Platba členství v SPFA
Moderator: Czech Moderators
Re: Platba členství v SPFA
může mi to někdo polopaticky vysvětlit?
-
- Member of the Soccer Project Association
co na tom chces vysvetlit?Platba pomocí SMS je snadná. Jednoduše vyberte požadovaný počet dní SPFA, zadejte číslo svého mobilního telefonu a my Vám zašleme bezpečnostní PIN kód – online jej vložíte a vše je hotovo
..."snadna" jak pro koho, jak je videt.....
lepší ségra v bordelu, než brácha ve slávyji
a ten pinkód jsem online vložil na stránku zong a pořád nic
a ten pin kód který mi poslali jsem zadal na zongu,mám jim ještě odepsat ANO na to jejich číslo?

Tak ještě jednou:Zadáš telefonní číslo, na něj ti přijde SMS, na ní odpovíš ANO a odešleš to na to číslo 90040. Nic složitého, pokud ti to bude psát, že zprávu nelze odeslat, máš bonusovej kredit a peška

Takže po lopatě:Maro1995 wrote:může mi to někdo polopaticky vysvětlit?
Vezmeš do pravé ruky (pokud jsi pravák, jsi-li levák, tak do levé) počítačovou myš.

Sorry, ale nemohl jsem si pomoct

Last edited by Big El on Tue Aug 14, 2012 7:03 pm, edited 1 time in total.
Elnino Prague
Návrat ke kořenům
Návrat ke kořenům

tohle jsem přesně udělal a nejde to!!!
Tak to máš smůlu. Jsi asi jediný člověk, kterému je odepřen přístup do této tajné organizace.Maro1995 wrote:tohle jsem přesně udělal a nejde to!!!
Pokud jsi přesně tohle udělal, tak proč se ptáš na nějaký PIN kód. Žádný PIN nikde nezadáváš. Zadáváš pouze svoje telefoní číslo na - na stránce soccerprojectu - na stránku zongu vůbec nelez a slovo ANO v odpovědi na tu zprávu. Nic víc.
Elnino Prague
Návrat ke kořenům
Návrat ke kořenům

Platba pomocí SMS je snadná. Jednoduše vyberte požadovaný počet dní SPFA, zadejte číslo svého mobilního telefonu a my Vám zašleme bezpečnostní PIN kód – online jej vložíte a vše je hotovo.
tohle je tam napsané
tohle je tam napsané
-
hahaha 
edit: toto je ovela lepsi nez thread vtip tydne

edit: toto je ovela lepsi nez thread vtip tydne

Dámy a pánové, fórum soccerprojectu vám přináši jedinečnou telenovelu: Uživatel Maro1995 a jeho trable s koupí SPFA pomocí SMS.

-
mě to třeba taky nejde protože jsem u T-M pod rámcovou smlouvou a tam je zakázáno volat a odesílat SMS na číslo začínající 90 tkou... To jsem zjistil taky až dodatečně, je to prej proto, že někteří si nadělali mega faktury a pak necálujou...
-
tomkycz; ja mam pusal od vodafonu a slo mi to bez problemu
jinak tomu se teda divim, nezaplatis a mas to na svy jmeno, tak jak je tady bezny poslou na tebe exekutora, ten ti dluh z xnasobi a proste to z tebe dostane¨
vec druha by byla kdyby nekdo kdo nema nic udelal dluh treba za 200 tacu (ale teda nevim co by si vsechno musel koupit:)) tak by stacilo udelat nakej limit, nekolikatisicovej treba, to dostanou z kazdyho, uz jen z exekuce na socialni davky....
azor: ne to je dil druhej
prvni dil byl los americanos turnajos, kterej byl plnej zvratu, bude, nebude, bude, nebude, bude, nebude
druhej dil bylzapovezena cesta k spfa
a treti bude tusim takovej navrat k prvnimu, turnaj nebude, neni spfa
jinak tomu se teda divim, nezaplatis a mas to na svy jmeno, tak jak je tady bezny poslou na tebe exekutora, ten ti dluh z xnasobi a proste to z tebe dostane¨
vec druha by byla kdyby nekdo kdo nema nic udelal dluh treba za 200 tacu (ale teda nevim co by si vsechno musel koupit:)) tak by stacilo udelat nakej limit, nekolikatisicovej treba, to dostanou z kazdyho, uz jen z exekuce na socialni davky....
azor: ne to je dil druhej
prvni dil byl los americanos turnajos, kterej byl plnej zvratu, bude, nebude, bude, nebude, bude, nebude
druhej dil bylzapovezena cesta k spfa
a treti bude tusim takovej navrat k prvnimu, turnaj nebude, neni spfa

bude to asi tím že mám T-Mobile a nemůžu posílat sms na čísla začínající na 90, tomky má pravdu,hold budu se muset obejít bez SPFA
-
btw. kdyz si psal ze mas kredit 201kc tak zadnou ramcovou smlouvu (= pausal?) nemas a nevidim duvod proc by to neslo....