Divize A

Moderator: Czech Moderators

tomkycz
Member of the Soccer Project Association

Re: Divize A

Post by tomkycz »

pískej konec !!! Papa drž se, pěknej pohled...
Papa Bouba Diop

Post by Papa Bouba Diop »

v pondělí mě první prohru přivodil oslíček :) dneska povinná výhra nad rozprodávajícím RSTeamem :) čelo je pořád vyrovnané, dnes ztratil i božský Raffin..ve čtvrtek se jedeme podívat na Trabanty, v pátek NBG, chce to pochopitelně plný počet :)
Papa Bouba Diop - Valcíři Chomutov C.F. - na cestě za chybějícími trofejemi :lol:
oslicek

Post by oslicek »

tak já přidám jednu historku, jak se taky dá hrát áčko. dneska sem zapomněl nastavit a výsledkem byl výkon 117, ale nevšiml sem si, že soupeř rozprodává, tak z toho byly šokující tři body :-).

dneska sem se taky díval, komu bych ještě mohl prodloužit smlouvu a koho naopak propustit či tak a zjistil sem, že je skoro všem 31 a 32 (připadá mi totiž, že všem bylo tak 28 a 29 minulý týden...). na trhu nic není - vypadá to hůř a hůř. mám až do zítřka teď hodně dobrý los a kliku na rozhodčí, ale 13.-27. kolo bude docela temno - nepřející rozhodčí; domácí zápasy v úterý a pátek; - no, na něco se vymluvit musím :-).

jinak sem měl ještě kliku v pondělí s Papou - nevím, jestli mám mít radost z toho, že sem mu přivodil jedinou prohru nebo ne. ale třeba se příští týden v "zápase sezóny" pochlapí a urve pole position. jinak na můj vkus docela zaostává resi - čekal sem, že bude vést o parník :-) a PaTTrick - ten sem čekal, že se bude bít s Valcířema a Rumunama o ten bronz.
PaTTTTrick

Post by PaTTTTrick »

já na co šáhnu to zkazím.... rozhodčí celou sezonu docela super, ale co zápas, to červená karta, když prodloužím smlouvy, tak se zraní hráč v úvodu zápasu a tak pořád dokola...

I v poháru s Ečkovým týmem jsem postoupil až na penalty...

Prostě děs běs, jestli s tímhle týmem sestoupím, tak to je abych vrátil managerskou licenci a že k tomu nemám daleko :)
PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle! :twisted: :) )
Papa Bouba Diop

oslicek wrote:jinak sem měl ještě kliku v pondělí s Papou - nevím, jestli mám mít radost z toho, že sem mu přivodil jedinou prohru nebo ne. ale třeba se příští týden v "zápase sezóny" pochlapí a urve pole position. jinak na můj vkus docela zaostává resi - čekal sem, že bude vést o parník :-) a PaTTrick - ten sem čekal, že se bude bít s Valcířema a Rumunama o ten bronz.
no hlavně to chce v pondělí porazit Gunners a potom můžu případně něco vymejšlet :) já jedu zatím rozhodně nadplán, na druhou stranu v odvetách máme venku Viastore, Ratboř, Adjud, Raffina..a to ještě s oslíčky doma to taky není žádná jistota :lol: no uvidíme :)
Papa Bouba Diop - Valcíři Chomutov C.F. - na cestě za chybějícími trofejemi :lol:
tom17
Team President

Post by tom17 »

Dovolím si shrnout první tři týdny z mého pohledu:

Po nešťastném úvodu, kdy jsem v prvních pěti kolech více bodů ztratil než získal, se mi podařilo ustát několik těžkých zápasů, což se promítlo ve šňůře sedmi výher v řadě. Raffinek je o 4 body vepředu, Papa o 3 body.

Překvapením pro mě je umístění Papy a Pattricka (u něj doufám, že si nezpraví chuť v pondělí). Oslíčkovo průběžné šesté místo samozřejmě překvapením není :)
VIASTORE
3x SP League Winner: seasons 64, 65 and 66
1x SP Cup Winner: season 46
4x 2nd in A: seasons 30, 31, 32 and 63
2x 3rd in A: seasons 33 and 47
PaTTTTrick

Post by PaTTTTrick »

tom17 wrote: Překvapením pro mě je umístění Pattricka (u něj doufám, že si nezpraví chuť v pondělí).
No tak i na mě se jednou v sezoně usmálo štěstí.. i když začínalo to již tradičně, v neděli večer se zraní nejlepší hráč, místo něho musí nastoupit nepřipravený B-čkař, k tomu při rozhodčím 49% dostaneme červenou v 72 minutě, Resi připravený a nabitý .... podal i lepší výkon, ale zahozená penalta ho připravila alespon o bod.. PC Bonner - Viastore 1:0 (148-149) :wink:
PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle! :twisted: :) )
Azor

Post by Azor »

Ajajaj, hned 2 Papovi hošánci dostali ČK a raffin vede už o 4 body. No nic, zítra to bude snad už zas jen o bod :twisted:
Papa Bouba Diop

no a my padáme zase hezky zpátky na zem...dvě červený v 61. a 66. minutě body přinést nemůžou a aby toho nebylo málo tak jednu chytlo LB, jehož náhrada má po zranění fyzičku 82 :roll: to toho asi moc nevymyslím,ale tak vzdávat to zítra nebudu..
Azor

Post by Azor »

Škoda no, zas dva Papovi hoši dostali ČK, nějak jsou jeho hráči na štíru s ukázněností :mrgreen: Nu, tak už pomalu nezbývá nic jiného než doufat v pomoc Pana Randoma, snad raffina hodněkrát poškodí, kdyby ho poškodil tak 10x, tak to by bylo hodně dobré a správné 8)
Papa Bouba Diop

Raffin vyhrál zaslouženě..prodloužil smlouvy..já to prostě jenom risknul buď a nebo :) před čtvrtečním soubojem se SP Club Inter 15 mám všechny hráče připraveny 100/100 jenom dneska se mě na tréninku zraní áčkové RM, béčkové je pochopitelně v trestu :roll: to je radost...

edit: tak sem si koupil za 150K 30ti letýho žoldáka na jeden zápas no :lol:
Papa Bouba Diop

Tak trošku shrnu první polovinu sezóny z mého pohledu :)

první týden:

:arrow: vskutku parádní...výhra nad Viastore, výhra nad Adjudem a cenná výhra u PaTTricka..k tomu jedna remíza a krásných 10 bodů :)

druhý týden:

:arrow: pohádka pokračuje :) plný počet bodů..především cenná výhra u Highlands..3 body také za výhru s Ratboří a Temosou..to jsme se tuším hřáli na prvním místě :)

třetí týden:

:arrow: na začátek trošku smolná prohra s oslíčkem, ale jednou už to přijít muselo..pak ale tři výhry a ani tento týden nebyl tak špatný nakonec :)

čtvrtý týden:

:arrow: a tady pohádka končí :) proti Gunners jsem chtěl vyhrát tak jsem trochu přiriskoval agresi..byla z toho zbytečná prohra..další zápas doma s Raffinem (rozhodčí 92%, Raffin prodloužil smlouvy)..co zbývalo..výměna trenéra a zase jsem to zkrátka risknul buď a nebo..další prohra :) po pravdě ale zasloužená..nakonec ovšem zápas, který mě udělal docela radost..venku proti SP Club Inter 15, rozhodčí 78 %, na poslední chvíli jsem dokupoval náhradu za obě RM (buď v trestu nebo zranění na tréninku den před zápasem), nic nehrálo do mých karet..jediná šance byla to opět osolit a tentokrát už to vyšlo..velmi cenná remíza proti 2. týmu tabulky na jeho hřišti

:arrow: shrnutí: tak trošku se musím pochválit :lol: když to vezmu kolem a kolem, myslím si že ze svého týmu ždímám úplně maximum :) na příčky nejvyšší nemám zdaleka výkonově, ještě dál jsem v tomto ohledu s agresivitou týmu, nicméně pořád držím s medailovými adepty krok :) já jsem spokojen :) druhá část sezóny bude asi o něco těžší, budeme bojovat a uvidíme :wink:
tom17
Team President

Post by tom17 »

Tož se mi v té mé poslední sezóně nijak zvlášť nedaří.

Naposledy ztráta bodů ve čtvrtek:
FC Real Anavia - Viastore 2 - 2 (139:145)

Titul už není reálný, takže se poperu o mé „tradiční“ 2. místo v Áčku. Rozdíl mezi druhým a šestou je šest bodů, takže by to mohlo být napínavé 8)
VIASTORE
3x SP League Winner: seasons 64, 65 and 66
1x SP Cup Winner: season 46
4x 2nd in A: seasons 30, 31, 32 and 63
2x 3rd in A: seasons 33 and 47
Papa Bouba Diop

cenná remíza u Resiho při rozhodčím 86%...a nakonec z toho mohlo být i víc :)

Viastore - Valcíři Chomutov 1:1 (144:146)

jsme sice 5. ale na druhého rumuna ztrácíme 3 body...bude to zajímavé kdo z koho (já, Resi, rumunský dvojblok a možná ještě Ratboř :) )
ps2512

Post by ps2512 »

Papa Bouba Diop wrote: jsme sice 5. ale na druhého rumuna ztrácíme 3 body...bude to zajímavé kdo z koho (já, Resi, rumunský dvojblok a možná ještě Ratboř :) )
Nezapomínej na Oslíčky :D
Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci
Image
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”