Já se tam klidně ztrapním. Něco nalevo vepředu nejlíp. Zajímavý je, že mám fyzičku na 38 a nezlepšuje se, ani když ráno simulujuHadis wrote:Čeká pouze na naše vyjádření.

Moderator: Czech Moderators
Já se tam klidně ztrapním. Něco nalevo vepředu nejlíp. Zajímavý je, že mám fyzičku na 38 a nezlepšuje se, ani když ráno simulujuHadis wrote:Čeká pouze na naše vyjádření.
To tedy znamená, že góla nedostaneme. Teď ještě někoho, kdo góla dá. Nemůžeme všechno nechat na HernánoviH.Crespo(FC.Inter.Milano) wrote:Pokud budu zdráv.![]()
Jdu samozřejmě do toho!!!
Pokud dostanu důvěru, tak se toho s radostí ujmu.....Foxir wrote:To tedy znamená, že góla nedostaneme. Teď ještě někoho, kdo góla dá. Nemůžeme všechno nechat na HernánoviH.Crespo(FC.Inter.Milano) wrote:Pokud budu zdráv.![]()
Jdu samozřejmě do toho!!!
krup72 wrote:Já se tam klidně ztrapním. Něco nalevo vepředu nejlíp. Zajímavý je, že mám fyzičku na 38 a nezlepšuje se, ani když ráno simulujuHadis wrote:Čeká pouze na naše vyjádření.
Tak podle mě by nebyl špatnej mezinárodní srazxixor wrote:A co tak pánové pozvat i BelgányFoxir by jim to mohl tlumočit a my bychom měli soupeře. I když pochybuju, že by dali dokupy 11-členný team...
No už loni jim psal Foxir, že je berem,jenže Sjarel & Isis se vyjádřili něco v tom smyslu, že je potřeba dát dostatečně dlouho dopředu. A to teď je neps2512 wrote: Tak podle mě by nebyl špatnej mezinárodní sraz
xixor wrote:No už loni jim psal Foxir, že je berem,jenže Sjarel & Isis se vyjádřili něco v tom smyslu, že je potřeba dát dostatečně dlouho dopředu. A to teď je neps2512 wrote: Tak podle mě by nebyl špatnej mezinárodní sraz![]()
A i kdybychom prohráli, tak bychom si mohli dobře zanadávat. A Sjarelovi bychom třeba zlomili nos a řekli mu Random kamaráde, Random.
xixor wrote:No už loni jim psal Foxir, že je berem,jenže Sjarel & Isis se vyjádřili něco v tom smyslu, že je potřeba dát dostatečně dlouho dopředu. A to teď je neps2512 wrote: Tak podle mě by nebyl špatnej mezinárodní sraz![]()
A i kdybychom prohráli, tak bychom si mohli dobře zanadávat. A Sjarelovi bychom třeba zlomili nos a řekli mu Random kamaráde, Random.
tak to bych si kopnul taky stacilo by chvilkuxixor wrote: A i kdybychom prohráli, tak bychom si mohli dobře zanadávat. A Sjarelovi bychom třeba zlomili nos a řekli mu Random kamaráde, Random.