Divize A

Moderator: Czech Moderators

Papa Bouba Diop
Member of the Soccer Project Association

Re: Divize A

Post by Papa Bouba Diop »

oslicek wrote:koukal sem, že se sem valí česká lavina z béček a zejména Pattrick nebo Papa budou společně s Raffinem míchat kartami na medailových postech, takže by zase mohl být český titul
no ted už by byl asi hřích nepostoupit :) ale myslím, že Raffin bude příští sezonu (a nejen tu) velké sousto pro všechny :)
Papa Bouba Diop - Valcíři Chomutov C.F. - na cestě za chybějícími trofejemi :lol:
PaTTTTrick

Post by PaTTTTrick »

oslicek wrote:ty ambice na titul reálné, když sem viděl za kolik nakupuje 28-leté CB. takže cílem na příští týden je vyhrát dva domácí zápasy (Hala Madrid a Remedy :-)).
které? Asi ho koupil někdo jiný.... taky sháním CB a nikdo nechce žádné prodat... už jsem tuto sezonu začal i obepisovat managery s nabídkou a nikdo nechce prodat... A když už prodává (navíc český manager), tak mi řekne abych na něj nepřihazoval, že je domluven s úhlavním nepřítel Raffinem :roll:

Kateřina koupila 29-leté CF za 21M, takže boj o titul je určitě reálný...
oslicek wrote: koukal sem, že se sem valí česká lavina z béček a zejména Pattrick nebo Papa budou společně s Raffinem míchat kartami na medailových postech, takže by zase mohl být český titul
jak píše Papa, byl by hřích ted nepostoupit, s kartami se pokusím zamíchat, ale Raffin bude jasný favorit, tak uvidíme co random, ale už Raffina potopil minulou sezonu v SP poháru...
PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle! :twisted: :) )
oslicek

Post by oslicek »

PaTTTTrick wrote: taky sháním CB a nikdo nechce žádné prodat... už jsem tuto sezonu začal i obepisovat managery s nabídkou a nikdo nechce prodat... A když už prodává (navíc český manager), tak mi řekne abych na něj nepřihazoval, že je domluven s úhlavním nepřítel Raffinem :roll:

Kateřina koupila 29-leté CF za 21M, takže boj o titul je určitě reálný...

jak píše Papa, byl by hřích ted nepostoupit, s kartami se pokusím zamíchat, ale Raffin bude jasný favorit, tak uvidíme co random, ale už Raffina potopil minulou sezonu v SP poháru...
Viděl sem, že tam katerina měl největší nabídku s 15M - to sem nevěděl, že to ještě někdo přebil - to sem vyhodnotil, že bude ban na stopro a on to ještě někdo zvednul :mrgreen: - za takového starce...

Jo, centrální posty sou extrémní problém - byl sem zvyklý dycky nějakýho 29-letého za 100-200K koupit a za sezónu, dvě prodat za euro, ale teď koupit něco s výkonem 72 pod 2M do 30let (včetně) je téměř nereálné.

díval sem se na Raffinův tým - o záchranu hrát asi nebude, ale Hala Madrid s remedym nejsou taky žádný ořezávátka a rozhodně bych neviděl, že bude jasný favorit. navíc, áčko se hraje kapánek jinak než soutěže níže a ty s Papou už zkušenost máte - Raffina si v áčku nějak nevybavuju...
Hippopotamus

Post by Hippopotamus »

oslicek wrote:díval sem se na Raffinův tým - o záchranu hrát asi nebude, ale Hala Madrid s remedym nejsou taky žádný ořezávátka a rozhodně bych neviděl, že bude jasný favorit. navíc, áčko se hraje kapánek jinak než soutěže níže a ty s Papou už zkušenost máte - Raffina si v áčku nějak nevybavuju...
Bol tam už 3x, dokopy 7 sezón, naposledy okolo 20.sezóny. A čo viem od kohosi, žiadne extra manažérske schopnosti tam nepredviedol. V každom prípade, odvtedy ubehlo vyše 20 sezón a určite sa toho veľa priučil...
...new beginning...

Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
acskncl

Post by acskncl »

Katerina to CF za tu silenou dardu kupovala jeste jako 28 lete. U toho CB ji ten ceskej manazer psal, ze je domluven na vymene cb s rafinem, takze ji bylo malo platne, ze by dala i vic nez tech 15m co mela nabidku.
Tohle by se v belgicko-holanske komunite nestalo aby top hrace nekdo pustil mimo ne kdyby se o hrace zajimal tym od nich.
Na ceste do propadliste dejin.
ps2512

Post by ps2512 »

Až moji hráči budou mít 29+ a budou hrát 73+ tak je všechny prodám osličkovi do A divize....agre pro něj OK a za těch 7-8 seźon tam ještě bude :lol:
Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci
Image
oslicek

Post by oslicek »

ps2512 wrote:Až moji hráči budou mít 29+ a budou hrát 73+ tak je všechny prodám osličkovi do A divize....agre pro něj OK a za těch 7-8 seźon tam ještě bude :lol:
konečně sem dostal novou motivaci :roll: - taková nabídka se neodmítá (agresivita nehraje roli - s beránkama s agresivitou pod 10 umí hrát každý osel) - i když bude to těžké, příští sezónu asi sestoupím, protože na trhu prostě nikdo není - a pokud jsou v áčku manažeři, kteří utratí za hráče můj dvouletý rozpočet, tak se tam udržet nepůjde.
oslicek

Post by oslicek »

acskncl wrote: Tohle by se v belgicko-holanske komunite nestalo aby top hrace nekdo pustil mimo ne kdyby se o hrace zajimal tym od nich.
já takhle špatnou zkušenost nemám - naopak bych vyzdvihl manažery jako byl třeba nopp, který vždy dodržel dané slovo, i když to pro něj bylo možná občas nevýhodné. teď sem se snažil také koupit LM a jednal sem napřímo s belgičanem - Wursten nebo jak se jmenoval a byl také férový a hráče mi prodat chtěl, kdyby slevil 200K (protože sem tolik prostě neměl), tak mohl být můj.
Hippopotamus

Post by Hippopotamus »

oslicek wrote:
ps2512 wrote:Až moji hráči budou mít 29+ a budou hrát 73+ tak je všechny prodám osličkovi do A divize....agre pro něj OK a za těch 7-8 seźon tam ještě bude :lol:
konečně sem dostal novou motivaci :roll: - taková nabídka se neodmítá (agresivita nehraje roli - s beránkama s agresivitou pod 10 umí hrát každý osel) - i když bude to těžké, příští sezónu asi sestoupím, protože na trhu prostě nikdo není - a pokud jsou v áčku manažeři, kteří utratí za hráče můj dvouletý rozpočet, tak se tam udržet nepůjde.
O 5 sezón, dúfam, že budem v áčku. Ak mi dovtedy zoženiete po 3 hráčoch s výkonmi 75+, agr 10-20% a vekom 29-, mám pre vás prichystaných cez 100M :lol: To Oslíčkovi bude stačiť min. na ďalších 25 sezón v áčku a PSko bude mať na konte viac peňazí, ako jeho pokladňa videla dokopy za celú dobu jeho účinkovania na SP :mrgreen:
...new beginning...

Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
acskncl

Post by acskncl »

oslicek wrote:
acskncl wrote: Tohle by se v belgicko-holanske komunite nestalo aby top hrace nekdo pustil mimo ne kdyby se o hrace zajimal tym od nich.
já takhle špatnou zkušenost nemám - naopak bych vyzdvihl manažery jako byl třeba nopp, který vždy dodržel dané slovo, i když to pro něj bylo možná občas nevýhodné. teď sem se snažil také koupit LM a jednal sem napřímo s belgičanem - Wursten nebo jak se jmenoval a byl také férový a hráče mi prodat chtěl, kdyby slevil 200K (protože sem tolik prostě neměl), tak mohl být můj.
Od noopa sem tusim koupil nejaka dobre a vcelku levne RM, ale byla to asi shoda nahod, ze se o nej nezajimal nikdo ze zemi beneluxu, neb na jine jeho hrace co sem mel podano tak skoncili bud u cepic, nebo meengrena primo, nebo pres beneluxoveho prostrednika o neco pozdeji. A to vzdy stylem prehozena nabidka a do 5 minut prodanej.
Na ceste do propadliste dejin.
oslicek

Post by oslicek »

ano, takto se bojuje o titul - aneb romance o jedenácti žlutých, třech červených a třech penaltách. výsledek 4:1 je výrazně lepší než o čem sem kdy byť i tajně snil. Haly Madrid je mi trochu líto, random mi přál na všech třech frontách a to zas úplně fér není.
ps2512

Post by ps2512 »

oslicek wrote:ano, takto se bojuje o titul - aneb romance o jedenácti žlutých, třech červených a třech penaltách. výsledek 4:1 je výrazně lepší než o čem sem kdy byť i tajně snil. Haly Madrid je mi trochu líto, random mi přál na všech třech frontách a to zas úplně fér není.
Zcela zasloužené :wink:
Start 16S H.1403 (6.,2.)
Všichni jste Hajdalaci
Image
Papa Bouba Diop

Post by Papa Bouba Diop »

držíme palce jak Oslíčkům tak Kateřině! :)
Papa Bouba Diop - Valcíři Chomutov C.F. - na cestě za chybějícími trofejemi :lol:
ps2512

Post by ps2512 »

Pěkný.........se poseru, jestli se to Oslíčkovi povede :lol:

1 FC Remedy Netherlands 38 17 11 5 1 24 9 +15
2 Hala Madrid Poland 37 17 11 4 2 38 26 +12
3 Ratboř Czech Republic 37 17 11 4 2 23 13 +10
4 Totemo Baka Czech Republic 36 17 11 3 3 35 22 +13
Start 16S H.1403 (6.,2.)