tom17 wrote:
V dalším kole se snad již zadaří, čeká mě soupeř z F divize a z ekonomického hlediska je potěšitelné, že doma.
JPD 3 - 1 Brasilie (123:95)
No jdeme také dál ale ač na domácí půdě z ekonomického hlediska jsme pořád v pr...
Naším dalším hostem bude céčkový Los Pubertos.. Naší snahou nebude vypadnout odehrajeme to ale ve vlažném tempu a necháme se překvapit..
Tak krásný výkon 67 stačil na prohru 1:2 a cíl vypadnutí je splněn ve druhém zápase
Slanec - FC Tigers
39. sezóna (pro nás 24. sezóna) - divize F62 (stále klesáme, stále klesáme) Cizí chyby máme před očima, vlastní za zády.(Lucius Annaeus Seneca Mladší)
zatím dva jednoduché postupy 2-9 ,2-4 v obouch zápasech sem byl v minusu... ale zítra by to mohlo bejt PLUSOVÝ hraju na hřišti týmu samY teaM a ten má stadion pro 23 000
White Devils FC/Bártek V současné době v D.6 asi na jednu dvě sezóny !
Slabí člověk přemýšlí před rozhodnutím , silný člověk až po něm !
po hodně dlouhý době zase 140, což nás těší s náladou 75% a vůbec nás nerozhodí, že příště si zahrajeme zase venku proti nějakýmu F-kaři...doma jsme zatím nehráli, ale tak stačí když se karta otočí na rozhodující bitvy
PapaBoubaDiop - Valcíři Chomutov C.F. - na cestě za chybějícími trofejemi
po hodně dlouhý době zase 140, což nás těší s náladou 75% a vůbec nás nerozhodí, že příště si zahrajeme zase venku proti nějakýmu F-kaři...doma jsme zatím nehráli, ale tak stačí když se karta otočí na rozhodující bitvy
jen doufám, že vše podvolíté poháru a mě necháte v pondělí na pokoji
Start 16S H.1403 (6.,2.) MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci
jen doufám, že vše podvolíté poháru a mě necháte v pondělí na pokoji
klid ...stačí, že dávám při výhře v poháru na platech 530K...takovej luxus si v lize zas nemůžu dovolit
PapaBoubaDiop - Valcíři Chomutov C.F. - na cestě za chybějícími trofejemi