Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?

Moderator: Czech Moderators

Fifi.5
Team President

Re: lol

Post by Fifi.5 »

Angee wrote:
Fifi.5 wrote:docela by me zajímali vaše názory.koneène mám pøesne peníze-vèetnì pujèky kerou bych si vzal na to abych postavil další tøi tisíce kapacity.mám necelých 12k fans a kapacitu 10k a tedka chci stavìt tøi ale když to dneska zaènu stavìt tak s tou zvìtšenou kapacitou stihnu odehrat tuto sezonu už jen dva zápasy doma.vyplatí se mi to nebo to mám postavit až na pøíští sezonu na zaèatek?
Jestli nemáš v plánu posilovat tým v tuto dobu a chceš rozšíøit stadión, tak já bych rozšiøoval hned...sice odehraješ jenom dva, ale aj ty dva se poèítajou :wink:
tak jsem se nakonec rozhodnul to postavit..už je to nevratný :D
FC Petrovièky:
15.H639-POSTUP,16.G213-POSTUP,17.F71-POSTUP,18.E47-sedmý,19.tøetí,20.kurna jesi to zase o bod nevyjde!! :)
Angee
Member of the Soccer Project Association

Post by Angee »

Fifi.5 wrote:tak jsem se nakonec rozhodnul to postavit..
Taky bych se tak opravdu rozhodl :wink:
Image
frankie_doparoma

Post by frankie_doparoma »

imho, kdyz mas 12k fanousku a 10k stadak je zbytecny rozsirovat
Angee

Post by Angee »

frankie_doparoma wrote:imho, kdyz mas 12k fanousku a 10k stadak je zbytecny rozsirovat
No, jelikož stavbu bude mít dokonèenou asi 24.kvìtna, tak pokud vyhraje všechny ligový zápasy do té doby plus hraje ještì tøi pøáteláky, to znamená, že mu za tu dobu pøibude 999 fanouškù,...ale myslím že urèitì bude tech pøátelákù hrát víc, takže to èíslo bude vìtší....takže si myslím že zas tak zbyteèný to není :wink:
Image
momo9111

Post by momo9111 »

tak ma napadlo, co ked hracovi ktory nema individualny pokyn ja individualny pokyn nastavim?...znizi mu to vykon alebo jednoducho sa nic nestane a bude ho mat taky isty?
frankie_doparoma

Angee wrote: No, jelikož stavbu bude mít dokonèenou asi 24.kvìtna, tak pokud vyhraje všechny ligový zápasy do té doby plus hraje ještì tøi pøáteláky, to znamená, že mu za tu dobu pøibude 999 fanouškù,...ale myslím že urèitì bude tech pøátelákù hrát víc, takže to èíslo bude vìtší....takže si myslím že zas tak zbyteèný to není :wink:
Lepsi nez stavet drahy tribuny je lepsi jich mit min ale za to vyssi vstupny, zisk je skoro stejnej... zeptejte se Prezy :wink:
Fifi.5
Team President

Post by Fifi.5 »

frankie_doparoma wrote:
Angee wrote: No, jelikož stavbu bude mít dokonèenou asi 24.kvìtna, tak pokud vyhraje všechny ligový zápasy do té doby plus hraje ještì tøi pøáteláky, to znamená, že mu za tu dobu pøibude 999 fanouškù,...ale myslím že urèitì bude tech pøátelákù hrát víc, takže to èíslo bude vìtší....takže si myslím že zas tak zbyteèný to není :wink:
Lepsi nez stavet drahy tribuny je lepsi jich mit min ale za to vyssi vstupny, zisk je skoro stejnej... zeptejte se Prezy :wink:
v budoucnu je stejnak budeš potøebovat pokud cejtim že mám dostatek maledých hráèu a je èas vylepšovat tak to udìlám
FC Petrovièky:
15.H639-POSTUP,16.G213-POSTUP,17.F71-POSTUP,18.E47-sedmý,19.tøetí,20.kurna jesi to zase o bod nevyjde!! :)
frankie_doparoma

Fifi.5 wrote: v budoucnu je stejnak budeš potøebovat pokud cejtim že mám dostatek maledých hráèu a je èas vylepšovat tak to udìlám
tjn, ale radsi bych jeste investoval do hracu, ale je to tvoje vec, ja jen psal co si myslim ja...
Angee

Post by Angee »

frankie_doparoma wrote:Lepsi nez stavet drahy tribuny je lepsi jich mit min ale za to vyssi vstupny, zisk je skoro stejnej... zeptejte se Prezy :wink:
No možná vám se vyplatí mít radši míò míst a vyšší vstupný, ale mì teda ne - a už ne vubec do budoucna...když bych si udìlal "ekonomické prùzkum" :lol: jak by se vyvíjel stav pøíjmù ze stadionu, tak by køivka "míò míst, vyšší vstupný" rostla pomaleji (sice by zaèínala na vyšší úrovni) než køivka "dostatek míst, vstupný kolem €13" (stejnì jak vìtšinou uvádí optimální hodnotu vstupnýho SPMT) ..hodnoty na køivce by mìli v sobì zapoèítaný i náklady na stadion (i zøízení) ..èasem by ale druhá køivka protnula první a tak by to znamenalo že je ziskovìjší aèkoliv zpoèátku byla prodìleèná vùèi první...øeknu jak by to bylo u mì kdyby:
9.000 fanouškù, spokojenost 90%, poèasí prùmìr, soupeø na 7.pozici
tak:
A) zisk pøi 7.000 stadionu, vstupným 16 (abych zaplnil stadion) je € 114.800 (bez platu hráèù)
B) zisk pøi 8.000 stadionu, vstupným 14 (abych zaplnil stadion) je € 116.800 (bez platu hráèù) plus možnost mít jednou za dva domácí zápase € 9.000 za reklamní tabulu

PS: možná je to trochu krkolomì napsaný, ale to má zkušenost :wink:
Image
frankie_doparoma

nj jenze kdyz tech (nevim kolik, dejme tomu 5M) investujes do hracu, muzes mit po jejich dotrenovani cistej zisk klido 5M a to mi prijde vyhodnojesi...
.. tot ma zkusenost :)
Beda.84
Team President

Post by Beda.84 »

zajimalo by me jestli me muzou vyhodit z klubu klesne li moralka na 0
Tom9k

Post by Tom9k »

Beda.84 wrote:zajimalo by me jestli me muzou vyhodit z klubu klesne li moralka na 0
Pokud vim, tak nemužou :)
Konèíš jenom v pøípadì, když seš víc jak tejden 2 Mega v mínusu :wink:
Tom9k - Tom9k Mad Team - In Recycle Bin...
Thomas25
Team President

Post by Thomas25 »

Beda.84 wrote:zajimalo by me jestli me muzou vyhodit z klubu klesne li moralka na 0
Ne,ja mam moralku porad na nule :?
Beda.84
Team President

Post by Beda.84 »

jo tak to diky protoze prebudovavam tym na pristi sezonu
honza
Team Manager

Post by honza »

Beda.84 wrote:jo tak to diky protoze prebudovavam tym na pristi sezonu
Tak to máš na to ještì dost èasu, pøeju hodnì štìstí v pøebudovávání.
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”