Berušky tradičně startují s náladou pod psa a odpisujují jako každý rok první třetinu soutěže

Moderator: Czech Moderators
Ale prosím Tě, ty takhle začínáš každý rok. A vždycky to završíš postupem nebo vysokými pozicemi. Nevidím jiný důvod, proč by to zrovna teď mělo být jinak. Držím palce.sexy kote wrote:Kuk![]()
Berušky tradičně startují s náladou pod psa a odpisujují jako každý rok první třetinu soutěžeOslíčci můžou být tedy v klidu a rovnou si započítat první "záchranářské" body
Přesto mám vytipované nějaké zápasy kdy body urvat zkusím
Pak nastane každoroční dohánění ztrát, ale tentokrát to bude hodně náročné
Po prozkoumání týmů mám 3 favority na pořadí 14-16 a doufám, že čára ponoru moc neuteče a bude možnost o ní hrát až do 30 kola.
Krásná práce..sexy kote wrote:Dnes nastal slavný okamžik , kdy tým berušek na sedmi tečkách odehrál první zápas v nejlepší diviziPrvním hostem byl jeden z historicky nejúspěšnějších týmů a to oslíčci, přesto, že u berušek je nálada pod psa
, zrodila se hned obrovská senzace, kdy se povedlo získat první bodík v A
K mému úžasu se i díky jedné redce u hostů podařilo na výkon slavné oslíčky i přehrát a získat senzační bodík, který se pro špatnou náladu nečekal ani v nejrůžovějších úvahách
Berušky- Totemo Baka 0:0 (142:141)
[/quote]quote="Papa Bouba Diop"]tak si tak říkám...kolik čechů už vlastně bylo na bedně v áčkuplus samozřejmě ti, kteří jsou někde jinde a vyhráli jí
![]()
tak schválně jestli počítám dobře![]()
áčko vyhráli Hernán, Jeremy a Michal Kejchal
na bedně už byli: krom výše zmíněnýchResi, Bono, Bart, Oslíček (? omlouvám se, ale teď vážně nevím
), mantel, xixor, rudá mašina a rozhodně jsem na někoho zapomněl, to vím určitě