Divize A

Moderator: Czech Moderators

bono25
Team President

Re: Divize A

Post by bono25 »

neházej flintu do žita..nikdy nemůžeš vědět, jak se to bude dál vyvíjet, třeba někoho vezme pohár (a prokaučuje ligu) nebo to někdo jen tak vypustí :lol:
tom17
Team President

Post by tom17 »

bono25 wrote:neházej flintu do žita..nikdy nemůžeš vědět, jak se to bude dál vyvíjet, třeba někoho vezme pohár (a prokaučuje ligu) nebo to někdo jen tak vypustí :lol:
Souhlas, soutěž je dlouhá, jsme teprve ve čtvrtině a ten SP pohár může dost soupeře vyčerpat.
Takže hlavu vzhůru :!:
VIASTORE
3x SP League Winner: seasons 64, 65 and 66
1x SP Cup Winner: season 46
4x 2nd in A: seasons 30, 31, 32 and 63
2x 3rd in A: seasons 33 and 47
tom17
Team President

Post by tom17 »

U mě byl 2.týden značně nevyvedený, plán byl 9 bodů, ideálně 10, nakonec jsou z toho jenom čtyři. Už se mi podařilo docílit tří porážek, což je tolik, kolik za celou minulou sezónu.
VIASTORE
bono25
Team President

Post by bono25 »

tom17 wrote:U mě byl 2.týden značně nevyvedený, plán byl 9 bodů, ideálně 10, nakonec jsou z toho jenom čtyři. Už se mi podařilo docílit tří porážek, což je tolik, kolik za celou minulou sezónu.

jsi na tom stejně jako já loňskou sezonu...po předchozím 2.místě absolutní vystřízlivění a boj o záchranu...každopádně pro tebe, mě i oslicka to bude stejně jen boj maximálně o to stříbro, ale spíš o bronz 8)
bono25
Team President

Post by bono25 »

tak jsem chtěl napsat,že tu máme prvního odpadlíka (Babelki) a on to už před několika dny zabalil i Juvenardus...vedle toho špatný start Palmeiras a čile obchodující Bizoni...to nevypadá s Čechy vůbec špatně :lol:
oslicek
Member of the Soccer Project Association

Post by oslicek »

bono25 wrote:tak jsem chtěl napsat,že tu máme prvního odpadlíka (Babelki) a on to už před několika dny zabalil i Juvenardus...vedle toho špatný start Palmeiras a čile obchodující Bizoni...to nevypadá s Čechy vůbec špatně :lol:
taky bych řekl, že tři jsou jasní - palmeiras, juvenardus a babelki. když bizon začne hrát a přestane obchodovat, tak věřím tomu, že se zachrání. řekl bych, že zachráněná je první čtyřka :-), ale věřím tomu, že se všichni zachráníme a zespoda to vypadá na českou invazi (odhadem 4-6 týmů).

dneska mám z té remízy takový smíšený pocit - bono má před sebou další z vynikajících sezón, zatímco mě čeká pomalá přestavba a budu spokojen když se zachráním a proto sem vděčen za každý bod - doufám, že to dopadne na obě strany ke spokojenosti.

z pattricka je takový Mr. random - taky nemůže odehrát jedno normální utkání :-).

sem kapánek zklamaný z widlaks - už potřetí bodoval z horším součtem - má nejlepší tým a ještě kliku.
bono25
Team President

Post by bono25 »

oslicek wrote:
taky bych řekl, že tři jsou jasní - palmeiras, juvenardus a babelki. když bizon začne hrát a přestane obchodovat, tak věřím tomu, že se zachrání. řekl bych, že zachráněná je první čtyřka :-), ale věřím tomu, že se všichni zachráníme a zespoda to vypadá na českou invazi (odhadem 4-6 týmů).

dneska mám z té remízy takový smíšený pocit - bono má před sebou další z vynikajících sezón, zatímco mě čeká pomalá přestavba a budu spokojen když se zachráním a proto sem vděčen za každý bod - doufám, že to dopadne na obě strany ke spokojenosti.

z pattricka je takový Mr. random - taky nemůže odehrát jedno normální utkání :-).

sem kapánek zklamaný z widlaks - už potřetí bodoval z horším součtem - má nejlepší tým a ještě kliku.

z budoucích áčkařů hlavně očekávám agamatora, kámoše z Blšan, co začal hrát asi 2 dny po mně na moje doporučení...a kam až jsme to dotáhli :lol: letos spadne "doufám" maximálně 1 český tým, ale pokud mouven mákne, možná se zachráníme všichni...
K dnešnímu zápasu - bod jsem očekával, i když bych radši výhru..osudovým byl včerejší večerní přestup CB od Spreeho, s kterým jsme se špatně dohodli a on mi poslal hráče včera místo dnes po lize. A těhle 5 morálních bodů mě stálo nejspíš výhru...
Widláci zatím vůbec nepřesvědčují, navíc jsou to klikaři..ale jak už jsem psal před sezonou, nevěřím v jeho úspěch. O tolik lepší než ostatní áčkaři hráčsky není, manažersky vůbec...
JuliusCaesar
Coach

Post by JuliusCaesar »

Zdravim :), normalne sem nepisem, ale myslim, ze k tomuto mam co povedat.

V zapase s oslickom sme hrali obaja 100% agresivitu na rozhodcu 77%.
Agresivita hracov:
Oslicek: 21; 6; 26; 35; 7; 28; 38; 22; 30; 2; 7
ja: 15; 1; 7; 11; 6; 10; 0; 11; 3; 9; 13

Obaja sme dostali 8 zltych kariet, v oboch timoch dostal jeden hrac dve (oslickov ju dostal o minutu skor). To znamenalo vykony 147:146 a vzhladom na agresivitu hracov (a udelene karty) si nemyslim, ze som mal v tomto zapase stastie ;-).

Zapas s babelki: rozhodca 72%, agresivita: 95% - 100%
Agresivity hracov:
babelki: 1; 33; 17; 31; 34; 27; 3; 26; 21; 6; 4
ja: 15; 1; 3; 11; 6; 11; 13; 10; 3; 13; 9

Babelki 7 zltych, ja 8 zltych z toho jedna druha v 72. minute. V tomto zapase si myslim, ze mal stastie super ;-).

Dnes som mal velke stastie, to je myslim kazdemu jasne, ale celkovo si nemyslim, ze som zatial stastiu nieco dlzny.

A inac suhlasim s bonom, ze vykonnostne som na tom podobne ako ostatne timy, a preto mi aj vadilo, ked pred sezonou zo mna mnohi robili automatickeho vitaza. Ja som to zdaleka nevidel tak optimisticky a pri takejto vyrovnanosti timov rozhoduju malickosti a moze sa stat hocico.
bono25
Team President

Post by bono25 »

JuliusCaesar wrote:Zdravim :), normalne sem nepisem, ale myslim, ze k tomuto mam co povedat.

V zapase s oslickom sme hrali obaja 100% agresivitu na rozhodcu 77%.
Agresivita hracov:
Oslicek: 21; 6; 26; 35; 7; 28; 38; 22; 30; 2; 7
ja: 15; 1; 7; 11; 6; 10; 0; 11; 3; 9; 13

Obaja sme dostali 8 zltych kariet, v oboch timoch dostal jeden hrac dve (oslickov ju dostal o minutu skor). To znamenalo vykony 147:146 a vzhladom na agresivitu hracov (a udelene karty) si nemyslim, ze som mal v tomto zapase stastie ;-).

Zapas s babelki: rozhodca 72%, agresivita: 95% - 100%
Agresivity hracov:
babelki: 1; 33; 17; 31; 34; 27; 3; 26; 21; 6; 4
ja: 15; 1; 3; 11; 6; 11; 13; 10; 3; 13; 9

Babelki 7 zltych, ja 8 zltych z toho jedna druha v 72. minute. V tomto zapase si myslim, ze mal stastie super ;-).

Dnes som mal velke stastie, to je myslim kazdemu jasne, ale celkovo si nemyslim, ze som zatial stastiu nieco dlzny.

A inac suhlasim s bonom, ze vykonnostne som na tom podobne ako ostatne timy, a preto mi aj vadilo, ked pred sezonou zo mna mnohi robili automatickeho vitaza. Ja som to zdaleka nevidel tak optimisticky a pri takejto vyrovnanosti timov rozhoduju malickosti a moze sa stat hocico.
myslím, že každý tým z áčka má dokonale připravenou svojí týmovou agresivitu, takže vymlouvat se na štěstí a smůlu je trošku od věci...ačkoliv taky nejsem z podobných zápasů nadšenej - už radši neřeším celkovou agresivitu a spoléhám na připravenost...
hráče máš asi na vítězství v A-divizi, ale nejsi na to připravenej takticky - je to podle mě i o zkušenosti...
JuliusCaesar
Coach

Post by JuliusCaesar »

no s tou agresivitou nesuhlasim - takisto tam zalezi na urcitom nahodnom faktore ako aj pri celkovom vysledku (nevidim dovod preco by sa malo jedno volat stastie a druhe dokonale pripravena timova agresivita).

S ostatnym suhlasim, skusenosti urcite chybaju, takticky na tom idealne tiez nie som - ale pri tomto u seba nevidim priestor na zlepsenie ;-).
bono25
Team President

Post by bono25 »

JuliusCaesar wrote:no s tou agresivitou nesuhlasim - takisto tam zalezi na urcitom nahodnom faktore ako aj pri celkovom vysledku (nevidim dovod preco by sa malo jedno volat stastie a druhe dokonale pripravena timova agresivita).

S ostatnym suhlasim, skusenosti urcite chybaju, takticky na tom idealne tiez nie som - ale pri tomto u seba nevidim priestor na zlepsenie ;-).

Podle mě je to otázka celkové týmové harmonie, ať už je s agresí s průměrem 5 nebo třeba 40....čím vyšší celková průměrná agresivita, tím víc výkyvem proti "normálu"...takže jsem pro, že hra takhle funguje - nebude to jen otázka spočítaní výkonu týden dopředu :lol:
tom17
Team President

Post by tom17 »

bono25 wrote:tak jsem chtěl napsat,že tu máme prvního odpadlíka (Babelki) a on to už před několika dny zabalil i Juvenardus..
Babelki mě výprodejem překvapil. Chápu sice, že největší šanci na úspěch měl vzhledem k věkové skladbě zřejmě tuto sezónu a jeho start do soutěže byl asi jiný, než si představoval, avšak předchozích 10 sezón se věnoval přebudování týmu (kdy sestoupil až do F-divize) a po jedné sezóně v Áčku to zase balí…
VIASTORE
PaTTTTrick

Post by PaTTTTrick »

oslicek wrote: obhájce zápas se mnou nepodcenil jako loni na konci sezóny a dneska sem nebyl schopen porazit ani nováčka v áčku - widlaks :-) - i když myslím, že moc často na body neprohrává.
no vidíš, i přes text výše seš na tom lépe než já.. díky velkému Widlákovo karetnímu trestu jsem doufal v uspech, na body jsem vyhrál 147:146, bohužel výhra pro soupeře 0:1 :roll:

Gratulace soupeři, i k tomu že konečně přispěl do toho foru a když už jsem dal někomu body, tak aspon ze to není Rumun nebo Belgičan :lol:
PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle! :twisted: :) )
oslicek

Post by oslicek »

JuliusCaesar wrote:no s tou agresivitou nesuhlasim - takisto tam zalezi na urcitom nahodnom faktore ako aj pri celkovom vysledku (nevidim dovod preco by sa malo jedno volat stastie a druhe dokonale pripravena timova agresivita).

musím uznat, že když sem se podíval na ty agresivity, že máš pravdu. pokud sme z dost odlišnými agresivitami dostali oba červenou, pokládám to za svoje štěstí. dívám se většinou jenom na body - podle toho sem posuzoval štěstí.

myslím, že takticky nijak dokonalý být nemusíš, protože máš lepší tým a myslím, že nestane-li se něco neočekávaného tak letos vyhraješ.

co se týče taktiky - engine umožňuje hrát s třicetiletými hráči na 100/100 24 zápasů - na rovinu, všichni to vědí, ale kdo to využívá... pokud si člověk nechá udělat analýzu na battle strategy lze tam vhodnými zásahy přidat 2-5 bodů k celkovému výkonu - podle mě většina manažerů si sestavu pouze opíše a nepřemýšlí nad tím... existují nastavení týmů, kdy nastavím, abych nedostal červenou, někdy to ohulím s tím, že vím, že dostanu jednu červenou (i když u obojího je samozřejmě Gaussova křivka, takže to nelze říci na 100 % a občas se to ustojí bez ní a občas dostaneš třeba tři). u té taktiky je poměrně obrovský prostor, který je schopný přidat docela dost bodů výkonu - ale už z toho asi mizí prvek zábavy. když mi tým hlídal raynook, tak sem mu vysvětloval, jak mi má nastavit na pátek 100/100 v minulé sezóně proti resimu - zahrnovalo to postavit sestavu na pátek už v úterý a pak k tomu všechno směřovat - samozřejmě se mi na to vysral :-) a prohrál sem.
Big El

Post by Big El »

oslicek wrote: co se týče taktiky - engine umožňuje hrát s třicetiletými hráči na 100/100 24 zápasů - na rovinu, všichni to vědí...
...jak mi má nastavit na pátek 100/100 v minulé sezóně proti resimu - zahrnovalo to postavit sestavu na pátek už v úterý a pak k tomu všechno směřovat - samozřejmě se mi na to vysral :-) a prohrál sem.
Že jsem tak smělý... ...mohu vědět, jak nastavit na pátek 100/100 a jak to zvládnout pro 24 zápasů v sezóně? Tedy pokud jsi ochotný prozradit něco ze své kuchyně - pokud bys to nechtěl vytrubovat na fóru, budu rád, když mi to pošleš do SP pošty. Jsem docela zvědavý, co mi uniká :lol:
Elnino Prague

Návrat ke kořenům :P
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”