Divize A

Moderator: Czech Moderators

ps2512
Member of the Soccer Project Association

Re: Divize A

Post by ps2512 »

Big El wrote:
oslicek wrote: co se týče taktiky - engine umožňuje hrát s třicetiletými hráči na 100/100 24 zápasů - na rovinu, všichni to vědí...
...jak mi má nastavit na pátek 100/100 v minulé sezóně proti resimu - zahrnovalo to postavit sestavu na pátek už v úterý a pak k tomu všechno směřovat - samozřejmě se mi na to vysral :-) a prohrál sem.
Že jsem tak smělý... ...mohu vědět, jak nastavit na pátek 100/100 a jak to zvládnout pro 24 zápasů v sezóně? Tedy pokud jsi ochotný prozradit něco ze své kuchyně - pokud bys to nechtěl vytrubovat na fóru, budu rád, když mi to pošleš do SP pošty. Jsem docela zvědavý, co mi uniká :lol:
Přemýšlím, přemýšlím, ale toto mi hlava nebere :roll:
Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci
Image
JuliusCaesar
Coach

Post by JuliusCaesar »

8 pondelkov, 7 stvrtkov, 2 zapasy vymena trenera, 4 zapasy nove kontrakty hracov (v pripade kvalitneho C timu 6x) a nasadzovanie hracov tak, aby za karty stali v pondelky a stvrtky. O inych moznostiach neviem a este treba samozrejme aj nejake stastie, aby to vsetko pekne vychadzalo :).

Inac stastie zo vcera sa mi hned dnes vykompenzovalo. Priama cervena karta v 66. minute (stop na 4 zapasy) od 34% rozhodcu a remiza po vykone o jedna lepsom ;-).
ps2512

Post by ps2512 »

když tak člověk nad tím přemýšlel tak to věděl...ale neuměl si to dát do souvislostí.....ale to podepisování smluv mě úplně vypadlo!!!!!!! :mrgreen:
Holt opakování je matka moudrosti :mrgreen:
Start 16S H.1403 (6.,2.)
Všichni jste Hajdalaci
Image
oslicek

Post by oslicek »

JuliusCaesar wrote:8 pondelkov, 7 stvrtkov, 2 zapasy vymena trenera, 4 zapasy nove kontrakty hracov (v pripade kvalitneho C timu 6x) a nasadzovanie hracov tak, aby za karty stali v pondelky a stvrtky. O inych moznostiach neviem a este treba samozrejme aj nejake stastie, aby to vsetko pekne vychadzalo :).

Inac stastie zo vcera sa mi hned dnes vykompenzovalo. Priama cervena karta v 66. minute (stop na 4 zapasy) od 34% rozhodcu a remiza po vykone o jedna lepsom ;-).
ano, samozrejme sem zapomnel na jedno kolo sp cupu, takze spravne je 23 zapasu.

koukam na to tve CM -v deseti zapasech tri cervene - asi bych ho potrestal a dal za 1 EUR na prestupni trh, at se s nim trapi nekdo jiny:-).
JuliusCaesar
Coach

Post by JuliusCaesar »

oslicek wrote: ano, samozrejme sem zapomnel na jedno kolo sp cupu, takze spravne je 23 zapasu.

koukam na to tve CM -v deseti zapasech tri cervene - asi bych ho potrestal a dal za 1 EUR na prestupni trh, at se s nim trapi nekdo jiny:-).
ja si ho radsej necham, sanca na prve miesto sa dost zmensuje, najlepsieho strelca pri skore 11:5 asi tiez nebudem mat, takto som aspon v hre o najtrestanejsieho hraca ;-)
ps2512

Post by ps2512 »

JuliusCaesar wrote:
oslicek wrote: ano, samozrejme sem zapomnel na jedno kolo sp cupu, takze spravne je 23 zapasu.

ja si ho radsej necham, sanca na prve miesto sa dost zmensuje, najlepsieho strelca pri skore 11:5 asi tiez nebudem mat, takto som aspon v hre o najtrestanejsieho hraca ;-)
Když něco, tak já se obětuju a vezmu si ho :mrgreen: Mám v týmu pár takovejch zlobivejch klacků :wink:
Start 16S H.1403 (6.,2.)
Všichni jste Hajdalaci
Image
mouven

Post by mouven »

Tak jsem dneska uz podruhe v tydnu vyhral:-) a nenapadne stoupam v tabulce uz na 12. misto.. A s Babelki jste me kluci potesili:-D Jsem si toho nevsim.. ale vcera se mi zas o neco lip usinalo, kdyz jsem si to precetl:-)
FK Bolka FOREVER
PaTTTTrick

Post by PaTTTTrick »

mouven wrote:Tak jsem dneska uz podruhe v tydnu vyhral:-) a nenapadne stoupam v tabulce uz na 12. misto.. A s Babelki jste me kluci potesili:-D Jsem si toho nevsim.. ale vcera se mi zas o neco lip usinalo, kdyz jsem si to precetl:-)
no a vzhledem k tomu, že ve čtvrtek hraješ se mnou a já jsem na rozdíl od Tebe pohár nezabalil, tak myslím, že máš dost velkou šanci na další body 8)
PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle! :twisted: :) )
Sokol Cejc

Post by Sokol Cejc »

Že by na tom Julius zas tak naštíru s taktikou nebyl...? Hlavně z toho nedělejme matfyz hoši :mrgreen:

Tímto se omlouvám že Vám plevelím topik :wink:
Andrew - Sokol Čejč
Big El

Post by Big El »

oslicek wrote:
JuliusCaesar wrote:8 pondelkov, 7 stvrtkov, 2 zapasy vymena trenera, 4 zapasy nove kontrakty hracov (v pripade kvalitneho C timu 6x) a nasadzovanie hracov tak, aby za karty stali v pondelky a stvrtky. O inych moznostiach neviem a este treba samozrejme aj nejake stastie, aby to vsetko pekne vychadzalo :).

ano, samozrejme sem zapomnel na jedno kolo sp cupu, takze spravne je 23 zapasu.

Hm. Tak to jo. Je pravda, že podepisování smluv je varianta, o které matně vím (ač nevím, po jaké době funguje), ale nějak mě nenapadlo ji započítávat. Jinak vykartování mě napadlo, ale to se nepovede vždy, stejně jako se někdy povede, že hráč spotřebuje jen tolik, kolik zase dobije o simulaci (i když to neplatí pro 30leté...). Každopádně díky!
Elnino Prague

Návrat ke kořenům :P
PaTTTTrick

Post by PaTTTTrick »

PaTTTTrick wrote:
mouven wrote:Tak jsem dneska uz podruhe v tydnu vyhral:-) a nenapadne stoupam v tabulce uz na 12. misto.. A s Babelki jste me kluci potesili:-D Jsem si toho nevsim.. ale vcera se mi zas o neco lip usinalo, kdyz jsem si to precetl:-)
no a vzhledem k tomu, že ve čtvrtek hraješ se mnou a já jsem na rozdíl od Tebe pohár nezabalil, tak myslím, že máš dost velkou šanci na další body 8)
hm. . tak můj agresivní styl opět slavil úspěch.. poté co jsem Resimu vydeptal dva golmany tak, že se nechali vyloučit, dnes proti Mouvenovi to bylo podobné... on vynechal středu a měl 100/100, já pokračuji v poháru a A-čko hrálo CZ ligu...no díky redce v 50-minutě a druhé v 83-minutě (přičemž já dostal v 66.minutě) jsem zvítězil 1:0...ten golman asi rozhodnul..

Jinak pro mě trochu nečekaně to dnes zabalil De Zoeloe, aktuálně druhý v A divizi... asi ho dost nasrala domácí prohra s Widlákem 8)
PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle! :twisted: :) )
kopeckar

Post by kopeckar »

PaTTTTrick wrote:Jinak pro mě trochu nečekaně to dnes zabalil De Zoeloe, aktuálně druhý v A divizi... asi ho dost nasrala domácí prohra s Widlákem 8)
Jedna věc jsou slova a druhá činy. Na trh nehodil zatím nikoho. Na druhou stranu, drtivá většina jeho hráčů půjde po příští sezóně s výkonem dolů. :mrgreen: A pak, Widlacks mu šoupli venkovní výkon 150. :mrgreen:
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
oslicek

Post by oslicek »

myslím, že zoeloe to zabalil před zápasem s widlakem - alespoň dle jeho tiskového prohlášení. nicméně jeho tým je ale natolik dobrý, že podle mě bude hrát o desátý flek jen díky bodům nahraným v první polovině :-). ale věřím, že se všem čechům povede namáčknout před něj.

dneska 148:148 a prohra 1:0, mr. random a lady luck byly spatřeny ve VIP lóži soupeře :-(.

překvapením jsou pro mě výkony williams soccer boys - to ale ještě neví, že do konce apertury nedá po českém čtyřboji už ani bod, že mouvene, resi, oslíčku a bono :-)?
bono25
Team President

Post by bono25 »

Zoeloes mi připravil dost velký šok...tiskový prohlášení bylo před zápasem, takže očekávám, že to má prostě v půli sezoně naplánované (poté, co bude mít dostatečný počet bodů na záchranu). Nechápu to, letos mohl zopakovat titul...
takhle otevřel pole widlákovi, soccer boyům moc nevěřím, ačkoliv jsou zatím první. Pro mě prohlášení od Zoeloa znamená, že bych se pošoupnul na bronzovou příčku :lol:

oslicek wrote:myslím, že zoeloe to zabalil před zápasem s widlakem - alespoň dle jeho tiskového prohlášení. nicméně jeho tým je ale natolik dobrý, že podle mě bude hrát o desátý flek jen díky bodům nahraným v první polovině :-). ale věřím, že se všem čechům povede namáčknout před něj.

dneska 148:148 a prohra 1:0, mr. random a lady luck byly spatřeny ve VIP lóži soupeře :-(.

překvapením jsou pro mě výkony williams soccer boys - to ale ještě neví, že do konce apertury nedá po českém čtyřboji už ani bod, že mouvene, resi, oslíčku a bono :-)?
JuliusCaesar
Coach

Post by JuliusCaesar »

Tak De Zeoles vcera menil trenera, co sa mu ale nijako neprejavilo na moralke hracov. To tlacove prehlasenie prislo az potom, cize nemyslim, ze to mal planovane, skor to bolo zapricinene tymto. Neprakvapilo by ma, ak by to este prehodnotil.

Williamsu velmi neverim ani ja (ale urcite ho ani nepodcenujem), zatial odohral snad len 3 tazke zapasy a mal v nich aj dost stastia. Dalsi tyzden asi ukaze ako na tom v skutocnosti je ;-)
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”