Divize A

Moderator: Czech Moderators

oslicek
Member of the Soccer Project Association

Re: Divize A

Post by oslicek »

Sokol Cejc wrote:Drakont v áčku nikdy nebyl. Co takhle Blšanská dvojka Bono - Agamator...? :-)
Drakont v áčku byl, ale asi pravda tam nic nezískal. Hmm, Agamator možná taky nějaký úspěch měl. Bona už tam Papa Diop zmiňoval. Myslím, že rexus byl také jednou třetí. Asi by to tady nejvíc rozštípl Jeremy, který má všechny ty tabulky divizí A od čtvrté sezóny.
Big El

Post by Big El »

oslicek wrote:
Sokol Cejc wrote:Drakont v áčku nikdy nebyl. Co takhle Blšanská dvojka Bono - Agamator...? :-)
Drakont v áčku byl, ale asi pravda tam nic nezískal. Hmm, Agamator možná taky nějaký úspěch měl. Bona už tam Papa Diop zmiňoval. Myslím, že rexus byl také jednou třetí. Asi by to tady nejvíc rozštípl Jeremy, který má všechny ty tabulky divizí A od čtvrté sezóny.
Agamator byl jistě v TOP 5, ale na bedně tuším ne.

To oslíček: Myslíš, že titul je jasný? Řekl bych, že Jeremy ve hře rozhodně je, i když favoritem samozřejmě není...
Elnino Prague

Návrat ke kořenům :P
oslicek

Post by oslicek »

Big El wrote:
To oslíček: Myslíš, že titul je jasný? Řekl bych, že Jeremy ve hře rozhodně je, i když favoritem samozřejmě není...
Včera sem se díval hodně důkladně na Jeremyho tým, protože sem přemýšlel, že to vypustím (jedu na dovču a chtěl sem si to nastavit tak nějak, aby se mi tam hráči nevyžlutili a uhrál bych něco i příští týden) a byl sem překvapen, že s takovýmhle týmem dokáže uhrát jedenáct výher v řadě - ten tým určitě není špatný, ale když to srovnám s Hernánovým, tak tam ten rozdíl vidět je. Vyplývá z toho, že je Jeremy skvělý manažer. Ten tým už je přestárlý - v podstatě jen asi 14 hráčů dohraje sezónu na maximální výkon. Myslím, že jakkoliv jsou ti hráči dobří, tak s tím by nezvládl vyhrát titul nikdo při současné síle soupeřů. Muselo by k tomu napomoci hodně moc štěstí a aby ztráceli zejména meangreen a hernán.
acskncl

Post by acskncl »

U mě zatim spokojenost, na sestupove pricky relativne slusnej naskok, ale v dalsim tydnu to muze byt jinak, jistota je jen v zapase ve ctvrtek a obzvlast v pondeli to bude pri forme oslicku tezke, moc tezke. Tezko rict co si myslet o zapasech bizona, ale naplno hraje stoprocentne proti cechum. Ratbor bych rozhodne jeste neodepisoval, ac ji bavi pohar, kterej narozil odemne hraje dobrovolne. Nebyt to tak prodelecne, tak bych to snad letos i zkusil, kdyz z hlavnich favoritu to hraje jen Meangreen, ale penaltove"stesti" sem si vybral v prvnim zapase, takze by se to jiste vratilo po nejakem +15 vykonu :mrgreen:
Na ceste do propadliste dejin.
mantel

Post by mantel »

Jeremy dnes překvapil i mně, moc jsem nepochopil 3-5-2 a bez taktiky, jinak ale hraje zatím parádně a rozhodně titul nepustí Hernánovi zadarmo (jestli mu ho vůbec pustí :-). K té diskuzi, co tu běží, ono mělo Áčko v různých dobách různou úroveň a někdy mohlo mít umístění v šestce větší cenu, než třeba druhé místo (třeba to moje). Jinak největší překvapení pro mně jsou rozhodně Berušky, vzhledem ke každoročním jatkám v ligové pauze je její pozice těžko uvěřitelná. Moc jsem nestudoval její los, ale její umístění svědčí o jejích mamažerských kvalitách - asi ji příští rok vezmeme za odměnu do Pavlovic :mrgreen: .
tosa_CZ

Post by tosa_CZ »

mantel wrote:... asi ji příští rok vezmeme za odměnu do Pavlovic :mrgreen: .
Jako aby Pupajdí nemusel lovit dole na discu, jo? :mrgreen:
m: tosa_CZ
t: 1.FC PSCHDS Vysoké Mýto (SP)
Big El

Post by Big El »

mantel wrote:Jeremy dnes překvapil i mně, moc jsem nepochopil 3-5-2 a bez taktiky, jinak ale hraje zatím parádně a rozhodně titul nepustí Hernánovi zadarmo (jestli mu ho vůbec pustí :-). K té diskuzi, co tu běží, ono mělo Áčko v různých dobách různou úroveň a někdy mohlo mít umístění v šestce větší cenu, než třeba druhé místo (třeba to moje). Jinak největší překvapení pro mně jsou rozhodně Berušky, vzhledem ke každoročním jatkám v ligové pauze je její pozice těžko uvěřitelná. Moc jsem nestudoval její los, ale její umístění svědčí o jejích mamažerských kvalitách - asi ji příští rok vezmeme za odměnu do Pavlovic :mrgreen: .
Já myslím, že 3-5-2 bez taktiky je OK, pokud není záloha extrémně silná.
Elnino Prague

Návrat ke kořenům :P
mantel

Post by mantel »

Big El wrote:
mantel wrote:Jeremy dnes překvapil i mně, moc jsem nepochopil 3-5-2 a bez taktiky, jinak ale hraje zatím parádně a rozhodně titul nepustí Hernánovi zadarmo (jestli mu ho vůbec pustí :-). K té diskuzi, co tu běží, ono mělo Áčko v různých dobách různou úroveň a někdy mohlo mít umístění v šestce větší cenu, než třeba druhé místo (třeba to moje). Jinak největší překvapení pro mně jsou rozhodně Berušky, vzhledem ke každoročním jatkám v ligové pauze je její pozice těžko uvěřitelná. Moc jsem nestudoval její los, ale její umístění svědčí o jejích mamažerských kvalitách - asi ji příští rok vezmeme za odměnu do Pavlovic :mrgreen: .
Já myslím, že 3-5-2 bez taktiky je OK, pokud není záloha extrémně silná.
Já teda nevím, ten systém hraju dost dlouho a při žádné kombinaci hráčů mi nevyšlo Bez taktiky lépe než Přihrávky. Ale samozřejmně se můžu plést a Jeremy to hrál úmyslně takhle. Jen mně ráno napadlo, že se seknul při nastavování (což mi se stávalo pravidelně i v Áčku).
Jeremy74
Team President

Post by Jeremy74 »

Zdar, neseknul jsem se, ale asi to chyba byla. Nechtěl jsem hrát přihrávky, když jsem do zálohy musel dát dva staříky a 5ti členná obrana taky nepřicházela v úvahu. Tak jsem z nouze zkusil tohle s podporou do útoku, kde jsem měl jakž takž dobrý kusy 73 a 75. Měl jsem hrát klasicky ty přihrávky, dát 100% agresivitu a nepouštět ve čtvrtek ráno hráče na přímej a nejdřív si pořádně zkontrolovat, kdo vlastně může hrát. Takže nejsem zas tak dobrý manažer a lišák Oslíček mě po zásluze vychytal.

Snažím se z hráčů vyždímat co to jde, ale už je to špatný. Asi budu muset brzo najet na resiho systém "výběru slabších kusů"! :)
FC JEREMY
acskncl

Post by acskncl »

nějak nechápu poslední dva bizonovy výsledky,
Mozna financni krizicka, na turnaj tedka ve 22 semnou s vleznym 100000 angazoval noveho kouce
oslicek

Post by oslicek »

poslední dobou nechápu na Soccerprojectu vůbec nic - poslední čtyři zápasy dopadly úplně diametrálně odlišně než sem čekal. že dneska prohraju s bizonem by mě vůbec nenapadlo - dvě červené na agresivitu 44 je už trošičku pešek. ale zase se to vykoupilo štěstím v předchozích třech zápasech - výhru s hoeseltem ani premiérová s rudou mašinou ani s Jeremym očekávaná nebyla.

na dobrý los sem moc bodů neuhrál, druhá půlka bude obtížnější - los je významně horší.

dneska pěkný zápas prvního s druhým, vypadá to, že už se bude hrát jen o to třetí místo. docela se vzchopila ratboř, ale stejně si myslím, že s oslíčky půjde dolů a hraje se tedy jen o to jedno poslední místo.
sexy kote

Post by sexy kote »

U Berušek s první polovinou spokojenost 8) Na to že naši staříci v první polovině nekopali žádný zápas s týmovou náladou začínající na větší číslo než 8 :mrgreen: není očekávaná ztráta na čáru ponoru 8-10 bodíků, ale naopak nepatrný náskok :) Úspěšně tedy zatím odmítám předsezonní prognózy oslíčků a stále né a né podat přihlášku do druhé ligy :mrgreen: A vyplňovat jí rozhodně nehodlám, ale bude to náročný boj :mrgreen: Škoda jen, že doma s litevcem to pískalo takové prase, jinak mohl být nějakej bodík asi k dobru. Představa zápasů kde je reálné bodovat je, tak snad se to bude dařit plnit. V prvním týdnu odvet začnem výpraskem u oslíčků, bez šance tam byli lepší týmy a k dobrému výsledku by mohla pomoci jen obrovská klika. Po dalších dvou oddechových zápasech bude jeden z klíčových zápasů ten páteční domácí.
acskncl

Post by acskncl »

Kratky tyden podle ocekavani, u oslicku bez naroku na uspech, domaci vyhra nad beruskama, ktere tezko rict zda uz v plne forme a vyhra u rozprodaneho tymu. Po pulce mam nadejny 11 bodovy naskok , tak snad vse dopadne dobre a povede se prvni ligu udrzet.
V Prvnim tydnu odved bez sanci v holansku, Katerinu bych mel snad doma prehrat, uvidim cim prekvapi. V Kozojidkach , kde sice tym diky zastupovani a uspesnem dotazeni na 10 flek po pulce(snad se tam rano rozloucim vyhrou nad bizonem)znam dobre to ale vubec jednoduche nebude. A v patek jeremy urcite dorazi v 100/100 sestave, tak dost pravdepodobne se zase nebezpecne dostanem na dohled sestupovych pricek :(
oslicek

Post by oslicek »

Další týden na cestě do béčka skončen. Nejprve to začalo šokující pondělní porážkou - odjel sem na víkend pryč, zranilo se mi CB a ten trotl asistenta manažera nenastavil do zápasu ani jedno ze dvou CB na lavičce, ale juniora s výkonem 29 :-( no a byla z toho prohra. pak vesměs tři očekávané výsledky.

Příští týden povinná výhra nad macem, pak povinná prohra u meangreena, no a pak by to chtělo zabrat - bohužel doma kandziaie mám rozhodčího moc přísného a naopak na greater flinta venku mírného. možná padne i výměna trenéra, protože je to poslední šance, kde bych toho mohl využít.

Jeremy se drží Hernána jako klíště, docela překvapuje. Třetí místo je asi taky jasné. Kandziai s meangreenem taky nespadnou, takže se bojuje o dvě sestupová místa mezi týmy na 6.-12.místě.
FC NBG
Team Manager

Post by FC NBG »

Zdravim Vás, jak všem daří? :)
Trošku jsem se odmlčel po pádu do G divize.. :D Ale už jsem zase na cestě za Váma.. :lol:
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”