Fifi.5 wrote:já vim fyzièka už se tady øešila asi dostateène ale jak je to možný že u hráèe kerej má energii 95% mám po ligovym zápase 90% fyzièku a u hráèe kerej má energii 71% mám po zapase 100% fyzièky ja to fakt nechapu
Na to už jsem upozoròoval - není pøesnì dán pokles fyzièky v závislosti na energii. Budou tam asi zase ty zatracený náhodný èísla.
Jedinì mì ještì napadá - jakou jsi dal taktiku ? Pokud bys mìl ètyøi hráèe v záloze a dal dlouhé míèe a soupeø taky, tak minimálnì dva støedopolaøi si mùžou sednout doprostøed høištì a koukat, jak balóny lítaj nad jejich hlavama tam a zpátky. A to by je fakt moc neunavilo, až na bolesti za krkem
je to možný hrál jsem 5-3-2 takže obráncu bylo dost an to aby to uhrály..ten ze 100% byl obrance a hrál jsem protiutoky a ten z 90% byl utoèník a musely to tam obehat jen dva ...a ted sem si ještì uvedomil že mu je teprve dvacet tak tajito všechno dohromady to nejspíš zpùsobylo
FC Petrovièky:
15.H639-POSTUP,16.G213-POSTUP,17.F71-POSTUP,18.E47-sedmý,19.tøetí,20.kurna jesi to zase o bod nevyjde!!
pani ako je to s platom hracov? kebyze sa nahodou seknem a podpisem hraca s platom 10 000 ale ten hrac by kludne podpisal aj 1000 kontrakt je potom este moznost ze by mi prijal plat mensi ako ten podpisany 10 000???
MošnaM wrote:...minimálnì dva støedopolaøi si mùžou sednout doprostøed høištì a koukat, jak balóny lítaj nad jejich hlavama tam a zpátky. A to by je fakt moc neunavilo, až na bolesti za krkem
Tak toto mì dostalo do kolen ...náádherná, pøímo skvostná hláška dne
Ahoj, chtel bych se zeptat hlavne tech zkusenejsich manazeru anebo i tech, kteri jiz vyzkouseli moznosti pujcky. Ja bych totiz chtel dneska zaplatit celou pujcku a hned si vzit novou, tak jsem se chtel zeptat jestli je to mozne. Pujcku jsem si bral myslim, ze v 15. ci 16. sezone. Dekuji za odpovedi.
Libo wrote:Ahoj, chtel bych se zeptat hlavne tech zkusenejsich manazeru anebo i tech, kteri jiz vyzkouseli moznosti pujcky. Ja bych totiz chtel dneska zaplatit celou pujcku a hned si vzit novou, tak jsem se chtel zeptat jestli je to mozne. Pujcku jsem si bral myslim, ze v 15. ci 16. sezone. Dekuji za odpovedi.
Libo wrote:Ahoj, chtel bych se zeptat hlavne tech zkusenejsich manazeru anebo i tech, kteri jiz vyzkouseli moznosti pujcky. Ja bych totiz chtel dneska zaplatit celou pujcku a hned si vzit novou, tak jsem se chtel zeptat jestli je to mozne. Pujcku jsem si bral myslim, ze v 15. ci 16. sezone. Dekuji za odpovedi.
johniez wrote:By me zajimalo, jestli kdyz postavim SW misto CF, jestli bude mit horsi vykon nez kdyz hraje SW na CB.
Vyzlutil se mi totiz CF a dalsi je slabej (65%, vykon 51) a SW ma 79%, vykon 57 na CB postu, tak nevim jestli nedat raci SW do utoku..
Nevite nekdo? Nerad bych ho tam dal a on pak hral s vykonem 20
Rek bych ze bude horsi, plati cim bliz svy pozici tim hraje lip a naopka, a SW to ma k CF kua daleko ale treba se pletu, ozkouseny to v tomhle pripade nemam...
Mam takovej problem...zranil se mi hrac v pondeli a bylo u nej napsano ze je to na 5 dni a dneska je streda a porad je tam 5 dni....Nevite cim by to mohlo byt????