Tiger Baros wrote:
s agresí 0% nemùžeš mít souèet 104, pokud by nebyl extra pøísnej sudí
no jasnì ale já sem tim chtìl naznaèit že když rozhodèí ma tøeba i 90% a ty dáš nula tak souèet je devadesát tak hráè s vyžší agresivitou muže i pøi tomto souètu dostat vpohode žlutou .dával jsem to akorát za pøíklad že i pøi tak malim souètu jako je 104 dostal hráè s agresivitou 26 èervenou tak proè by nemohl dostat hráè s agr 90 pøi 90% souètu žlutou ..to sem tim chtìl naznaèit!viš
FC Petrovièky:
15.H639-POSTUP,16.G213-POSTUP,17.F71-POSTUP,18.E47-sedmý,19.tøetí,20.kurna jesi to zase o bod nevyjde!!
Fifi.5 wrote:no jasnì ale já sem tim chtìl naznaèit že když rozhodèí ma tøeba i 90% a ty dáš nula tak souèet je devadesát tak hráè s vyžší agresivitou muže i pøi tomto souètu dostat vpohode žlutou .dával jsem to akorát za pøíklad že i pøi tak malim souètu jako je 104 dostal hráè s agresivitou 26 èervenou tak proè by nemohl dostat hráè s agr 90 pøi 90% souètu žlutou ..to sem tim chtìl naznaèit!viš
Ale když je agrese 0%, tak pøece nehrajou agresivnì, tak žlutou dostat nemùžou, ne?
EDIT: Ve 22h mám v pøáteláku sudího 96%, tak uvidíme....
Tigerinho - SPC Czech Tigers - kdysi A divize, nyní někde mezi H a G
HALA MADRID!
Fifi.5 wrote:no jasnì ale já sem tim chtìl naznaèit že když rozhodèí ma tøeba i 90% a ty dáš nula tak souèet je devadesát tak hráè s vyžší agresivitou muže i pøi tomto souètu dostat vpohode žlutou .dával jsem to akorát za pøíklad že i pøi tak malim souètu jako je 104 dostal hráè s agresivitou 26 èervenou tak proè by nemohl dostat hráè s agr 90 pøi 90% souètu žlutou ..to sem tim chtìl naznaèit!viš
Ale když je agrese 0%, tak pøece nehrajou agresivnì, tak žlutou dostat nemùžou, ne?
EDIT: Ve 22h mám v pøáteláku sudího 96%, tak uvidíme....
nj tak ty to bereš zase takhle ....podle me je to uplne stejny kdyby byl rozhodèí 5%a agr tymova 85% =90% jako když je rozhodèí 90% agr tymova 0% =90% a 90%je proste stejny jako 90% tudíš mužou dostat karty i když mají agresivitu nula....ja bych si to vysvetlil tak jako kdyby si v realu dostal pierlugiho za sudího a øekl svým hraèum aby nefaulovali ve vapne a oni se toho držely ale rozhodèí pøísnosti velké udeluje pokutový kop který nemìl být protože si hrál s agresivitou 0% a pøesto si udelal prohøešek
edit:teda alespon rozhodèí má ten dojem
FC Petrovièky:
15.H639-POSTUP,16.G213-POSTUP,17.F71-POSTUP,18.E47-sedmý,19.tøetí,20.kurna jesi to zase o bod nevyjde!!
foppa 13 wrote:Tìch 111 se mi nezdá... Podle mì pøi 50% to bude tak 107 max 108. Víc urèitì ne
Já sem øíkal, že to nevím ...sem kdysi tu nekde na fóru èetl že pøi 100% náladì je podíl nálady na výkonu 20 èi 30% tak sem vycházel s této "plácnuté" informace
EDIT: ale jak vidím tak je to pìkná blbost, páè 100% dìleno 7% = cca 14% takže aj "jenom" o tìch 20% podílu se mi može jen zdát
Tiger Baros wrote:Tak pøi rozhodèím 96% sem hrál s agresí 0% a bez karet
Súhlasím stebou. Tiež mám jedného zabijáka a keï nastavím agresiu 0 nikdy som žiadnu kartu nedostal. Stalo sa to už niekomu? Lebo teoretizovanie je pekná vec, ale chcelo by to konkrétny dôkaz.
ace33 wrote:prosim vas kolko stoji vystavba hypermoderneho centra mladeze? chcem nakupit par posil do timu a neviem kolko si mam nechat "bubakov" na to centrum...
vdaka
Každý stupeò stojí 500K. Ale stavba trvá dlouho, takže nemá cenu si celou tu dobu držet hotovost
dnes jsem mìl rozhodšího 99% na ligu a dal jsem 0% agresivitu a nedostal jsem kartu..ani jednu ale muj dojem je furt takovej že se i pøi tom dá dostat karta..nemel jsem tam agresivní hraèe moc....ale nemužu to øíct se stoprocentní jistotou a byl bych velice rád kdyby pøišel nìkdo kdo muj názor se stoprocentní jistotou vyvrátí
FC Petrovièky:
dnes jsem mìl rozhodšího 99% na ligu a dal jsem 0% agresivitu a nedostal jsem kartu..ani jednu ale muj dojem je furt takovej že se i pøi tom dá dostat karta..nemel jsem tam agresivní hraèe moc....ale nemužu to øíct se stoprocentní jistotou a byl bych velice rád kdyby pøišel nìkdo kdo muj názor se stoprocentní jistotou vyvrátí
Když si jí nedostal, tak se dostat nedá
Tigerinho - SPC Czech Tigers - kdysi A divize, nyní někde mezi H a G
HALA MADRID!
Vždycky de dostat karta. Aby nehrozila žádná karta, tak by musel mít hráè 0% agresivitu, rozhodèí pøísnost 0% a týmová agrese by musela bejt taky 0%. Jakmile bude jedno z èísel vyšší, tak tam už nìjáká šance je, i když je hodnì malá.
Když si jí nedostal, tak se dostat nedá
øíkam že jsem nemìl tak agresivni hraèe..ehm ..tedy nemìl jsem tam øezníka zkusim to vicekrat a uvidim ale myslim že se tu možná najde nìkdo kdo ukaže dukaz ja nemužu ten zapas najit ve kterym jsem tak hrál na nula a dostal žlutou ale zatim stojim za tim že to tak bylo..jinak zatim konèim a budu èíst jen další nazory na tohle a testovat to.
FC Petrovièky: