani snad ne kvůli soustředění na ligu, ale kvůli relativně úzkému kádru. Odpočinek v půlce týdne nám rozhodně přijde vhod.

P.S. Já vím, že to je hodně s křížkem po funuse, ale ještě dodatečná gratulace Andrewovi. Ač ne na fóru, tak jsem závěrečné boje sledoval a moc držel palce. Tož to je dost, že to někdo z Čechů prubnul. A teď ještě ten titul z Áčka. Co ty na to Tome?
Elnino Prague

Návrat ke kořenům :P
tom17
Team President

Post by tom17 »

Big El wrote: A teď ještě ten titul z Áčka. Co ty na to Tome?
:lol: Na titul to určitě nebude, stačí se mrknout na můj kádr. Ale díky za důvěru.
Když o tom teď tak přemýšlím... byla to vůbec otázka na mě? :)
VIASTORE
3x SP League Winner: seasons 64, 65 and 66
1x SP Cup Winner: season 46
4x 2nd in A: seasons 30, 31, 32 and 63
2x 3rd in A: seasons 33 and 47
Big El

Post by Big El »

tom17 wrote:
Big El wrote: A teď ještě ten titul z Áčka. Co ty na to Tome?
:lol: Na titul to určitě nebude, stačí se mrknout na můj kádr. Ale díky za důvěru.
Když o tom teď tak přemýšlím... byla to vůbec otázka na mě? :)
Byla, byla. Nu, pokud není kádr, nevadí. Stačí jenom dostatečně hlasitě vzývat v modlitbách Boha (případně Random).
Elnino Prague

Hadis

Post by Hadis »

Pohár je jediná soutěž, kde bezpečně vyhráváme.
AC Had Bozak 2 - 0 Super Bobři ( 117 : 104 )

Další kolo opět doma, tentokrát s týmem na sestupové pozici v F divizi. Opět doufám v postup.

Jen Ti moji fanoušci nechodí v počtu, jakej bych si představoval a jesm stále v mínusu.
Do dalšího týdne se ale TS dotane přes 60% a fanoušci se zase vrátí na náš stadion :lol:
AC Had Bozak

Papa Bouba Diop

Post by Papa Bouba Diop »

sakra...zase výhra :evil: a navíc další zápas hrajeme zase venku (už potřetí) :?
Papa Bouba Diop - Valcíři Chomutov C.F. - na cestě za chybějícími trofejemi :lol:
Big El

Post by Big El »

Papa Bouba Diop wrote:sakra...zase výhra :evil: a navíc další zápas hrajeme zase venku (už potřetí) :?
Třeba Ti je souzeno pohár vyhrát...
Elnino Prague

jancarik

Post by jancarik »

a jsme venku souper chtel asi taky ale byli jsme lepsi :mrgreen:
http://www.soccerproject.com/spnewl_gam ... ID=1055505
FC Jančařík Šterboholy

VSICHNI NA PRODEJ
Papa Bouba Diop

Big El wrote:
Papa Bouba Diop wrote:sakra...zase výhra :evil: a navíc další zápas hrajeme zase venku (už potřetí) :?
Třeba Ti je souzeno pohár vyhrát...
:) no mám pocit, že by se to "štěstí" otočilo kdybych se začal snažit :)
Papa Bouba Diop - Valcíři Chomutov C.F. - na cestě za chybějícími trofejemi :lol:
Sokol Cejc

Post by Sokol Cejc »

Ono je to spíše jinak, nebo spíš jako to vidím já. Pokud alespoň tajně pomýšlíš na postup do Áčka (tým máš výborný a B1 je poměrně hratelná) pak by Ti právě ten rozdíl v poháru mohl způsobit obrovské problémy. Losy na čtvrtek máš poměrně těžké, Vlammers, Jančařík....

Pokud si na postup nevěříš, nebo postoupit nechceš, rozhodně stojí pohár za úvahu, můžeš to dotáhnout opravdu daleko.
Andrew - Sokol Čejč
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

pupajdi13 wrote: příští soupeř : MFK Rotate opět vdoucí celek divize H a opět u nás doma :wink:
Střetnutí jsme zvládli na výbornou a vítězstvím 5 : 1 jsme si připsali duležité 3 % nálady v týmu.

Příští kolo bude mít charakter hokejové odplaty ..... hrajeme potřetí doma a přijede
5 v G - FC Doman 233 tým mající v logu HC Vítkovice Steel http://www.soccerproject.com/spnewl_tea ... ?tid=48437
Takže musí přijít alespon malá odplata za vyřazení Pražské Sparty z play-off :wink:
Image Šlechtická Mince-zde...FC Letenská šlechta - pupajdi -Sheriff Image
Papa Bouba Diop

Sokol Cejc wrote:Ono je to spíše jinak, nebo spíš jako to vidím já. Pokud alespoň tajně pomýšlíš na postup do Áčka (tým máš výborný a B1 je poměrně hratelná) pak by Ti právě ten rozdíl v poháru mohl způsobit obrovské problémy. Losy na čtvrtek máš poměrně těžké, Vlammers, Jančařík....

Pokud si na postup nevěříš, nebo postoupit nechceš, rozhodně stojí pohár za úvahu, můžeš to dotáhnout opravdu daleko.
mluvíš mě z duše :) před začátkem sezony jsem vůbec nevěděl, do čeho jdu...po 10ti zápasech vidím, že se můžu v klidu držet na nejvyšších příčkách a když budu opravdu chtít (a že chci) můžu se zapojit do bojů o postup do A - proto jsem se taky snažil z poháru vypadnout - bohužel zkrátka s momentálním týmem nedokážu hrát opravdu nízké výkony - minimum je kolem 70ti a to ještě pořád stačilo na výhru (příště už snad vypadnu)...

když jsem si projel los a nominované rozhodčí tak otevřeně říkám, že šance na postup tady určitě je a dám do toho všechno ;)
Slanec

Post by Slanec »

Po vítězství 10:1 postupjeme do dalšího kola. O góly se postarali pouze 3 hráči. V dalším kole nás čeká tým sass 1, který je z F divize.
Slanec - FC Tigers
39. sezóna (pro nás 24. sezóna) - divize F62 (stále klesáme, stále klesáme)
Cizí chyby máme před očima, vlastní za zády. (Lucius Annaeus Seneca Mladší)
Azor

Post by Azor »

Baníček - kněžice78 1:0 V:121-115 Zisk: € 23 307. Příště: venku s SK Hanacka Slavia Kromeriz (H.598, 93)
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”