Moderator: Czech Moderators
Proc Azore, proc???Azor wrote:KFC Volleziele - Banik 1922 2:1 (124-123)
Agr.: 40-65 Roz.:76
ČK: 0-1 (86.min)
Jedno CB bylo v trestu druhé je zranění a tak nastoupilo nejslabší no a bohužel si ten ocas nechal dát redku 6 min. před koncem. navíc se nám před poločasem zranil brankář, i tak jsme ale soupeři nedali nic zadarmo, vyhrál jen díky VDP.
taky mě to dost štve, Belgičan byl k poražení, bouhžel to ale těsně nevyšlo. Ale ten brankář si ze mě asi dělá prdel, on se sice v zápase zranil, ale najednou mu nic není a fyzičku má 87%, už je na trhu, chcípák jedenmaybach wrote:Proc Azore, proc???Azor wrote:KFC Volleziele - Banik 1922 2:1 (124-123)
Agr.: 40-65 Roz.:76
ČK: 0-1 (86.min)
Jedno CB bylo v trestu druhé je zranění a tak nastoupilo nejslabší no a bohužel si ten ocas nechal dát redku 6 min. před koncem. navíc se nám před poločasem zranil brankář, i tak jsme ale soupeři nedali nic zadarmo, vyhrál jen díky VDP.Zvlast, ze chybelo tak malo a vykon 124 proti jednomu z favoritu je u Belgicana dost tak malo, proti me hral asi 125-127
Fandil jsem ti, protoze ted uz sanci na poharek prakticky nemam, maximalne pri jednom zapase mi muze pomoct ted jen random s cimz obvykle ale nepocitam. Jak jsem rikal, chci poharek nebo 3. misto a dodatecne ted Ty jsi se vzdalil na 3. pozici uz na 5 bodu 4 kola pred koncem. Kazdopadne to nevzdavej jestli chces postoupit, ja jeste to nevim na 100%, ale s nejvetsi pravdepodobnosti budu chtit byt na 3. miste.
Nene, proste jsem to rozhodnuti zda postoupit nechal na vikend. Takze ted uz v tom mam jasno a chci abys ty postoupil. Jeste kdybych pristi sezonu nemusel menit vetsinu CB a k tomu dalsi obchody, tak by to rozchodovani bylo tezsi, ale v tomto pripade pro me uz po nekolikate nema cenu postupovat, zvlast ze za dva/tri tydny budu mit team spirit nejspis pod 50%. Takze timto Ti uz vlastne gratuluji k postupu, budes mi chybetAzor wrote:Banik 1922 - Maybach Team 2:1 (125-123)
Agr.:85 - 50 Roz.:54
ČK: 0-1 (87.min.)
Na post CB jsme museli dát SW, naštěstí jsme díky VDP vyhráli a tak šance na postup ještě žije, sice dle dnešního výkonu bude asi chtít Maybach postoupit i ze 2.místa, ale ještě hraje s Georgem a s ním by mohl ztratit bod(y)