Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?

Moderator: Czech Moderators

Klitor
Team President

Post by Klitor »

já vím že nejsem zaèáteèník ale stejnì potøebuju poradit :-D netušíte nìkdo jak se projeví na morálce tým když zamìstnanec odejde po dobìhnutí smlouvy ? tzn nevyhodím ho jen mu neprodloužím smlouvu ... díky
Image
frankie_doparoma
Member of the Soccer Project Association

Post by frankie_doparoma »

Klitor wrote:já vím že nejsem zaèáteèník ale stejnì potøebuju poradit :-D netušíte nìkdo jak se projeví na morálce tým když zamìstnanec odejde po dobìhnutí smlouvy ? tzn nevyhodím ho jen mu neprodloužím smlouvu ... díky
nijak, myslim..
lepší ségra v bordelu, než brácha ve slávyji
Klitor
Team President

Post by Klitor »

frankie_doparoma wrote:
Klitor wrote:já vím že nejsem zaèáteèník ale stejnì potøebuju poradit :-D netušíte nìkdo jak se projeví na morálce tým když zamìstnanec odejde po dobìhnutí smlouvy ? tzn nevyhodím ho jen mu neprodloužím smlouvu ... díky
nijak, myslim..
díky :-) tak trochu v to doufám protože 5ti zamìstnancùm konèí smlouva a chci je vymìnit za Èechy :-)
Image
frankie_doparoma

Klitor wrote:díky :-) tak trochu v to doufám protože 5ti zamìstnancùm konèí smlouva a chci je vymìnit za Èechy :-)
Taky jsem ted menil a mam luxusni realizacni tym (bajonos, kubiczech, foxir, winters, jeremy) 8) :twisted: :lol:
schlafsack
Team Manager

Post by schlafsack »

schlafsack wrote:Mám takový dotaz:
chtìl jsem pøidat hráèe na pøestupovou listinu, ale není u nìho ikonka "pøidat na seznam". Hráè je starší (33), ale dny do dùchodu se mu ještì neodpoèítávají. èím by to mohlo být, ještì sem na to nenarazil.
díky za odpovìï
nevíte nìkdo?
manažer schlafsack
tým SCHLAFSACK
melon

Post by melon »

rad by som vedel jedno : prave sa mi stavalo profi centrum mladeze a neprisiel mi dorastenec... centrum bolo dostavane a rad by som vedel, ci mi dorastenec pride po 60, alebo uz po 30 dnoch... ked prisiel (lepsie povedane neprisiel) posledny dorastenec, tak mi chybalo k dostavaniu profesionalneho centra cca. 10 dni... tak kedy mi teda pride??? dik za akukolvek radu.
Image
Image
krup72

Post by krup72 »

melon wrote:tak kedy mi teda pride???
Teï za 50, pak po 30.
MošnaM

Post by MošnaM »

Na náladì v týmu nijak. Ovlivnìna mùže být pouze morálka hráèù - ale když jsem je mìnil já, tak po pøijetí nového zamìstnance (trenéra) morálka všech hráèù stoupla, takže jsem na tom byl lépe, než pøed tím.
Jinak ale bych pøed výmìnou varoval. U zamìstnancù nezáleží na jménì, ale pouze na hodnocení. Také jsem v záchvatu vlasteneckého cítìní vymìnil novozélandského trenéra za èecha a pak jsem si ètyøi týdny rval vlasy nad pomalým tréninkem, než jsem ho doškolil na 100%. Èert vem tìch pár penìz za školení, ale trvá to hroznì dlouho.
FC Kolíkov - 1/2 s14.-4 v H; s15.-3 v H; s.16.-1 v H; s.17.-1 v G; s.18.-3 v F; s.19.-1 v F; s.20.-1 v E; s.21.-8 v D; s.22.-7 v D; s.23.-2 v D; s.24.-4 v C; s.25.-12.v C; s.26.-1 v D; s.27.-4 v C; s.28.-2 v C; s.29.-9 v B; s.30.-4 v B
s.31. - ? v B3
MošnaM

Post by MošnaM »

melon wrote:rad by som vedel jedno : prave sa mi stavalo profi centrum mladeze a neprisiel mi dorastenec... centrum bolo dostavane a rad by som vedel, ci mi dorastenec pride po 60, alebo uz po 30 dnoch... ked prisiel (lepsie povedane neprisiel) posledny dorastenec, tak mi chybalo k dostavaniu profesionalneho centra cca. 10 dni... tak kedy mi teda pride??? dik za akukolvek radu.
Tohle mne docela toèí. Pøesnì na tyhle termíny (rozjetý cyklus se dokonèí, bez ohledu na to, kolik jsi toho mezitím dostavìl) jsem taky doplatil. Asi to byla moje manažérská chyba, ale taky nemám peníze, kdy si vzpomenu, a z toho vzniklo, že mi pøišel nový hráè dva dny pøed dostavìním Proficentra. A tak jsem pøišel o jednoho dorostence, protože èekám na dalšího né 30, ale 60dnù, z èehož mám 58 dnù proficentrum. A si ho nechaj :x ! Zase teï stavím hypermoderní, takže než pøijde další po 30 dnech z proficentra, budu mít dostavìno a pojedu na 20 dní (hyper. se staví 80 dnù).
FC Kolíkov - 1/2 s14.-4 v H; s15.-3 v H; s.16.-1 v H; s.17.-1 v G; s.18.-3 v F; s.19.-1 v F; s.20.-1 v E; s.21.-8 v D; s.22.-7 v D; s.23.-2 v D; s.24.-4 v C; s.25.-12.v C; s.26.-1 v D; s.27.-4 v C; s.28.-2 v C; s.29.-9 v B; s.30.-4 v B
s.31. - ? v B3
W!ck
Team President

Post by W!ck »

mohu dostat v zapase pri rozhodcim kterej ma 97% kartu i kdyz dam 0% agresivitu? :roll:
Wicks - Div.E 73
Image
frankie_doparoma

W!ck wrote:mohu dostat v zapase pri rozhodcim kterej ma 97% kartu i kdyz dam 0% agresivitu? :roll:
kdyz budes mit v tymu prase s 100% agresi...
SKS
Team President

Post by SKS »

W!ck wrote:mohu dostat v zapase pri rozhodcim kterej ma 97% kartu i kdyz dam 0% agresivitu? :roll:
Záleží na tom jak máš agresivní hráèe, ale urèitì mùžeš, pokud tedy nemaj všichni od tebe agr 0
Nosmas-Arsenal Praha
sezona 13.(jen 1/2)- 5.v H.1635
sezona 14.- 1. v H.1635
sezona 15.- 1. v G.545
sezona 16.- 1. v F.182
sezona 17.- 1. v E. 61
sezona 18.-13 v D. 21
sezona 19.- ? v E. 61
Tiger Baros

Post by Tiger Baros »

To fakt mùžeš i s agresí 0%, jo?
Tigerinho - SPC Czech Tigers - kdysi A divize, nyní někde mezi H a G
HALA MADRID!
Fifi.5
Team President

Re: Ztraceni

Post by Fifi.5 »

Tiger Baros wrote:To fakt mùžeš i s agresí 0%, jo?
samozøejme....je to zase a opìt o nahode já jsem hrál s agresivitou+rozhodèím souèet 104 a hráè s agresivitou 26% dostal èervenou s fleku a stop na 5 zapasu ale na to už jsem si zvyk mam to celkem èasto ...
FC Petrovièky:
15.H639-POSTUP,16.G213-POSTUP,17.F71-POSTUP,18.E47-sedmý,19.tøetí,20.kurna jesi to zase o bod nevyjde!! :)
Tiger Baros

Re: Ztraceni

Post by Tiger Baros »

Fifi.5 wrote:
Tiger Baros wrote:To fakt mùžeš i s agresí 0%, jo?
samozøejme....je to zase a opìt o nahode já jsem hrál s agresivitou+rozhodèím souèet 104 a hráè s agresivitou 26% dostal èervenou s fleku a stop na 5 zapasu ale na to už jsem si zvyk mam to celkem èasto ...
s agresí 0% nemùžeš mít souèet 104, pokud by nebyl extra pøísnej sudí :lol:
Tigerinho - SPC Czech Tigers - kdysi A divize, nyní někde mezi H a G
HALA MADRID!
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”