Platba členství v SPFA

Moderator: Czech Moderators

Maro1995
Team Board Member

Re: Platba členství v SPFA

Post by Maro1995 »

může mi to někdo polopaticky vysvětlit?
frankie_doparoma
Member of the Soccer Project Association

Post by frankie_doparoma »

Platba pomocí SMS je snadná. Jednoduše vyberte požadovaný počet dní SPFA, zadejte číslo svého mobilního telefonu a my Vám zašleme bezpečnostní PIN kód – online jej vložíte a vše je hotovo
co na tom chces vysvetlit?

..."snadna" jak pro koho, jak je videt.....
lepší ségra v bordelu, než brácha ve slávyji
Maro1995
Team Board Member

Post by Maro1995 »

a ten pinkód jsem online vložil na stránku zong a pořád nic
Maro1995
Team Board Member

Post by Maro1995 »

a ten pin kód který mi poslali jsem zadal na zongu,mám jim ještě odepsat ANO na to jejich číslo?
sexy kote

Post by sexy kote »

:roll: :roll: :roll: Oni zavedli net i v Bohnicích v ústavu :roll: :mrgreen:
Tak ještě jednou:Zadáš telefonní číslo, na něj ti přijde SMS, na ní odpovíš ANO a odešleš to na to číslo 90040. Nic složitého, pokud ti to bude psát, že zprávu nelze odeslat, máš bonusovej kredit a peška :mrgreen:
Big El

Post by Big El »

Maro1995 wrote:může mi to někdo polopaticky vysvětlit?
Takže po lopatě:

Vezmeš do pravé ruky (pokud jsi pravák, jsi-li levák, tak do levé) počítačovou myš. :arrow: Zadáš adresu http://www.soccerproject.com a zadáš svůj login a heslo a levým tlačítkem myši klikneš na velké bílé tlačítko "Přihlášení" :arrow: Najedeš si v menu na záložku Manažer :arrow: Vyhledáš volbu SPFA a klikneš (opět levým tlačítkem) na stát se členem :arrow: Na té stránce klikneš (nyní a stejně tak i nadále také klikáš levým tlačítkem počítačové myši) na veliké bílé tlačítko: "Ano, chci se přidat!" :arrow: Na následující stránce klikneš na první variantu - červený nápis "zong" (chceš-li to platit přes zong) :arrow: Klikneš na českou vlajku. To je ta, která visela nejvýš, když vyhrála Špotáková olympiádu. Pokud jsi vyhlášení neviděl, visela nejvýš i když vyhráli Knapková, Svoboda a Kulhavý. Je na ní vlevo takový modrý trojúhelník, dole červený lichoběžník a nahoře bílý lichoběžník :arrow: Na následující stránce vybereš možnost (podle počtu dní nebo ceny) jakou si chceš vybrat. Možnost vybereš tak, že klikneš do malého kolečka, které je nalevo od té možnosti. Když se Ti to podaří, v kolečku se objeví uprostřed malá černá tečka. :arrow: Klikneš na malé bílé tlačítko: "Pokračovat" :arrow: Na další stránce klikneš levým tlačítkem myši dovnitř polička, které tam je a vypíšeš své telefonní číslo. :arrow: Klikneš na tlačítko "Pokračovat" Pozor, chyták - tentokrát není bílé a malé, ale červené a velké. :arrow: Počkáš, až Ti Tvůj mobilní telefon pípnutím oznámí příchod textové zprávy :arrow: Vezmeš do ruky svůj mobilní telefon a v menu "zprávy" si nalezneš "přijaté" a přečteš si zprávu, která Ti přišla :arrow: Klikneš na tlačítko "OK" na svém mobilním telefonu, a čímž vybereš možnost odpovědět na zprávu :arrow: Do zprávy napíšeš velkými tiskacími písmeny slovo "ANO" :arrow: Klikneš na tlačítko "OK" čímž vybereš možnost odeslat :arrow: V tlačítku příjemce se Ti objeví číslo 90040 :arrow: Opět klikneš na tlačítko "OK" čímž vybereš možnost "Odeslat" :arrow: Gratuluji, právě ses stal členem tajné organizace SPFA. Přijímací rituál byl náročný, ale stojí to za to.

Sorry, ale nemohl jsem si pomoct :wink:
Last edited by Big El on Tue Aug 14, 2012 7:03 pm, edited 1 time in total.
Elnino Prague

Návrat ke kořenům :P
Maro1995
Team Board Member

Post by Maro1995 »

tohle jsem přesně udělal a nejde to!!!
Big El

Post by Big El »

Maro1995 wrote:tohle jsem přesně udělal a nejde to!!!
Tak to máš smůlu. Jsi asi jediný člověk, kterému je odepřen přístup do této tajné organizace.

Pokud jsi přesně tohle udělal, tak proč se ptáš na nějaký PIN kód. Žádný PIN nikde nezadáváš. Zadáváš pouze svoje telefoní číslo na - na stránce soccerprojectu - na stránku zongu vůbec nelez a slovo ANO v odpovědi na tu zprávu. Nic víc.
Elnino Prague

Návrat ke kořenům :P
Maro1995
Team Board Member

Post by Maro1995 »

Platba pomocí SMS je snadná. Jednoduše vyberte požadovaný počet dní SPFA, zadejte číslo svého mobilního telefonu a my Vám zašleme bezpečnostní PIN kód – online jej vložíte a vše je hotovo.

tohle je tam napsané
frankie_doparoma

hahaha :lol:

edit: toto je ovela lepsi nez thread vtip tydne :mrgreen:
Azor

Post by Azor »

Dámy a pánové, fórum soccerprojectu vám přináši jedinečnou telenovelu: Uživatel Maro1995 a jeho trable s koupí SPFA pomocí SMS.
:mrgreen: :mrgreen:
tomkycz

Post by tomkycz »

mě to třeba taky nejde protože jsem u T-M pod rámcovou smlouvou a tam je zakázáno volat a odesílat SMS na číslo začínající 90 tkou... To jsem zjistil taky až dodatečně, je to prej proto, že někteří si nadělali mega faktury a pak necálujou...
frankie_doparoma

tomkycz; ja mam pusal od vodafonu a slo mi to bez problemu
jinak tomu se teda divim, nezaplatis a mas to na svy jmeno, tak jak je tady bezny poslou na tebe exekutora, ten ti dluh z xnasobi a proste to z tebe dostane¨
vec druha by byla kdyby nekdo kdo nema nic udelal dluh treba za 200 tacu (ale teda nevim co by si vsechno musel koupit:)) tak by stacilo udelat nakej limit, nekolikatisicovej treba, to dostanou z kazdyho, uz jen z exekuce na socialni davky....

azor: ne to je dil druhej
prvni dil byl los americanos turnajos, kterej byl plnej zvratu, bude, nebude, bude, nebude, bude, nebude
druhej dil bylzapovezena cesta k spfa
a treti bude tusim takovej navrat k prvnimu, turnaj nebude, neni spfa :lol:
Maro1995
Team Board Member

Post by Maro1995 »

bude to asi tím že mám T-Mobile a nemůžu posílat sms na čísla začínající na 90, tomky má pravdu,hold budu se muset obejít bez SPFA
frankie_doparoma

btw. kdyz si psal ze mas kredit 201kc tak zadnou ramcovou smlouvu (= pausal?) nemas a nevidim duvod proc by to neslo....
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”