Ještě že jsem na to neskočil jenom já...mantel wrote:Mrkněte do "zajímavostí" nebo do kalendáře.

Moderator: Czech Moderators
Ještě že jsem na to neskočil jenom já...mantel wrote:Mrkněte do "zajímavostí" nebo do kalendáře.
Zdar, nemáš zač. Musíme to konečně někde oslavitxixor wrote:Foxirova služba funguje i nadále. Zaplaceno, objednáno, funguje. Díky moc chlape
Zavolej si na operátora, ten ti to vysvětlí , kde je zakopanej pes. Pravděpodobně to ale chceš koupit za nějakej bonusovej kredit co si dostal zadarmo a za to si melodie a jiné platky koupit nelzeMaro1995 wrote:Dobrý den,dneska jsem si chtěl koupit za SMS 101 dní SPFA za 200kč ale zpráva mi nelze odeslat, čím to bude? napsal jsem zprávu ANO na číslo 90040 a nejde mi to
Obojí je pravda. Pošlou Ti to totiž z čísla 90040. Takže když odpovíš ANO, tak napíšeš ANO na číslo 90040Maro1995 wrote:a jak mi tu zprávu pošlou, mám na ní hned odpovědět ANO na 90040 a nebo napsat znovu ANO na 90040 ?
pres zong jsem kupoval spfa x-krat a po kazde bez problemu, stacilo se vzdy drzet nekolika slovnych pokynu (napsat svoje cislo / odpovedet na prislou sms)Maro1995 wrote:žádná zpráva mi nepřišla a vše jsem udělal podle zadání