Berušky tradičně startují s náladou pod psa a odpisujují jako každý rok první třetinu soutěže
Divize A
Moderator: Czech Moderators
Re: Divize A
Kuk
Berušky tradičně startují s náladou pod psa a odpisujují jako každý rok první třetinu soutěže
Oslíčci můžou být tedy v klidu a rovnou si započítat první "záchranářské" body
Přesto mám vytipované nějaké zápasy kdy body urvat zkusím
Pak nastane každoroční dohánění ztrát, ale tentokrát to bude hodně náročné
Po prozkoumání týmů mám 3 favority na pořadí 14-16 a doufám, že čára ponoru moc neuteče a bude možnost o ní hrát až do 30 kola.
Ale prosím Tě, ty takhle začínáš každý rok. A vždycky to završíš postupem nebo vysokými pozicemi. Nevidím jiný důvod, proč by to zrovna teď mělo být jinak. Držím palce.sexy kote wrote:Kuk![]()
Berušky tradičně startují s náladou pod psa a odpisujují jako každý rok první třetinu soutěžeOslíčci můžou být tedy v klidu a rovnou si započítat první "záchranářské" body
Přesto mám vytipované nějaké zápasy kdy body urvat zkusím
Pak nastane každoroční dohánění ztrát, ale tentokrát to bude hodně náročné
Po prozkoumání týmů mám 3 favority na pořadí 14-16 a doufám, že čára ponoru moc neuteče a bude možnost o ní hrát až do 30 kola.
Ovšem mám velkou obavu o budoucnost SP v ostatních zemích. Až Rumuni, Belgičani a všichni ostatní zjistí, že už je řežou i české ženy, tak to zabalí definitivně
Elnino Prague
Návrat ke kořenům
Návrat ke kořenům
Dnes nastal slavný okamžik , kdy tým berušek na sedmi tečkách odehrál první zápas v nejlepší divizi
Prvním hostem byl jeden z historicky nejúspěšnějších týmů a to oslíčci, přesto, že u berušek je nálada pod psa
, zrodila se hned obrovská senzace, kdy se povedlo získat první bodík v A
K mému úžasu se i díky jedné redce u hostů podařilo na výkon slavné oslíčky i přehrát a získat senzační bodík, který se pro špatnou náladu nečekal ani v nejrůžovějších úvahách
Berušky- Totemo Baka 0:0 (142:141)
-
Ataner
- Member of the Soccer Project Association
Krásná práce..sexy kote wrote:Dnes nastal slavný okamžik , kdy tým berušek na sedmi tečkách odehrál první zápas v nejlepší diviziPrvním hostem byl jeden z historicky nejúspěšnějších týmů a to oslíčci, přesto, že u berušek je nálada pod psa
, zrodila se hned obrovská senzace, kdy se povedlo získat první bodík v A
K mému úžasu se i díky jedné redce u hostů podařilo na výkon slavné oslíčky i přehrát a získat senzační bodík, který se pro špatnou náladu nečekal ani v nejrůžovějších úvahách
Berušky- Totemo Baka 0:0 (142:141)
JPD - B.3
tak první týden podle očekávání - 4 body, sice trochu jinak než sem si představoval, ale důležité je, že jsou. sedm červených není nic moc, nebyla klika - ne teda, že by pomohla, kdyby byla... výkony okolo 135 jsou tak asi dle očekávání.
příští týden povinná výhra u maca a rád bych naplno bodoval i s větším pazourkem. další zápasy budou bez bodu. doufám, že se podaří vypadnout z poháru, soupeř snad žádné "překvapení" nepřichystá.
už to zapíchli tři týmy - rogiboys, mac a phariseu. no eště tři a asi se zase budu muset udržet
. čelo áčka dle očekávání, žádné překvápko.
příští týden povinná výhra u maca a rád bych naplno bodoval i s větším pazourkem. další zápasy budou bez bodu. doufám, že se podaří vypadnout z poháru, soupeř snad žádné "překvapení" nepřichystá.
už to zapíchli tři týmy - rogiboys, mac a phariseu. no eště tři a asi se zase budu muset udržet
S prvním týdnem v A víc než spokojenost
Přes náladu pod psa se povedlo přeci jen pár bodíků uhrát
Bylo to tedy dáno přízní losu, kdy do prvního týdne dostaly berušky nalosované slabší kousky
Tedy oslíčci mezi ně samozřejmě nepatří, v tom zápase je otázka zda z výkonu byla překvapená víc já, nebo soupeř
Nálada se sice mírně zlepšila, ovšem přituhuje s kvalitou soupeřů
Po prozkoumání pondělního, byla zrušená volná neděle a bude se hrát, u Meangreena by beruškám natloukli i při dobré náladě, tak zbytečný něco zkoušet, kor když s náma určitě chtějí vyřídit staré účty, kdy se v C9 v posledním zápase holanďan odsunul na 3 flek a předloni po té co 29 kol vedl v B3 mu berušky v posledním zápase, který nic nemohl změnit na mém třetím místě sebraly pohárek
No chlebem a solí nás vítat asi nebudou
V rumunsku to bude taky bez šancí, tak snad bude víc než 3 bodíky aspoň na sedmi tečkách.
Tak po prvni ctvrtine se ocekavani naplnilo a hraje se jen o zachranu
Tym uz je stary a slaby a na vic nez prumerne vykony to nebude
Ke vsemu se nepovedlo skoncit v poharu a vypadato minimalne na dva dalsi zapasy
V zapase u Jeremyho sem zkusil vse mozne i nemozne, ale Jeremy je opet ve vrcholne forme a tak by me nebylo nic platne tam jet ani s lepsi naladou nez byla, jen me to utvrdilo v realite zachranarskeho boje
V lize tedy bude nutne vytipovavat vhodne koristi a pripadne zkusit jeste neco urvat v turnajich do vysle pokladnicky. Ve hre je 3x cerny petr a soutezit o to"stesti" bude 10 zajemcu
Nejnarocnejsi byl zapas tretiho kola kdy me cekal pikantni zapas s tymem kde pres leto nepravidelne zaskakuju a zrovna sem mel tu cest odehrat vzajemny zapas 
Na ceste do propadliste dejin.
Druhý týden, dostaly berušky podle očekávání výprask u Meangreena a u Bizone
Doma se povedla splnit povinnost s Macem, ikdyž po zahozené penaltě to výsledkově bylo o prsa
a v úterý i důležité bodíky po výhře nad Hoeselt VV. Propad tabulkou k čáře ponoru se tedy zatím nekonal, ten ale přijde v dalších dvou týdnech, kde i přes zlepšující náladu toho už asi moc neuhrajem
V třetím týdnu vidím šanci na nějakej bodík, leda v pondělí s Kateřinou, ale minulou sezonu byl doma v tomto zápase propadák, takže
V belgii to bude bez šancí a pak bude nášup od Jeremyho a Hernána

druhý týden byl hodně neočekávaný - u maca sem to podcenil, tak z toho byla remíza. v úterý sem dost nepochopitelně porazil meangreena - ten zase asi podcenil osílčky... ve čtvrtek sem prohrál dle očekávání u kandziaie, a na pátek sem si dokonce prodloužil smlouvy, ale zase sem chytil dvě červený a z flintem prohrál
. random mi ale zase přiřadil neočekávané body s kozojídky, takže aspoň něco.
tenhle týden snad porazím phariseu a prohraju u jeremyho, s ratboří je sice blbej rozhodčí, ale určitě zkusím překvapit.
jo, na čele překvapivě Jeremy, nicméně šlape mu to náramně. tři sestupující jasní od začátku, pomalu ale jistě k nim směřují oslíčci, uvidíme, kdo se přidá
.
tenhle týden snad porazím phariseu a prohraju u jeremyho, s ratboří je sice blbej rozhodčí, ale určitě zkusím překvapit.
jo, na čele překvapivě Jeremy, nicméně šlape mu to náramně. tři sestupující jasní od začátku, pomalu ale jistě k nim směřují oslíčci, uvidíme, kdo se přidá
-
Papa Bouba Diop
tak si tak říkám...kolik čechů už vlastně bylo na bedně v áčku
plus samozřejmě ti, kteří jsou někde jinde a vyhráli jí
tak schválně jestli počítám dobře
áčko vyhráli Hernán, Jeremy a Michal Kejchal
na bedně už byli: krom výše zmíněných
Resi, Bono, Bart, Oslíček (? omlouvám se, ale teď vážně nevím
), mantel, xixor, rudá mašina a rozhodně jsem na někoho zapomněl, to vím určitě 
tak schválně jestli počítám dobře
na bedně už byli: krom výše zmíněných
Papa Bouba Diop - Valcíři Chomutov C.F. - na cestě za chybějícími trofejemi 
[
Na bedne byl urcite kdysi ferda
[/quote]quote="Papa Bouba Diop"]tak si tak říkám...kolik čechů už vlastně bylo na bedně v áčkuplus samozřejmě ti, kteří jsou někde jinde a vyhráli jí
![]()
tak schválně jestli počítám dobře![]()
na bedně už byli: krom výše zmíněnýchResi, Bono, Bart, Oslíček (? omlouvám se, ale teď vážně nevím
), mantel, xixor, rudá mašina a rozhodně jsem na někoho zapomněl, to vím určitě
Na bedne byl urcite kdysi ferda
Na ceste do propadliste dejin.
A docela nedávno FC Teschen managera AmoseZamby
-
Papa Bouba Diop
pravda
já věděl, že mě někdo vypadnul 
Papa Bouba Diop - Valcíři Chomutov C.F. - na cestě za chybějícími trofejemi 
jenom k těm bednám - myslím, že kdysi byl na bedně i smallmouse a možná i Drakont. oslíčci nějaké bronzy doma také mají.
tenhle týden v lize byl pro mě naprosto neuchopitelný - neustál sem nastavení na agresivitu bez červené v pondělí, ale přesto z toho nakonec byl ten vytoužený bodíček. ve čtvrtek sem nastavoval agresivitu na jednu červenou a v pátek to bylo vabank a oboje se povedlo ustát bez červené. navíc u sestupující ratboře to byla remíza, zatímco u lídra soutěže se povedlo dokonce vyhrát... na druhou stranu to bylo ale i kvůli tomu, že jeremyho lynčuje epidemie zranění a karet, kdy nemohl postavit předstopera a na krajích zálohy mu hráli pánové v požehnaných letech. už nerozumím ničemu - porazím prvního, třetího a remizuju u pátého a s týmy pod sebou remizuju jak vzteklý.
nějak nechápu poslední dva bizonovy výsledky, snad se vykvákl jen na dva zápasy a nezabalí to úplně... jinak mě překvapuje jak vysoko se drží berušky. titul je asi jasný. druhé až čtvrté místo vypadá na souboj meangreena, mašiny a Jeremyho a pak už se začíná bojovat o sestup...
tenhle týden v lize byl pro mě naprosto neuchopitelný - neustál sem nastavení na agresivitu bez červené v pondělí, ale přesto z toho nakonec byl ten vytoužený bodíček. ve čtvrtek sem nastavoval agresivitu na jednu červenou a v pátek to bylo vabank a oboje se povedlo ustát bez červené. navíc u sestupující ratboře to byla remíza, zatímco u lídra soutěže se povedlo dokonce vyhrát... na druhou stranu to bylo ale i kvůli tomu, že jeremyho lynčuje epidemie zranění a karet, kdy nemohl postavit předstopera a na krajích zálohy mu hráli pánové v požehnaných letech. už nerozumím ničemu - porazím prvního, třetího a remizuju u pátého a s týmy pod sebou remizuju jak vzteklý.
nějak nechápu poslední dva bizonovy výsledky, snad se vykvákl jen na dva zápasy a nezabalí to úplně... jinak mě překvapuje jak vysoko se drží berušky. titul je asi jasný. druhé až čtvrté místo vypadá na souboj meangreena, mašiny a Jeremyho a pak už se začíná bojovat o sestup...
-
Sokol Cejc
Drakont v áčku nikdy nebyl. Co takhle Blšanská dvojka Bono - Agamator...? 
Andrew - Sokol Čejč