Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?
Moderator: Czech Moderators
-
- Member of the Soccer Project Association
To sme tu už øešili v jedným topicu - ale ten už je smazané...a taky sme nic kloudnýho nevyøešili takže sem napsal na anglickým fóru Sjarelovi a taky sme (zatim) nedostali žádnou poøádnou odpovìïMachuy wrote:Nevím, jestli to už tady nìkde není, ale nenašel jsem to.
Jakej vliv má volba kapitána na výkon týmu? Nebo kdo bude kapitán je uplnì jedno ... ?
Thx

viz: http://forum.soccerproject.com/viewtopi ... highlight=
EDIT: je ale lepší zvolit za kapitána z nastupujících hráèu na zápas toho, které má nejvíc zkušeností...pokud majou stejnì, tak já vìtšinou volím staršího z nich
Last edited by Angee on Sun Apr 15, 2007 10:01 am, edited 1 time in total.

jakto
mímu jednomu hráèovi už je pul sezony 20 a fyzièka se mu doplnuje o 10 jak je to možný!!!!
docela mì to toèí http://www.soccerproject.com/speler_det ... ewWindow=1
myslel sem že se to spravý ale tedka mì to fakt vytoèilo paè mìl 90 a já snim hrál pøátelák že podoplnení bude mít 100 zase.popøáteláku mìl 87 a tedka dneska ráno po simulaci má 97..sem si to zase neuvedomil a neni to poprvý .dohaje jak je to možný

myslel sem že se to spravý ale tedka mì to fakt vytoèilo paè mìl 90 a já snim hrál pøátelák že podoplnení bude mít 100 zase.popøáteláku mìl 87 a tedka dneska ráno po simulaci má 97..sem si to zase neuvedomil a neni to poprvý .dohaje jak je to možný
FC Petrovièky:
15.H639-POSTUP,16.G213-POSTUP,17.F71-POSTUP,18.E47-sedmý,19.tøetí,20.kurna jesi to zase o bod nevyjde!!
15.H639-POSTUP,16.G213-POSTUP,17.F71-POSTUP,18.E47-sedmý,19.tøetí,20.kurna jesi to zase o bod nevyjde!!

heh
tak to je mazec že taku zakladní vec sem nevìdìle ..dekujiPipkiN wrote:Protože 15 se mu doplòuje od poèetí 21. roku .. Ve 20ti se mu pouze zvedne výkon
FC Petrovièky:

:lol:
je topár stránek co se tady o tom psalo ..hledal jsem ale nenašel...bral sem to letmo a nic sem nezahlídnul..jak to je pøesne s pøírustem výkonu díky nalade a domácího prostøedí....já totiž tedka hraju venku a mám o 21% menší náladu v týmu než soupeø bude tohle hodnì znát na výkonu?
FC Petrovièky:

-
Re: :lol:
Koukni na "Zkusme spolecne odhalit system vykonu hracu/rad/tymu"Fifi.5 wrote:je topár stránek co se tady o tom psalo ..hledal jsem ale nenašel...bral sem to letmo a nic sem nezahlídnul..jak to je pøesne s pøírustem výkonu díky nalade a domácího prostøedí....já totiž tedka hraju venku a mám o 21% menší náladu v týmu než soupeø bude tohle hodnì znát na výkonu?
FC Kolíkov - 1/2 s14.-4 v H; s15.-3 v H; s.16.-1 v H; s.17.-1 v G; s.18.-3 v F; s.19.-1 v F; s.20.-1 v E; s.21.-8 v D; s.22.-7 v D; s.23.-2 v D; s.24.-4 v C; s.25.-12.v C; s.26.-1 v D; s.27.-4 v C; s.28.-2 v C; s.29.-9 v B; s.30.-4 v B
s.31. - ? v B3
s.31. - ? v B3
-
- Team President
-
Re: .
jj, Klegi je na toto téma odborníkKlegi wrote:To je, když ti administrátor zamezí pøístup na tvùj úèet.LEONARDO414 wrote:èaute chcu se zeptat a nevím jestli to není trapné ale co to jsou vlastnì ty bany

pindik00 - Los Bastardos FC - H.225
-
A není to nìjakým špatným formátem toho èísla? Tøeba že do nìj píšeš mezery nebo èárky jako oddìlovaèe tisícù?Paris_Sg wrote:Zdravím už to nìjakej èas hraju ale obèas si s nìèím nevím rady... Chci prodat hráèe..nastavím tam cenu a dám s požadovanou èástkou a nic se nestane jen ta cena zmizí a hráèe mì to na trh neumístí. Nevíte co s tím??
zapas
Cauvec, potreboval bych vedet co mam hrat na jeden tym - kdo se chce mrknout pro lepsi pochopeni jmenuje se lassaias a můj tým je FC Tesla Pardubky. Já mám hodnocení celk. 64 a on 66 má více hráčů a tak newim koho nasadí, koukal sem se na jeho minulý zápasy a on hraje stylem 3-4-3, protiutoky a styl 100% agresivita vetsinou 60% . Kdo mi pomuze na toho manazera z Recka vymyslet taktiku budu mu vdecny.

-
Re: zapas
Ja by som skusil 3-4-3 dlouhe mice....prednedavnom som hral zapas a super hral 100 utocnost a 80 agresivita...ja som dal utocnost 85 a agr podla rozhodcu aby bol sucet 110...a vyhral som vonku 0:1Alex A. wrote:Cauvec, potreboval bych vedet co mam hrat na jeden tym - kdo se chce mrknout pro lepsi pochopeni jmenuje se lassaias a mùj tým je FC Tesla Pardubky. Já mám hodnocení celk. 64 a on 66 má více hráèù a tak newim koho nasadí, koukal sem se na jeho minulý zápasy a on hraje stylem 3-4-3, protiutoky a styl 100% agresivita vetsinou 60% . Kdo mi pomuze na toho manazera z Recka vymyslet taktiku budu mu vdecny.![]()

Ivo08 - LSG Nové Zámky

"SLOVENSKO je najlepšie a stojím za tým Ja,SLOVENSKO je totiž Moja Krajina.Som SLOVÁK srdcom aj dušou,SLOVÁK kámo tak buĎ Ticho !!!"

"SLOVENSKO je najlepšie a stojím za tým Ja,SLOVENSKO je totiž Moja Krajina.Som SLOVÁK srdcom aj dušou,SLOVÁK kámo tak buĎ Ticho !!!"
Ne nebylo to tím...už to jede...jen jsem se odhlásil a když jse se znovu pøihlásit tak to už šlo...krup72 wrote:A není to nìjakým špatným formátem toho èísla? Tøeba že do nìj píšeš mezery nebo èárky jako oddìlovaèe tisícù?Paris_Sg wrote:Zdravím už to nìjakej èas hraju ale obèas si s nìèím nevím rady... Chci prodat hráèe..nastavím tam cenu a dám s požadovanou èástkou a nic se nestane jen ta cena zmizí a hráèe mì to na trh neumístí. Nevíte co s tím??