Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?

Moderator: Czech Moderators

Tiger Baros
Member of the Soccer Project Association

Re: Ztraceni

Post by Tiger Baros »

*sadlos* wrote:Proè by nemohl?
:lol: :lol: :lol: no coment:)
Tigerinho - SPC Czech Tigers - kdysi A divize, nyní někde mezi H a G
HALA MADRID!
Fifi.5
Team President

Post by Fifi.5 »

Tiger Baros wrote:
s agresí 0% nemùžeš mít souèet 104, pokud by nebyl extra pøísnej sudí :lol:
no jasnì ale já sem tim chtìl naznaèit že když rozhodèí ma tøeba i 90% a ty dáš nula tak souèet je devadesát tak hráè s vyžší agresivitou muže i pøi tomto souètu dostat vpohode žlutou .dával jsem to akorát za pøíklad že i pøi tak malim souètu jako je 104 dostal hráè s agresivitou 26 èervenou tak proè by nemohl dostat hráè s agr 90 pøi 90% souètu žlutou ..to sem tim chtìl naznaèit!viš
FC Petrovièky:
15.H639-POSTUP,16.G213-POSTUP,17.F71-POSTUP,18.E47-sedmý,19.tøetí,20.kurna jesi to zase o bod nevyjde!! :)
Tiger Baros

Post by Tiger Baros »

Fifi.5 wrote:no jasnì ale já sem tim chtìl naznaèit že když rozhodèí ma tøeba i 90% a ty dáš nula tak souèet je devadesát tak hráè s vyžší agresivitou muže i pøi tomto souètu dostat vpohode žlutou .dával jsem to akorát za pøíklad že i pøi tak malim souètu jako je 104 dostal hráè s agresivitou 26 èervenou tak proè by nemohl dostat hráè s agr 90 pøi 90% souètu žlutou ..to sem tim chtìl naznaèit!viš
Ale když je agrese 0%, tak pøece nehrajou agresivnì, tak žlutou dostat nemùžou, ne?
EDIT: Ve 22h mám v pøáteláku sudího 96%, tak uvidíme....
HALA MADRID!
Fifi.5
Team President

Post by Fifi.5 »

Tiger Baros wrote:
Fifi.5 wrote:no jasnì ale já sem tim chtìl naznaèit že když rozhodèí ma tøeba i 90% a ty dáš nula tak souèet je devadesát tak hráè s vyžší agresivitou muže i pøi tomto souètu dostat vpohode žlutou .dával jsem to akorát za pøíklad že i pøi tak malim souètu jako je 104 dostal hráè s agresivitou 26 èervenou tak proè by nemohl dostat hráè s agr 90 pøi 90% souètu žlutou ..to sem tim chtìl naznaèit!viš
Ale když je agrese 0%, tak pøece nehrajou agresivnì, tak žlutou dostat nemùžou, ne?
EDIT: Ve 22h mám v pøáteláku sudího 96%, tak uvidíme....
nj tak ty to bereš zase takhle ....podle me je to uplne stejny kdyby byl rozhodèí 5%a agr tymova 85% =90% jako když je rozhodèí 90% agr tymova 0% =90% a 90%je proste stejny jako 90% tudíš mužou dostat karty i když mají agresivitu nula....ja bych si to vysvetlil tak jako kdyby si v realu dostal pierlugiho za sudího a øekl svým hraèum aby nefaulovali ve vapne a oni se toho držely ale rozhodèí pøísnosti velké udeluje pokutový kop který nemìl být protože si hrál s agresivitou 0% a pøesto si udelal prohøešek :D :lol:
edit:teda alespon rozhodèí má ten dojem :D
FC Petrovièky:
15.H639-POSTUP,16.G213-POSTUP,17.F71-POSTUP,18.E47-sedmý,19.tøetí,20.kurna jesi to zase o bod nevyjde!! :)
Angee

Post by Angee »

foppa 13 wrote:Tìch 111 se mi nezdá... Podle mì pøi 50% to bude tak 107 max 108. Víc urèitì ne :wink:
Já sem øíkal, že to nevím :lol: ...sem kdysi tu nekde na fóru èetl že pøi 100% náladì je podíl nálady na výkonu 20 èi 30% tak sem vycházel s této "plácnuté" informace :wink:

EDIT: ale jak vidím tak je to pìkná blbost, páè 100% dìleno 7% = cca 14% takže aj "jenom" o tìch 20% podílu se mi može jen zdát :lol:
Image
Tiger Baros

Post by Tiger Baros »

Tak pøi rozhodèím 96% sem hrál s agresí 0% a bez karet :wink:
HALA MADRID!
W!ck
Team President

Post by W!ck »

No nebudu riskovat ze na souboj s prvnim prijdu komlet o utok
nasadim B tym
Wicks - Div.E 73
Image
flopi
Team Manager

Post by flopi »

Tiger Baros wrote:Tak pøi rozhodèím 96% sem hrál s agresí 0% a bez karet :wink:
Súhlasím stebou. Tiež mám jedného zabijáka a keï nastavím agresiu 0 nikdy som žiadnu kartu nedostal. Stalo sa to už niekomu? Lebo teoretizovanie je pekná vec, ale chcelo by to konkrétny dôkaz.
ace33
Coach

Post by ace33 »

prosim vas kolko stoji vystavba hypermoderneho centra mladeze? chcem nakupit par posil do timu a neviem kolko si mam nechat "bubakov" na to centrum...

vdaka
ACS
Team President

Post by ACS »

ace33 wrote:prosim vas kolko stoji vystavba hypermoderneho centra mladeze? chcem nakupit par posil do timu a neviem kolko si mam nechat "bubakov" na to centrum...

vdaka
Každý stupeò stojí 500K. Ale stavba trvá dlouho, takže nemá cenu si celou tu dobu držet hotovost :wink:
Fifi.5
Team President

Re: lol

Post by Fifi.5 »

dnes jsem mìl rozhodšího 99% na ligu a dal jsem 0% agresivitu a nedostal jsem kartu..ani jednu ale muj dojem je furt takovej že se i pøi tom dá dostat karta..nemel jsem tam agresivní hraèe moc....ale nemužu to øíct se stoprocentní jistotou a byl bych velice rád kdyby pøišel nìkdo kdo muj názor se stoprocentní jistotou vyvrátí
FC Petrovièky:
Tiger Baros

Post by Tiger Baros »

Fifi.5 wrote:
dnes jsem mìl rozhodšího 99% na ligu a dal jsem 0% agresivitu a nedostal jsem kartu..ani jednu ale muj dojem je furt takovej že se i pøi tom dá dostat karta..nemel jsem tam agresivní hraèe moc....ale nemužu to øíct se stoprocentní jistotou a byl bych velice rád kdyby pøišel nìkdo kdo muj názor se stoprocentní jistotou vyvrátí
Když si jí nedostal, tak se dostat nedá :lol:
HALA MADRID!
lotky
Team President

Post by lotky »

Vždycky de dostat karta. Aby nehrozila žádná karta, tak by musel mít hráè 0% agresivitu, rozhodèí pøísnost 0% a týmová agrese by musela bejt taky 0%. Jakmile bude jedno z èísel vyšší, tak tam už nìjáká šance je, i když je hodnì malá.
old era: lotky - FC Mojžíř - R.I.P.

new era: lotky - Letajici Lenochodi (H.721)
Fifi.5
Team President

Post by Fifi.5 »

Tiger Baros wrote:
Fifi.5 wrote:
Když si jí nedostal, tak se dostat nedá :lol:
øíkam že jsem nemìl tak agresivni hraèe..ehm ..tedy nemìl jsem tam øezníka :) zkusim to vicekrat a uvidim ale myslim že se tu možná najde nìkdo kdo ukaže dukaz ja nemužu ten zapas najit ve kterym jsem tak hrál na nula a dostal žlutou ale zatim stojim za tim že to tak bylo..jinak zatim konèim a budu èíst jen další nazory na tohle a testovat to.
FC Petrovièky:
roofer
Team President

Post by roofer »

hral jsem 2 zapasy s nulovou agresivitou a oba byly bez karet,u toho jedno byl rozhodci94% a tuho druheho nevim
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”