P FC CORVINUL CFR 4:0 FC Hostage
výkony: 91 - 60
Strata z pohára činí: - 80.987 €
... to sa dá prežiť.

Moderator: Czech Moderators
Chceš double? Skús to...H.Crespo(FC.Inter.Milano) wrote:Co je výzva? Že by...
tak jsem se rozhodl, ze jsi jdu pro nej. Vykon 120 musi stacitHippopotamus wrote:Chceš double? Skús to...H.Crespo(FC.Inter.Milano) wrote:Co je výzva? Že by...
Nič sa nezmenilo, hral si vonku a tvoj súper mal nastavenú cenu na 35€, takže nikto neprišiel...geo75 wrote:může mi někdo osvětlit, jestli se změnilo nastavení příjmu z poháru? minulý týden jsem měl příjem ze vstupného 0.
kdybych to věděl,přišel bych aspoň já...geo75 wrote:jak to? vždyť tam hráli maniaci z dolíčku!!! nějaká barca, tss.![]()
Tak Tobě se to bohužel nepovedlo a my jako Češi už máme jistotu, že pohár zamíří k námPaToM wrote:Zajtra vo štvrťfínále pohára sa tím juvent ako posledný slovenský zástupca predstaví na 2. najväčšom štadióne na SP s tímom .The Simpsons.. Pre mňa ako zastupujúceho manažéra to bude obrovská pocta a tiež výzva uhrať solídny výsledok.
Njn, robil som čo bolo v mojich silách a silách tímu. Ale Bártov tím bol jednoducho lepší.Big El wrote:Tak Tobě se to bohužel nepovedlo a my jako Češi už máme jistotu, že pohár zamíří k nám