SP Pohár
Moderator: Czech Moderators
Re: SP Pohár
Tak my si poprvé v histrorii kopneme SP pohár, jelikoš liga je pasé, tak zkusíme něco vydolovat z poháru,
1.Kolo
Tak na úvod jsme porazili tým A.C.A.B., který je 10 v G.513 výsledek 4:0 pro domácí
2.kolo
Tentokrát se doma střetneme z týmem z H divize, SK Sopt Rapotin, který je první v 1 v H.329, chceme samozdřejmě postup, tak uvidíme jestli bude ve středu na tom tým, tak aby postoupil.
1.Kolo
Tak na úvod jsme porazili tým A.C.A.B., který je 10 v G.513 výsledek 4:0 pro domácí
2.kolo
Tentokrát se doma střetneme z týmem z H divize, SK Sopt Rapotin, který je první v 1 v H.329, chceme samozdřejmě postup, tak uvidíme jestli bude ve středu na tom tým, tak aby postoupil.
(1.FC Krvavý Prapor C.2
)
Nevěř na zázraky - spoléhej na ně...

Nevěř na zázraky - spoléhej na ně...
-
- Member of the Soccer Project Association
Libo Team - Fc Jozikai 3:0
Vykony: 91 - 67
Tak v poharu jsem chtel vypadnout, ale hackar podal jeste horsi vykon nez ja a tak postupuju do dalsiho kola, kde doufam uz vypadnu
Vykony: 91 - 67
Tak v poharu jsem chtel vypadnout, ale hackar podal jeste horsi vykon nez ja a tak postupuju do dalsiho kola, kde doufam uz vypadnu

Fc Vanagai - Elnino Prague 6:0 (96:46)
Desátý tým G divize byl nad naše síly. Gratulujeme. Rozhodli jsme se pohár vypustit ani snad ne kvůli soustředění na ligu, ale kvůli relativně úzkému kádru. Odpočinek v půlce týdne nám rozhodně přijde vhod.
P.S. Já vím, že to je hodně s křížkem po funuse, ale ještě dodatečná gratulace Andrewovi. Ač ne na fóru, tak jsem závěrečné boje sledoval a moc držel palce. Tož to je dost, že to někdo z Čechů prubnul. A teď ještě ten titul z Áčka. Co ty na to Tome?
Desátý tým G divize byl nad naše síly. Gratulujeme. Rozhodli jsme se pohár vypustit ani snad ne kvůli soustředění na ligu, ale kvůli relativně úzkému kádru. Odpočinek v půlce týdne nám rozhodně přijde vhod.
P.S. Já vím, že to je hodně s křížkem po funuse, ale ještě dodatečná gratulace Andrewovi. Ač ne na fóru, tak jsem závěrečné boje sledoval a moc držel palce. Tož to je dost, že to někdo z Čechů prubnul. A teď ještě ten titul z Áčka. Co ty na to Tome?
Elnino Prague
Návrat ke kořenům
Návrat ke kořenům

Big El wrote: A teď ještě ten titul z Áčka. Co ty na to Tome?

Když o tom teď tak přemýšlím... byla to vůbec otázka na mě?

VIASTORE
3x SP League Winner: seasons 64, 65 and 66
1x SP Cup Winner: season 46
4x 2nd in A: seasons 30, 31, 32 and 63
2x 3rd in A: seasons 33 and 47
3x SP League Winner: seasons 64, 65 and 66
1x SP Cup Winner: season 46
4x 2nd in A: seasons 30, 31, 32 and 63
2x 3rd in A: seasons 33 and 47
Byla, byla. Nu, pokud není kádr, nevadí. Stačí jenom dostatečně hlasitě vzývat v modlitbách Boha (případně Random).tom17 wrote:Big El wrote: A teď ještě ten titul z Áčka. Co ty na to Tome?Na titul to určitě nebude, stačí se mrknout na můj kádr. Ale díky za důvěru.
Když o tom teď tak přemýšlím... byla to vůbec otázka na mě?
Elnino Prague
Návrat ke kořenům
Návrat ke kořenům

-
Pohár je jediná soutěž, kde bezpečně vyhráváme.
AC Had Bozak 2 - 0 Super Bobři ( 117 : 104 )
Další kolo opět doma, tentokrát s týmem na sestupové pozici v F divizi. Opět doufám v postup.
Jen Ti moji fanoušci nechodí v počtu, jakej bych si představoval a jesm stále v mínusu.
Do dalšího týdne se ale TS dotane přes 60% a fanoušci se zase vrátí na náš stadion
AC Had Bozak 2 - 0 Super Bobři ( 117 : 104 )
Další kolo opět doma, tentokrát s týmem na sestupové pozici v F divizi. Opět doufám v postup.
Jen Ti moji fanoušci nechodí v počtu, jakej bych si představoval a jesm stále v mínusu.
Do dalšího týdne se ale TS dotane přes 60% a fanoušci se zase vrátí na náš stadion

AC Had Bozak
-
sakra...zase výhra
a navíc další zápas hrajeme zase venku (už potřetí) 

Papa Bouba Diop - Valcíři Chomutov C.F. - na cestě za chybějícími trofejemi 

Třeba Ti je souzeno pohár vyhrát...Papa Bouba Diop wrote:sakra...zase výhraa navíc další zápas hrajeme zase venku (už potřetí)
Elnino Prague
Návrat ke kořenům
Návrat ke kořenům

-
a jsme venku souper chtel asi taky ale byli jsme lepsi
http://www.soccerproject.com/spnewl_gam ... ID=1055505

http://www.soccerproject.com/spnewl_gam ... ID=1055505
FC Jančařík Šterboholy
VSICHNI NA PRODEJ
VSICHNI NA PRODEJ
-
Big El wrote:Třeba Ti je souzeno pohár vyhrát...Papa Bouba Diop wrote:sakra...zase výhraa navíc další zápas hrajeme zase venku (už potřetí)

-
Ono je to spíše jinak, nebo spíš jako to vidím já. Pokud alespoň tajně pomýšlíš na postup do Áčka (tým máš výborný a B1 je poměrně hratelná) pak by Ti právě ten rozdíl v poháru mohl způsobit obrovské problémy. Losy na čtvrtek máš poměrně těžké, Vlammers, Jančařík....
Pokud si na postup nevěříš, nebo postoupit nechceš, rozhodně stojí pohár za úvahu, můžeš to dotáhnout opravdu daleko.
Pokud si na postup nevěříš, nebo postoupit nechceš, rozhodně stojí pohár za úvahu, můžeš to dotáhnout opravdu daleko.
Andrew - Sokol Čejč
-
Střetnutí jsme zvládli na výbornou a vítězstvím 5 : 1 jsme si připsali duležité 3 % nálady v týmu.pupajdi13 wrote: příští soupeř : MFK Rotate opět vdoucí celek divize H a opět u nás doma![]()
Příští kolo bude mít charakter hokejové odplaty ..... hrajeme potřetí doma a přijede 5 v G - FC Doman 233 tým mající v logu HC Vítkovice Steel http://www.soccerproject.com/spnewl_tea ... ?tid=48437
Takže musí přijít alespon malá odplata za vyřazení Pražské Sparty z play-off

-
mluvíš mě z dušeSokol Cejc wrote:Ono je to spíše jinak, nebo spíš jako to vidím já. Pokud alespoň tajně pomýšlíš na postup do Áčka (tým máš výborný a B1 je poměrně hratelná) pak by Ti právě ten rozdíl v poháru mohl způsobit obrovské problémy. Losy na čtvrtek máš poměrně těžké, Vlammers, Jančařík....

když jsem si projel los a nominované rozhodčí tak otevřeně říkám, že šance na postup tady určitě je a dám do toho všechno

-
Po vítězství 10:1 postupjeme do dalšího kola. O góly se postarali pouze 3 hráči. V dalším kole nás čeká tým sass 1, který je z F divize.
Slanec - FC Tigers
39. sezóna (pro nás 24. sezóna) - divize F62 (stále klesáme, stále klesáme)
Cizí chyby máme před očima, vlastní za zády. (Lucius Annaeus Seneca Mladší)
39. sezóna (pro nás 24. sezóna) - divize F62 (stále klesáme, stále klesáme)
Cizí chyby máme před očima, vlastní za zády. (Lucius Annaeus Seneca Mladší)
Baníček - kněžice78 1:0 V:121-115 Zisk: € 23 307. Příště: venku s SK Hanacka Slavia Kromeriz (H.598, 93)