PipkiN wrote:obrovskej bonus znamená bonus v øádech statisícù € ...
Kolik bych mu musel dát abych to snížil asi tak na max. 15000???
To nemá cenu dávat mu teï bonus... ten bonus bude chtít vìtší, než kolik bys mu zaplatil na tìch (i takhle velkejch) platech. A pøi pøíštím podpisu smlouvy by chtìl takovej plat (nebo bonus) zase.
Jediná šance je postupnì snižovat plat, ale to snížení je jen o nìjakých pár procent. Jinak na trh za 0 Euro a doufat.
stan9045 wrote:Ahojte, chcel by som sa vás opýta èo znamená tých 5 písmen pri forme mužstva.
ÏAKUJEM!!!!
hmm tak znova....V - vyhra , P - prehra , R - remiza....cize ako si hral poslednych 5 zapasov...ale rata sa tam len SP Liga a SP pohar
Ivo08 - LSG Nové Zámky
"SLOVENSKO je najlepšie a stojím za tým Ja,SLOVENSKO je totiž Moja Krajina.Som SLOVÁK srdcom aj dušou,SLOVÁK kámo tak buĎ Ticho !!!"
hele lidi když chci splatit pujèku pøedemt tak se mi ta jedna splatka co jinak pøeplácim neodeète vidte ...takže me to vyjde stejde jako kdybych to doplácel postupne akorát to mam rychlejc z krku když už sem to vidìlal a mùžu si vzít novou je to tak?
a v SPMT me ukazuje za jak dlouho bude hráè vytrénovanej ...tak to je ale relativní strašnì ne?nebo jak to je.to poèíta:kdyby mìl každej skill co neni ještì vytrénovanej na 100% tak za jak dlouho by byl vytrenovanej nebo SP už pøedem ví jak bude ten hráè dobrej a èili je to pøesnej poèet simulaci ?.....ale v tomhle pøípade by se dalo spoèítat kolik bude mít v prumìru ty další skilly........no proste jak to tedy všechno je prosím
FC Petrovièky:
15.H639-POSTUP,16.G213-POSTUP,17.F71-POSTUP,18.E47-sedmý,19.tøetí,20.kurna jesi to zase o bod nevyjde!!
hele lidi když chci splatit pujèku pøedemt tak se mi ta jedna splatka co jinak pøeplácim neodeète vidte ...takže me to vyjde stejde jako kdybych to doplácel postupne akorát to mam rychlejc z krku když už sem to vidìlal a mùžu si vzít novou je to tak?
uz ty procenta navic co mas dat je zapocitany ve splatce,napr:zbyva ti zaplatit 5splatek po 1k,tak predcasne zaplatis 5k
Fifi.5 wrote:a v SPMT me ukazuje za jak dlouho bude hráè vytrénovanej ...tak to je ale relativní strašnì ne?nebo jak to je.to poèíta:kdyby mìl každej skill co neni ještì vytrénovanej na 100% tak za jak dlouho by byl vytrenovanej nebo SP už pøedem ví jak bude ten hráè dobrej a èili je to pøesnej poèet simulaci ?.....ale v tomhle pøípade by se dalo spoèítat kolik bude mít v prumìru ty další skilly........no proste jak to tedy všechno je prosím
Máš pravdu, je to velmi, velmi nepøesné. SPMT spoète chybìjící procenta u skilù, kde zná maximum, a pøipoète co v ostatních chybí do 75%. To vydìlí dvìma = poèet simulací, dìleno pìti = poèet dnù. Takže poèítá dvì procenta (body) za trénink (což také není vždy pravda), nezohledòuje poklesy hodnot skilù (ani je nemùže znát) a tak ta doba bude rozhodnì vždy delší. A to výraznì u dobrých hráèù - ale když budou dobøí, tak a si trénují .
FC Kolíkov - 1/2 s14.-4 v H; s15.-3 v H; s.16.-1 v H; s.17.-1 v G; s.18.-3 v F; s.19.-1 v F; s.20.-1 v E; s.21.-8 v D; s.22.-7 v D; s.23.-2 v D; s.24.-4 v C; s.25.-12.v C; s.26.-1 v D; s.27.-4 v C; s.28.-2 v C; s.29.-9 v B; s.30.-4 v B
s.31. - ? v B3
docela by me zajímali vaše názory.koneène mám pøesne peníze-vèetnì pujèky kerou bych si vzal na to abych postavil další tøi tisíce kapacity.mám necelých 12k fans a kapacitu 10k a tedka chci stavìt tøi ale když to dneska zaènu stavìt tak s tou zvìtšenou kapacitou stihnu odehrat tuto sezonu už jen dva zápasy doma.vyplatí se mi to nebo to mám postavit až na pøíští sezonu na zaèatek?
FC Petrovièky:
15.H639-POSTUP,16.G213-POSTUP,17.F71-POSTUP,18.E47-sedmý,19.tøetí,20.kurna jesi to zase o bod nevyjde!!
Fifi.5 wrote:docela by me zajímali vaše názory.koneène mám pøesne peníze-vèetnì pujèky kerou bych si vzal na to abych postavil další tøi tisíce kapacity.mám necelých 12k fans a kapacitu 10k a tedka chci stavìt tøi ale když to dneska zaènu stavìt tak s tou zvìtšenou kapacitou stihnu odehrat tuto sezonu už jen dva zápasy doma.vyplatí se mi to nebo to mám postavit až na pøíští sezonu na zaèatek?
Fifi.5 wrote:docela by me zajímali vaše názory.koneène mám pøesne peníze-vèetnì pujèky kerou bych si vzal na to abych postavil další tøi tisíce kapacity.mám necelých 12k fans a kapacitu 10k a tedka chci stavìt tøi ale když to dneska zaènu stavìt tak s tou zvìtšenou kapacitou stihnu odehrat tuto sezonu už jen dva zápasy doma.vyplatí se mi to nebo to mám postavit až na pøíští sezonu na zaèatek?
Já bych radši posílil kádr.
nebavim se o tom zda mám nebo nemam posílit kadr.nebudu tady rozepisovat proè ne kadr atd.
já sem se ptal jestli se to vyplatí už tedka s tou pujèkou když je to na dva zapasy nebo aby to bylo až po sezone na nic vic díky za odpoved
FC Petrovièky:
Jestli nemáš v plánu posilovat tým v tuto dobu a chceš rozšíøit stadión, tak já bych rozšiøoval hned...sice odehraješ jenom dva, ale aj ty dva se poèítajou
Jo a ještì jedna vìc: dostal bys jednu reklamní tabulu na víc, takže když to postavíš døív, mùžeš døív sklízet reklamní úrodu ..pokud teda bys to využil tu další tabulu