Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?

Moderator: Czech Moderators

Fifi.5
Team President

Re: :lol:

Post by Fifi.5 »

MošnaM wrote:
Fifi.5 wrote:já vim fyzièka už se tady øešila asi dostateène ale jak je to možný že u hráèe kerej má energii 95% mám po ligovym zápase 90% fyzièku a u hráèe kerej má energii 71% mám po zapase 100% fyzièky ja to fakt nechapu
Na to už jsem upozoròoval - není pøesnì dán pokles fyzièky v závislosti na energii. Budou tam asi zase ty zatracený :D náhodný èísla.
Jedinì mì ještì napadá - jakou jsi dal taktiku ? Pokud bys mìl ètyøi hráèe v záloze a dal dlouhé míèe a soupeø taky, tak minimálnì dva støedopolaøi si mùžou sednout doprostøed høištì a koukat, jak balóny lítaj nad jejich hlavama tam a zpátky. A to by je fakt moc neunavilo, až na bolesti za krkem :D :D :D
je to možný hrál jsem 5-3-2 takže obráncu bylo dost an to aby to uhrály..ten ze 100% byl obrance a hrál jsem protiutoky a ten z 90% byl utoèník a musely to tam obehat jen dva :) ...a ted sem si ještì uvedomil že mu je teprve dvacet tak tajito všechno dohromady to nejspíš zpùsobylo
FC Petrovièky:
15.H639-POSTUP,16.G213-POSTUP,17.F71-POSTUP,18.E47-sedmý,19.tøetí,20.kurna jesi to zase o bod nevyjde!! :)
ace33
Coach

Post by ace33 »

pani ako je to s platom hracov? kebyze sa nahodou seknem a podpisem hraca s platom 10 000 ale ten hrac by kludne podpisal aj 1000 kontrakt je potom este moznost ze by mi prijal plat mensi ako ten podpisany 10 000???
PipkiN
Member of the Soccer Project Association

Post by PipkiN »

Je, ale musel bys mu dát obrovskej podpisovej bonus ..
playing in C2
Image
Turnaj Slaná baterka
Angee

Re: :lol:

Post by Angee »

MošnaM wrote:...minimálnì dva støedopolaøi si mùžou sednout doprostøed høištì a koukat, jak balóny lítaj nad jejich hlavama tam a zpátky. A to by je fakt moc neunavilo, až na bolesti za krkem :D :D :D
Tak toto mì dostalo do kolen :lol: :lol: ...náádherná, pøímo skvostná hláška dne :D
Image
marektucek

Post by marektucek »

Trénujou se hráèi rychleji když maj vìtší energii???
H.1561 návrat MB Scorpions Fighters
Fifi.5
Team President

:lol:

Post by Fifi.5 »

marektucek wrote:Trénujou se hráèi rychleji když maj vìtší energii???
ne
FC Petrovièky:
15.H639-POSTUP,16.G213-POSTUP,17.F71-POSTUP,18.E47-sedmý,19.tøetí,20.kurna jesi to zase o bod nevyjde!! :)
johniez
Assistant Manager

Post by johniez »

By me zajimalo, jestli kdyz postavim SW misto CF, jestli bude mit horsi vykon nez kdyz hraje SW na CB.

Vyzlutil se mi totiz CF a dalsi je slabej (65%, vykon 51) a SW ma 79%, vykon 57 na CB postu, tak nevim jestli nedat raci SW do utoku..
SP utility: http://aspt.johniez.com (windows, linux, mac..) [0.2.7 - 23.12.07]
Libo

Post by Libo »

Ahoj, chtel bych se zeptat hlavne tech zkusenejsich manazeru anebo i tech, kteri jiz vyzkouseli moznosti pujcky. Ja bych totiz chtel dneska zaplatit celou pujcku a hned si vzit novou, tak jsem se chtel zeptat jestli je to mozne. Pujcku jsem si bral myslim, ze v 15. ci 16. sezone. Dekuji za odpovedi.
39th season - F.179
Image
Image
roofer
Team President

Post by roofer »

Libo wrote:Ahoj, chtel bych se zeptat hlavne tech zkusenejsich manazeru anebo i tech, kteri jiz vyzkouseli moznosti pujcky. Ja bych totiz chtel dneska zaplatit celou pujcku a hned si vzit novou, tak jsem se chtel zeptat jestli je to mozne. Pujcku jsem si bral myslim, ze v 15. ci 16. sezone. Dekuji za odpovedi.
jj je to mozne,akorat vcera jsem to tak udelal :lol:
Libo

Post by Libo »

roofer wrote:
Libo wrote:Ahoj, chtel bych se zeptat hlavne tech zkusenejsich manazeru anebo i tech, kteri jiz vyzkouseli moznosti pujcky. Ja bych totiz chtel dneska zaplatit celou pujcku a hned si vzit novou, tak jsem se chtel zeptat jestli je to mozne. Pujcku jsem si bral myslim, ze v 15. ci 16. sezone. Dekuji za odpovedi.
jj je to mozne,akorat vcera jsem to tak udelal :lol:
Diky moc chlape za odpoved.
39th season - F.179
Image
Image
johniez
Assistant Manager

Post by johniez »

johniez wrote:By me zajimalo, jestli kdyz postavim SW misto CF, jestli bude mit horsi vykon nez kdyz hraje SW na CB.

Vyzlutil se mi totiz CF a dalsi je slabej (65%, vykon 51) a SW ma 79%, vykon 57 na CB postu, tak nevim jestli nedat raci SW do utoku..
Nevite nekdo? Nerad bych ho tam dal a on pak hral s vykonem 20 :)
SP utility: http://aspt.johniez.com (windows, linux, mac..) [0.2.7 - 23.12.07]
frankie_doparoma

Post by frankie_doparoma »

johniez wrote:
johniez wrote:By me zajimalo, jestli kdyz postavim SW misto CF, jestli bude mit horsi vykon nez kdyz hraje SW na CB.

Nevite nekdo? Nerad bych ho tam dal a on pak hral s vykonem 20 :)
Rek bych ze bude horsi, plati cim bliz svy pozici tim hraje lip a naopka, a SW to ma k CF kua daleko :D ale treba se pletu, ozkouseny to v tomhle pripade nemam...
PipkiN

Post by PipkiN »

Zahraje tragicky ...
playing in C2
Image
Turnaj Slaná baterka
Tonda11
Team Board Member

Post by Tonda11 »

Mam takovej problem...zranil se mi hrac v pondeli a bylo u nej napsano ze je to na 5 dni a dneska je streda a porad je tam 5 dni....Nevite cim by to mohlo byt???? :?: :?

DOKTORA MAM NA 100
PipkiN

Post by PipkiN »

I doktor na 100% se mùže mýlit ..
playing in C2
Image
Turnaj Slaná baterka
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”