zajimavosti

Moderator: Czech Moderators

fifina.5
Team President

Post by fifina.5 »

Yamagara no Miharu wrote:
Papa Bouba Diop wrote:ve svém týmu pozoruju zajímavou vìc...díky výpadku netu mì hrálo áèko 7 zápasu v øadì a tak jsem od páteèní 18:00hod simulace áèko šetøil a hrál pouze s B èi C-týmem.do té doby jsem stihl odehrát 5 zápasù ovšem u 4 hráèù áèka svítí morálka na 99% (jsou to mimochodem 4 hráèi s nejmenší fyzièkou z áèkové jedenáctky).vím, že nìkdy se po neodehraném zápase procento z morálky neodeète,ale v pøípadì tìchto 4 hráèù se odeèetlo pouze 1% z 5 :lol:
nìjak jsem odpozoroval, že se hráèùm s nízkou fyzièkou tolik (nebo vùbec) nesnižuje morálka - jde to vidìt u èerstvì došlých juniorù nebo u hráèù, kteøí po zranìní ještì poøád mají tøeba 40 procent fyzièky (jo, povedlo se mi už... 20 let, takže šest dní potom stejnì nemohl hrát :)
ano,ale myslel jsem že tohle je jedna ze zakladních veci kterou vìdí všichni manageøi..neøídim se žadnymi pøesnymi hodnotamy ale tohoto jevu jsem jako aktivne hrající manager sp využíval neustale
xixor
Member of the Soccer Project Association

Post by xixor »

Tak jsem hrál pøáteláèek, kde domácí podali výkon 112, já 114 a výsledek? Domácí vyhráli 1:0..... No kdyby to byla remíza, tak bych se nedivil, ale prohrát s vyšším výkonem, to se mi ještì nestalo... :wink:

http://www.soccerproject.com/spnewl_gam ... ID=2078467
FCB Shucadlo, stále v propadlišti dějin,
Sraz české a slovenské SP kumunity http://forum.soccerproject.com/viewtopi ... 01&start=0
H.Crespo(FC.Inter.Milano)

Post by H.Crespo(FC.Inter.Milano) »

xixor wrote:Tak jsem hrál pøáteláèek, kde domácí podali výkon 112, já 114 a výsledek? Domácí vyhráli 1:0..... No kdyby to byla remíza, tak bych se nedivil, ale prohrát s vyšším výkonem, to se mi ještì nestalo... :wink:

http://www.soccerproject.com/spnewl_gam ... ID=2078467
V 90. jsi nedal penaltu. :wink:

90' Michal Filipko ukázal, proè je tak skvìlým gólmanem, když zneškodnil pokutový kop zahrávaný hráèem Ivan Borek. Penalta nebyla až tak špatnì kopnuta, ale gólman vystihl její smìr.
Hernán Crespo - FC Inter Milano
S44-2.-A division
S43-1.-A division
S42-1.-A division
S41-1.-A division - 1.-SP cup
S40-1.-A division
S39-1.-B2 - 1.-SP cup
S38-1.-C4 - 1.-SP cup
S37-1.-D12 - 1.-SP cup
S36-1.-E35 - 1.-SP cup
S25 - 1. - SP cup
S24 - 1. - A
ToMaso
Assistant Manager

Post by ToMaso »

Mě se povedlo vyhrát nad týmem, který dal o 8 lepší výkon (126,118). Nejlepší na tom je, že to byl turnaj o 520.000, které sem tím pádem získal. :wink:

http://www.soccerproject.com/spnewl_gam ... &season=21
psc

Post by psc »

ToMaso : jo to je normální na tyhle remízky si zvykej, jednou ( hodnìkrát ) tì taky peknì naserou :lol:
Psc United
xixor

Post by xixor »

psc wrote:ToMaso : jo to je normální na tyhle remízky si zvykej, jednou ( hodnìkrát ) tì taky peknì naserou :lol:
Tohle chápu - remíza, i když jeden z týmù podal lepší výkon. Ale prohrát zápas, když podám výkon o +2 lepší??? To nechápu... :wink:
FCB Shucadlo, stále v propadlišti dějin,
Sraz české a slovenské SP kumunity http://forum.soccerproject.com/viewtopi ... 01&start=0
Sokol Cejc

Post by Sokol Cejc »

xixor wrote:
psc wrote:ToMaso : jo to je normální na tyhle remízky si zvykej, jednou ( hodnìkrát ) tì taky peknì naserou :lol:
Tohle chápu - remíza, i když jeden z týmù podal lepší výkon. Ale prohrát zápas, když podám výkon o +2 lepší??? To nechápu... :wink:
Já vèera taky prohrál s Libem, a to jsme mìli stejný výkon :D :D

Asi tam mìl Libo nìjaké kapry èi co :D
Andrew - Sokol Čejč
H.Crespo(FC.Inter.Milano)

Post by H.Crespo(FC.Inter.Milano) »

xixor wrote:
SP poèítá penaltu jako gól, kdyby jsi ji promìnil tak to skonèí remízou, což pøi +2 je smùla, ale "akceptovatelná". :wink:
Hernán Crespo - FC Inter Milano
S44-2.-A division
S43-1.-A division
S42-1.-A division
S41-1.-A division - 1.-SP cup
S40-1.-A division
S39-1.-B2 - 1.-SP cup
S38-1.-C4 - 1.-SP cup
S37-1.-D12 - 1.-SP cup
S36-1.-E35 - 1.-SP cup
S25 - 1. - SP cup
S24 - 1. - A
Patt

Post by Patt »

H.Crespo(FC.Inter.Milano) wrote:
xixor wrote:
SP poèítá penaltu jako gól, kdyby jsi ji promìnil tak to skonèí remízou, což pøi +2 je smùla, ale "akceptovatelná". :wink:
jj presne tak

ja mel jednou vykon o ekolik lepsi a prohral sem 1"0 ptz sem nedal 2 pentle..

myslim ze je to tak trosku realnejsi nez kdyby furt vyhaval ten s lepsim vykonem
roofer
Team President

Post by roofer »

nas stary dobry frankie ma novy tym a zacina od H :lol: ,jsem si myslel ze zavislost na SP jen tak neodstranis :cry: :twisted:

tak at ti to dobre slape frankie
Image
happyna17

Post by happyna17 »

roofer wrote:nas stary dobry frankie ma novy tym a zacina od H :lol: ,jsem si myslel ze zavislost na SP jen tak neodstranis :cry: :twisted:

jo, že já žádnej tým nenašel :o
elrik

Post by elrik »

happyna17 wrote:
roofer wrote:nas stary dobry frankie ma novy tym a zacina od H :lol: ,jsem si myslel ze zavislost na SP jen tak neodstranis :cry: :twisted:

jo, že já žádnej tým nenašel :o
myslel asi tohoto manazera: http://www.soccerproject.com/spnewl_man ... rid=304081

ale dost pochybuju o tom ze je to "nas" frankie :wink:
elrik, M 11
IT'S LEGAL TO BE LOSER

S25 : 11. D.22 // S24 : 10. D.22 // S23 : 2. E.64 // S22 : 5. E.64 // S21 : 14. D.22 // S20 : 10. D.22 // ... // S12 : start in G
happyna17

Post by happyna17 »

elrik wrote:myslel asi tohoto manazera: http://www.soccerproject.com/spnewl_man ... rid=304081

ale dost pochybuju o tom ze je to "nas" frankie :wink:
to by nebyl manažerem od 8.prosince :idea:
Klitor
Team President

Post by Klitor »

72'
Mario Kóòa je vylouèen za tvrdý zákrok. Øekl rozhodèímu: 'On je mùj pøítel, mùj pøítel', ale ten na to nedbá a tahá èervenou, smutný odchod do kabin mu zpøíjemòují diváci, kteøí jeho šourání ze høištì doprovázejí potleskem.

fakt jsem se tlemil :-) ty hlášky zaèínaj mít grády :-)
Image
future? lsd is future!

Post by future? lsd is future! »

[quote="elrik"][/quote]

Slavoj netreneuju :)
K SP jsem se vratil vcera, myslel jsem si ze si dam teda delsi pauzu :lol: ale laka me zacit od zacatku... (Hacko jsem jeste nehral :D )

a uz nejsem frankie_doparoma ale kojotus_kokotus :oops:
Last edited by future? lsd is future! on Mon Jan 07, 2008 6:36 pm, edited 1 time in total.
Image

Chces se vsadit? vyhrat az statisice (vstupne za pratelaky:)?! Pojd to zkusit : http://forum.soccerproject.com/viewtopi ... 1&t=148144
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”