Ale neboj v 333. dílu dostaneš ke třetímu přírůstku houpací křeslo..Na to koukám né..jsem ženatej mám zkušenosti ..ps2512 wrote:jsem spadl ze židle

Moderator: Czech Moderators
Ale neboj v 333. dílu dostaneš ke třetímu přírůstku houpací křeslo..Na to koukám né..jsem ženatej mám zkušenosti ..ps2512 wrote:jsem spadl ze židle
Že by Mantel cup?mantel wrote:Tak postup zvládnut, nicméně CML se mnou opět laškuje. Hernána jako příštího soupeře si mohl tak ještě 3 kola odpustit. A k tomu u něj doma. Nicméně nedám svou kůži lacino, aby pak Hernán nemohl tvrdit, že mu další trofej spadla do klína sama.
Hm, hm. 152 venku není zlý...Hadis wrote:Hernán získal titul v SP cupu po výkonu 152 ve finále !
Gratulujeme !!
Za odměnu může Hernán na srazu ostatním koupit bečku
Velká gratulace pane..co dodat..Big El wrote:Hm, hm. 152 venku není zlý...Hadis wrote:Hernán získal titul v SP cupu po výkonu 152 ve finále !
Gratulujeme !!
Za odměnu může Hernán na srazu ostatním koupit bečku
Gratulace k 5.pohárku z Hernán Cupu a 4. v řadě
Áno, áno, ak si to ešte nepostrehol, tak bol po 3. titule Hernána oficiálne premenovaný na Hernán cup, ale zatiaľ ešte na socceri nestihli zmeniť názov.ps2512 wrote:Hernán cup!?!
No, teď je možná jakási naděje, že Áčko a pohár současně Hernán nevyhraje, a že tak už bude jen Hernán liga...frankie_doparoma wrote:zacina to bejt nuda....![]()
delam si kamziky, neuveritelna serie, klobouk dolu...