Divize A
Moderator: Czech Moderators
Re: Divize A
neházej flintu do žita..nikdy nemůžeš vědět, jak se to bude dál vyvíjet, třeba někoho vezme pohár (a prokaučuje ligu) nebo to někdo jen tak vypustí 

Souhlas, soutěž je dlouhá, jsme teprve ve čtvrtině a ten SP pohár může dost soupeře vyčerpat.bono25 wrote:neházej flintu do žita..nikdy nemůžeš vědět, jak se to bude dál vyvíjet, třeba někoho vezme pohár (a prokaučuje ligu) nebo to někdo jen tak vypustí
Takže hlavu vzhůru

VIASTORE
3x SP League Winner: seasons 64, 65 and 66
1x SP Cup Winner: season 46
4x 2nd in A: seasons 30, 31, 32 and 63
2x 3rd in A: seasons 33 and 47
U mě byl 2.týden značně nevyvedený, plán byl 9 bodů, ideálně 10, nakonec jsou z toho jenom čtyři. Už se mi podařilo docílit tří porážek, což je tolik, kolik za celou minulou sezónu.
VIASTORE
tom17 wrote:U mě byl 2.týden značně nevyvedený, plán byl 9 bodů, ideálně 10, nakonec jsou z toho jenom čtyři. Už se mi podařilo docílit tří porážek, což je tolik, kolik za celou minulou sezónu.
jsi na tom stejně jako já loňskou sezonu...po předchozím 2.místě absolutní vystřízlivění a boj o záchranu...každopádně pro tebe, mě i oslicka to bude stejně jen boj maximálně o to stříbro, ale spíš o bronz

tak jsem chtěl napsat,že tu máme prvního odpadlíka (Babelki) a on to už před několika dny zabalil i Juvenardus...vedle toho špatný start Palmeiras a čile obchodující Bizoni...to nevypadá s Čechy vůbec špatně 

taky bych řekl, že tři jsou jasní - palmeiras, juvenardus a babelki. když bizon začne hrát a přestane obchodovat, tak věřím tomu, že se zachrání. řekl bych, že zachráněná je první čtyřkabono25 wrote:tak jsem chtěl napsat,že tu máme prvního odpadlíka (Babelki) a on to už před několika dny zabalil i Juvenardus...vedle toho špatný start Palmeiras a čile obchodující Bizoni...to nevypadá s Čechy vůbec špatně

dneska mám z té remízy takový smíšený pocit - bono má před sebou další z vynikajících sezón, zatímco mě čeká pomalá přestavba a budu spokojen když se zachráním a proto sem vděčen za každý bod - doufám, že to dopadne na obě strany ke spokojenosti.
z pattricka je takový Mr. random - taky nemůže odehrát jedno normální utkání

sem kapánek zklamaný z widlaks - už potřetí bodoval z horším součtem - má nejlepší tým a ještě kliku.
oslicek wrote:
taky bych řekl, že tři jsou jasní - palmeiras, juvenardus a babelki. když bizon začne hrát a přestane obchodovat, tak věřím tomu, že se zachrání. řekl bych, že zachráněná je první čtyřka, ale věřím tomu, že se všichni zachráníme a zespoda to vypadá na českou invazi (odhadem 4-6 týmů).
dneska mám z té remízy takový smíšený pocit - bono má před sebou další z vynikajících sezón, zatímco mě čeká pomalá přestavba a budu spokojen když se zachráním a proto sem vděčen za každý bod - doufám, že to dopadne na obě strany ke spokojenosti.
z pattricka je takový Mr. random - taky nemůže odehrát jedno normální utkání.
sem kapánek zklamaný z widlaks - už potřetí bodoval z horším součtem - má nejlepší tým a ještě kliku.
z budoucích áčkařů hlavně očekávám agamatora, kámoše z Blšan, co začal hrát asi 2 dny po mně na moje doporučení...a kam až jsme to dotáhli

K dnešnímu zápasu - bod jsem očekával, i když bych radši výhru..osudovým byl včerejší večerní přestup CB od Spreeho, s kterým jsme se špatně dohodli a on mi poslal hráče včera místo dnes po lize. A těhle 5 morálních bodů mě stálo nejspíš výhru...
Widláci zatím vůbec nepřesvědčují, navíc jsou to klikaři..ale jak už jsem psal před sezonou, nevěřím v jeho úspěch. O tolik lepší než ostatní áčkaři hráčsky není, manažersky vůbec...
-
- Coach
Zdravim
, normalne sem nepisem, ale myslim, ze k tomuto mam co povedat.
V zapase s oslickom sme hrali obaja 100% agresivitu na rozhodcu 77%.
Agresivita hracov:
Oslicek: 21; 6; 26; 35; 7; 28; 38; 22; 30; 2; 7
ja: 15; 1; 7; 11; 6; 10; 0; 11; 3; 9; 13
Obaja sme dostali 8 zltych kariet, v oboch timoch dostal jeden hrac dve (oslickov ju dostal o minutu skor). To znamenalo vykony 147:146 a vzhladom na agresivitu hracov (a udelene karty) si nemyslim, ze som mal v tomto zapase stastie
.
Zapas s babelki: rozhodca 72%, agresivita: 95% - 100%
Agresivity hracov:
babelki: 1; 33; 17; 31; 34; 27; 3; 26; 21; 6; 4
ja: 15; 1; 3; 11; 6; 11; 13; 10; 3; 13; 9
Babelki 7 zltych, ja 8 zltych z toho jedna druha v 72. minute. V tomto zapase si myslim, ze mal stastie super
.
Dnes som mal velke stastie, to je myslim kazdemu jasne, ale celkovo si nemyslim, ze som zatial stastiu nieco dlzny.
A inac suhlasim s bonom, ze vykonnostne som na tom podobne ako ostatne timy, a preto mi aj vadilo, ked pred sezonou zo mna mnohi robili automatickeho vitaza. Ja som to zdaleka nevidel tak optimisticky a pri takejto vyrovnanosti timov rozhoduju malickosti a moze sa stat hocico.

Agresivita hracov:
Obaja sme dostali 8 zltych kariet, v oboch timoch dostal jeden hrac dve (oslickov ju dostal o minutu skor). To znamenalo vykony 147:146 a vzhladom na agresivitu hracov (a udelene karty) si nemyslim, ze som mal v tomto zapase stastie

Agresivity hracov:
Babelki 7 zltych, ja 8 zltych z toho jedna druha v 72. minute. V tomto zapase si myslim, ze mal stastie super

Dnes som mal velke stastie, to je myslim kazdemu jasne, ale celkovo si nemyslim, ze som zatial stastiu nieco dlzny.
A inac suhlasim s bonom, ze vykonnostne som na tom podobne ako ostatne timy, a preto mi aj vadilo, ked pred sezonou zo mna mnohi robili automatickeho vitaza. Ja som to zdaleka nevidel tak optimisticky a pri takejto vyrovnanosti timov rozhoduju malickosti a moze sa stat hocico.
myslím, že každý tým z áčka má dokonale připravenou svojí týmovou agresivitu, takže vymlouvat se na štěstí a smůlu je trošku od věci...ačkoliv taky nejsem z podobných zápasů nadšenej - už radši neřeším celkovou agresivitu a spoléhám na připravenost...JuliusCaesar wrote:Zdravim, normalne sem nepisem, ale myslim, ze k tomuto mam co povedat.
Agresivita hracov:
Obaja sme dostali 8 zltych kariet, v oboch timoch dostal jeden hrac dve (oslickov ju dostal o minutu skor). To znamenalo vykony 147:146 a vzhladom na agresivitu hracov (a udelene karty) si nemyslim, ze som mal v tomto zapase stastie.
Agresivity hracov:
Babelki 7 zltych, ja 8 zltych z toho jedna druha v 72. minute. V tomto zapase si myslim, ze mal stastie super.
hráče máš asi na vítězství v A-divizi, ale nejsi na to připravenej takticky - je to podle mě i o zkušenosti...
-
- Coach
no s tou agresivitou nesuhlasim - takisto tam zalezi na urcitom nahodnom faktore ako aj pri celkovom vysledku (nevidim dovod preco by sa malo jedno volat stastie a druhe dokonale pripravena timova agresivita).
S ostatnym suhlasim, skusenosti urcite chybaju, takticky na tom idealne tiez nie som - ale pri tomto u seba nevidim priestor na zlepsenie
.
S ostatnym suhlasim, skusenosti urcite chybaju, takticky na tom idealne tiez nie som - ale pri tomto u seba nevidim priestor na zlepsenie

JuliusCaesar wrote:no s tou agresivitou nesuhlasim - takisto tam zalezi na urcitom nahodnom faktore ako aj pri celkovom vysledku (nevidim dovod preco by sa malo jedno volat stastie a druhe dokonale pripravena timova agresivita).
S ostatnym suhlasim, skusenosti urcite chybaju, takticky na tom idealne tiez nie som - ale pri tomto u seba nevidim priestor na zlepsenie.
Podle mě je to otázka celkové týmové harmonie, ať už je s agresí s průměrem 5 nebo třeba 40....čím vyšší celková průměrná agresivita, tím víc výkyvem proti "normálu"...takže jsem pro, že hra takhle funguje - nebude to jen otázka spočítaní výkonu týden dopředu

Babelki mě výprodejem překvapil. Chápu sice, že největší šanci na úspěch měl vzhledem k věkové skladbě zřejmě tuto sezónu a jeho start do soutěže byl asi jiný, než si představoval, avšak předchozích 10 sezón se věnoval přebudování týmu (kdy sestoupil až do F-divize) a po jedné sezóně v Áčku to zase balí…bono25 wrote:tak jsem chtěl napsat,že tu máme prvního odpadlíka (Babelki) a on to už před několika dny zabalil i Juvenardus..
VIASTORE
-
- Member of the Soccer Project Association
no vidíš, i přes text výše seš na tom lépe než já.. díky velkému Widlákovo karetnímu trestu jsem doufal v uspech, na body jsem vyhrál 147:146, bohužel výhra pro soupeře 0:1oslicek wrote: obhájce zápas se mnou nepodcenil jako loni na konci sezóny a dneska sem nebyl schopen porazit ani nováčka v áčku - widlaks- i když myslím, že moc často na body neprohrává.

Gratulace soupeři, i k tomu že konečně přispěl do toho foru a když už jsem dal někomu body, tak aspon ze to není Rumun nebo Belgičan

PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle!
)

musím uznat, že když sem se podíval na ty agresivity, že máš pravdu. pokud sme z dost odlišnými agresivitami dostali oba červenou, pokládám to za svoje štěstí. dívám se většinou jenom na body - podle toho sem posuzoval štěstí.JuliusCaesar wrote:no s tou agresivitou nesuhlasim - takisto tam zalezi na urcitom nahodnom faktore ako aj pri celkovom vysledku (nevidim dovod preco by sa malo jedno volat stastie a druhe dokonale pripravena timova agresivita).
S ostatnym suhlasim, skusenosti urcite chybaju, takticky na tom idealne tiez nie som - ale pri tomto u seba nevidim priestor na zlepsenie.
myslím, že takticky nijak dokonalý být nemusíš, protože máš lepší tým a myslím, že nestane-li se něco neočekávaného tak letos vyhraješ.
co se týče taktiky - engine umožňuje hrát s třicetiletými hráči na 100/100 24 zápasů - na rovinu, všichni to vědí, ale kdo to využívá... pokud si člověk nechá udělat analýzu na battle strategy lze tam vhodnými zásahy přidat 2-5 bodů k celkovému výkonu - podle mě většina manažerů si sestavu pouze opíše a nepřemýšlí nad tím... existují nastavení týmů, kdy nastavím, abych nedostal červenou, někdy to ohulím s tím, že vím, že dostanu jednu červenou (i když u obojího je samozřejmě Gaussova křivka, takže to nelze říci na 100 % a občas se to ustojí bez ní a občas dostaneš třeba tři). u té taktiky je poměrně obrovský prostor, který je schopný přidat docela dost bodů výkonu - ale už z toho asi mizí prvek zábavy. když mi tým hlídal raynook, tak sem mu vysvětloval, jak mi má nastavit na pátek 100/100 v minulé sezóně proti resimu - zahrnovalo to postavit sestavu na pátek už v úterý a pak k tomu všechno směřovat - samozřejmě se mi na to vysral

Že jsem tak smělý... ...mohu vědět, jak nastavit na pátek 100/100 a jak to zvládnout pro 24 zápasů v sezóně? Tedy pokud jsi ochotný prozradit něco ze své kuchyně - pokud bys to nechtěl vytrubovat na fóru, budu rád, když mi to pošleš do SP pošty. Jsem docela zvědavý, co mi unikáoslicek wrote: co se týče taktiky - engine umožňuje hrát s třicetiletými hráči na 100/100 24 zápasů - na rovinu, všichni to vědí...
...jak mi má nastavit na pátek 100/100 v minulé sezóně proti resimu - zahrnovalo to postavit sestavu na pátek už v úterý a pak k tomu všechno směřovat - samozřejmě se mi na to vysrala prohrál sem.

Elnino Prague
Návrat ke kořenům
Návrat ke kořenům