Asi jsem mu neměl prodávat to Rb co v tom zápase hrálo
no zklamání velký, vím že jsou v osudí některý lepší týmy, ale když už tak jsem chtěl vypadnou aspon s Jeremym nebo s Freshem a ne s dnešním soupeřem...navíc kdyby došlo na penalty tak bych zaručeně vyhrál no nejspíš to zkusím i příští sezonu.kdoví...
PapaBoubaDiop - Valcíři Chomutov C.F. - na cestě za chybějícími trofejemi
tohle je přesně ten důvod,proč mne to odrazuje tuhle soutěž hrát ...jeden takhle vyjeblej zápas a končíš ..pokud tomu podřídíš sezonu,tak je to na vyškubnutí vlasů .....ee,já jsem na tohle slabá povaha.....
škoda,Valcíři mohli příjemně překvapit minimalně mezi 4 nejlepšími.
tohle je přesně ten důvod,proč mne to odrazuje tuhle soutěž hrát ...jeden takhle vyjeblej zápas a končíš
Jéje. Až po Tvém příspěvku mě to napadlo. Já bych se vlastně měl cíleně zaměřovat na SP Pohár. Jsem haluzák a tak je to jediná díra, kterou bych do SP světa mohl udělat.
Jinak musím si přihřát svoji C.9kovou polívčičku a vyzdvihnout výkon Homara, který dokázal nejen postoupit v lize, ale současně s tím dojít (prozatím) do osmifinále SP Cupu. Podobně prošel sezónou - v lize 3.místo - Spartak Medzilaborce, který však dnes vypadl na penalty po lepším výkonu...
Big El wrote:. Podobně prošel sezónou - v lize 3.místo - Spartak Medzilaborce, který však dnes vypadl na penalty po lepším výkonu...
toho mi ani nepřipomínej, s tím jsem prohrál finále SP cupu v dresu Bohemians Jeníkov ( toho času jsem hlídal) , po vyřazení i slavného PC Bonner , jsem to poslední utkání prohrál právě s tímto slovákem.
Big El wrote:. Podobně prošel sezónou - v lize 3.místo - Spartak Medzilaborce, který však dnes vypadl na penalty po lepším výkonu...
toho mi ani nepřipomínej, s tím jsem prohrál finále SP cupu v dresu Bohemians Jeníkov ( toho času jsem hlídal) , po vyřazení i slavného PC Bonner , jsem to poslední utkání prohrál právě s tímto slovákem.
Tak pak Tě jistě potěší, že Homárek postoupil do Béčka na jeho úkor a možná i proto, že jsem s Medzilaborci získal 6 bodů (pro mač na jeho hřišti jsem dokonce changoval tréňu, abych ho vyplenil)
A zároveň se zde skrývá odpověď na to, proč Homar neprošel v Minci dál - Liga + SP Cup už je dost velká zabíračka
Big El wrote:
Tak pak Tě jistě potěší, že Homárek postoupil do Béčka na jeho úkor a možná i proto, že jsem s Medzilaborci získal 6 bodů (pro mač na jeho hřišti jsem dokonce changoval tréňu, abych ho vyplenil)
A zároveň se zde skrývá odpověď na to, proč Homar neprošel v Minci dál - Liga + SP Cup už je dost velká zabíračka
toho mi ani nepřipomínej, s tím jsem prohrál finále SP cupu v dresu Bohemians Jeníkov ( toho času jsem hlídal) , po vyřazení i slavného PC Bonner, jsem to poslední utkání prohrál právě s tímto slovákem.
děkuji, ale čím jsem si toto zasloužil?
PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle! )