arsenal007 1:2 FC Hostage
Vyhrali sme aj posledný zápas prvej polovice ligovej sezóny a sme na 1. mieste!
Zápas proti 13. tímu poradia však nebol taký jednoznačný, ako by sa predpokladalo. Priznám sa, že som ani neštudoval súperove výkony v tejto sezóne a do zápasu jednoducho išlo to najlepšie, čo bolo k dispozícii. A dobre som spravil, že som veľmi nešpekuloval. Vzhľadom na to, že domáci hrávajú podľa rovnice "rozhodca" + "agresivita" <= 100%, mohli si dovoliť tentokrát na benevolentnejšieho rozhodcu väčšiu agresivitu a zahrali tak aj vyšší výkon. Na výkony to bolo nakoniec 128 - 134. Navyše náš výkon ešte mierne ovplyvnilo zranenie a trochu viac ČK v 84. minúte.
Čo je však tiež podstatné, doterajší líder druhýkrát v sezóne prehral, keď nestačil na 8. tím FC Diamond, ktorému podľahol po 2 ČK do 75. minúty a výkonoch 133 - 124 v prospech Diamondu. Po 15 kolách sme preto na 1. mieste s 3-bodovým náskokom na druhú Garliavu a 7-bodovým na 3. tím.
V pondelok načneme odvetnú časť domácou odvetou proti jednému z 3 tímov, ktoré nám vzali body - The Guardian. Rozhodca má len o 1 percentuálny bod prísnosti menej ako v prvom vzájomnom zápase (0:0), tak sa do toho hádam nebude pliesť ani teraz. Výhodou je, že už vieme ako pravdepodobne súper nastaví agresivitu (50%). Napriek tomu, že ide o 11. tím, vieme, že nemôžeme nič podceniť. Počas dnešných 3 simulácií sa nám zranili postupne 3 hráči. Každý z nich by však do pondelka mal byť k dispozícii. Vykartoval sa nám však A-čkový RB, kde bude musieť zrejme nastúpiť SW. Kuriozitou je, že CF, ktoré sa tiež zranilo (náš najlepší ligový strelec v tejto aj minulej sezóne) stihol ešte 10 minút predtým streliť víťazný gól v dnešnom ligovom zápase.