Divize A

Moderator: Czech Moderators

acskncl
Member of the Soccer Project Association

Re: Divize A

Post by acskncl »

nestuduji to tak detailně jako Oslíček :-) , ale při pohledu na Tvůj tým bych řekl, že je skoro nejmladší v Ačku, takže za rok máš určitě šanci bojovat s Resim a Adjudjem zase o druhé místo.... :lol:
[/quote]
Resimu se ty druha mista uz nevejdou do vitriny. Tak po nejakem vysperkovani soupisky urcite bude chtit mit vetsi ambice. :D
Na ceste do propadliste dejin.
PaTTTTrick

Post by PaTTTTrick »

Ještě že už mi v lize o nic nejde :roll:

PC Bonner - PANATHINAIKOS 2010 1:1 (výkony 141 - 119 - rozdíl 22bodů! )
PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle! :twisted: :) )
acskncl

Post by acskncl »

PaTTTTrick wrote:Ještě že už mi v lize o nic nejde :roll:

Chce to trochu potrenovat penalty :mrgreen: Ale i tak by to pri tom rozdilu melo na vyhru stacit i pres tu zahozenou penaltu....Tohle mel uz kdysi Jeremy s nakym rumunem, ale ten nedal dve.
Na ceste do propadliste dejin.
ps2512

Post by ps2512 »

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
no comment :wink:
Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci
Image
Hippopotamus

Post by Hippopotamus »

Čo vlastne robíš v tom áčku, keď nedokážeš poraziť tím s výkonom 119? Také sa hrajú v eFku :mrgreen:
úprimnú sústrasť:D
...new beginning...

Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
Big El

Post by Big El »

Hippopotamus wrote:

Čo vlastne robíš v tom áčku, keď nedokážeš poraziť tím s výkonom 119? Také sa hrajú v eFku :mrgreen:
úprimnú sústrasť:D
Z toho plyne, že je mnohem těžší se do Áčka dostat, než v něm hrát v první půlce tabulky :lol:
Elnino Prague

Návrat ke kořenům :P
tom17
Team President

Post by tom17 »

acskncl wrote:
nestuduji to tak detailně jako Oslíček :-) , ale při pohledu na Tvůj tým bych řekl, že je skoro nejmladší v Ačku, takže za rok máš určitě šanci bojovat s Resim a Adjudjem zase o druhé místo.... :lol:
Resimu se ty druha mista uz nevejdou do vitriny. Tak po nejakem vysperkovani soupisky urcite bude chtit mit vetsi ambice. :D
Tak tak :) Aktuálně se snaží zlanařit ještě nějaké posily...
VIASTORE
3x SP League Winner: seasons 64, 65 and 66
1x SP Cup Winner: season 46
4x 2nd in A: seasons 30, 31, 32 and 63
2x 3rd in A: seasons 33 and 47
kopeckar

Post by kopeckar »

Při pohledu na soupeře aktuálně desátých oslíčkových chlapců a jedenáctých Řeků gratuluji k další sezóně v A divizi. :mrgreen:
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
PaTTTTrick

Post by PaTTTTrick »

kopeckar wrote:Při pohledu na soupeře aktuálně desátých oslíčkových chlapců a jedenáctých Řeků gratuluji k další sezóně v A divizi. :mrgreen:
zrovna jsem to chtěl napsat... zase Oslíčkovi plán nevyšel :-)
PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle! :twisted: :) )
oslicek

Post by oslicek »

no jo, koukám na to, že bez ohledu na výsledky ostatních tak pokud dám remedyho, tak bych se měl udržet. rozhodně to v plánu nebylo, ale měl sem docela dost štěstí - dneska s Jeremym sem měl set-up na dvě červené a padla dokonce jen jedna a to ještě chvíli před koncem. většina soupeřů mě nenutila v poháru nasazovat áčko - prostě se to sešlo. určitě je to spíš shoda mnoha příznivých okolností než zásluha prefíkaných taktických tahů manažera.

jinak už se hraje akorát o bronz - výrazně lehčí los má papa, tak uvidíme, jak se pochlapí.

pro mě je prioritou tuhle sezónu pohár - tam mám maximum zatím semifinále tak 25 sezón dozadu, kdy sem ještě v áčku ani nebyl. sice jsme v osudí ještě čtyři áčkaři, ale vsadil bych spíš na někoho z trojice resi, me dinamo a SP Club Inter 15. ale hrát je v pondělí doma na agresivitu pod 30, tak bych si na remízu s nimi věřil :-). čtvrtfinále by bylo velký úspěch - bude záležet na losu.
Papa Bouba Diop

Post by Papa Bouba Diop »

oslicek wrote:no jo, koukám na to, že bez ohledu na výsledky ostatních tak pokud dám remedyho, tak bych se měl udržet. rozhodně to v plánu nebylo, ale měl sem docela dost štěstí - dneska s Jeremym sem měl set-up na dvě červené a padla dokonce jen jedna a to ještě chvíli před koncem. většina soupeřů mě nenutila v poháru nasazovat áčko - prostě se to sešlo. určitě je to spíš shoda mnoha příznivých okolností než zásluha prefíkaných taktických tahů manažera.

jinak už se hraje akorát o bronz - výrazně lehčí los má papa, tak uvidíme, jak se pochlapí.

pro mě je prioritou tuhle sezónu pohár - tam mám maximum zatím semifinále tak 25 sezón dozadu, kdy sem ještě v áčku ani nebyl. sice jsme v osudí ještě čtyři áčkaři, ale vsadil bych spíš na někoho z trojice resi, me dinamo a SP Club Inter 15. ale hrát je v pondělí doma na agresivitu pod 30, tak bych si na remízu s nimi věřil :-). čtvrtfinále by bylo velký úspěch - bude záležet na losu.
Remedyho dáš i kdybys nechtěl a pak už budu jenom držet palce v poháru :)

moje béčko dneska toho řeka zabrzdilo v rozletu a áčko už se těší na PaTTricka :)

PANATHINAIKOS 2010 - Valcíři Chomutov 0:1 (142:146)

4 kola před koncem jsme 3. díky vyššímu počtu výher před Remedym a především před RSTeamem..nás čeká zítra venku PaTTrick, pak doma Ratboř, venku Slavia a doma Hoeselt VV..RSTeam má zítra venku Ratboř, pak doma Hoeselt VV, venku Temosa a doma Raffin..čili pokud nebudu 3. i na konci tak to budu brát za neúspěšnou sezónu :)
Papa Bouba Diop - Valcíři Chomutov C.F. - na cestě za chybějícími trofejemi :lol:
ps2512

Post by ps2512 »

oslicek wrote: pro mě je prioritou tuhle sezónu pohár - tam mám maximum zatím semifinále tak 25 sezón dozadu, kdy sem ještě v áčku ani nebyl. sice jsme v osudí ještě čtyři áčkaři, ale vsadil bych spíš na někoho z trojice resi, me dinamo a SP Club Inter 15. ale hrát je v pondělí doma na agresivitu pod 30, tak bych si na remízu s nimi věřil :-). čtvrtfinále by bylo velký úspěch - bude záležet na losu.
me dinamo končí v následujícím kole :mrgreen:
St 30 Kvě 2012 (04:00 CET) P Dynamo Oleksovice ?? - ?? me_dinamo Nastavit

EDIT: se vykartuje na 97% rozhodčím :lol:
Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci
Image
PaTTTTrick

Post by PaTTTTrick »

Papa Bouba Diop wrote:
PaTTTTrick wrote:
Papa Bouba Diop wrote: no rozhodčí s tím zamíchal hezky :) nicméně tak i tak by to na výhru nebylo,aspon že ztratil i Remedy :) doma ale s žádnou procházkou růžovým sadem nepočítej..já si na tebe ještě něco připravím :lol:
smlouvy si podepisoval už ted, takže by šel na mě trenér? :-) to snad ne :roll:
smlouvy jsem podepisoval jenom pár hráčům béčka... :)
tak odveta je tady.. minule si podepsal "pár" hráčů B-čka, zítra si neponechal nic náhodě a podepsal si 9 hráčů z A-čka, desátý ti v předchozím kole stál za karty, takže má 100/100 automaticky a na LM máš Ačkovýho zraněnýho, tak nastupujeme B-čkař s 100/96 .... to mám radost, že ze mě máš takový vítr :-)

Oslíček už mě vyřadil jako kandidáta na pohár, i to mě těší, útočit ze závětří, i když je pravda, že kolegové mají kádry nabitější..

No bude to zajímavý závěr sezony, zítra se mé unavené Ačko těší doma na Papa boys...
Papa Bouba Diop

Post by Papa Bouba Diop »

heh :) no říkám si proč ty smlouvy nevyužít a holt už při rozlosování jsem si říkal, že to asi zneužiju na Tebe :) jenom ten rozhodčí mě trochu štve :)
Papa Bouba Diop - Valcíři Chomutov C.F. - na cestě za chybějícími trofejemi :lol:
PaTTTTrick

Post by PaTTTTrick »

Papa Bouba Diop wrote:heh :) no říkám si proč ty smlouvy nevyužít a holt už při rozlosování jsem si říkal, že to asi zneužiju na Tebe :) jenom ten rozhodčí mě trochu štve :)
náš dnešní zápas s Papou jen dokreslil letošní sezonu ... mý hráči mají agresi do 22%, Papovi 35% ... já týmovou agresi 85%, Papa 90% .... výsledek, přímá redka pro mě ve 27minutě a bylo po zápase...

Gratulace Papovi k osamostatnění na třetí pozici a já se jen bojím, jaká vyšší moc mě potká v poháru :?
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”