Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?

Moderator: Czech Moderators

kynzal
Coach

Post by kynzal »

Ja hral dnes s rozhodcim 99% a agresivitou 0%. Kartu nedostal nikdo a pritom jsem tam mel par hracu co maj agresivitu kolem 80%. Je mozne ze se karta s nulovou agresivitou dostat da, ale je to hodne nepravdepodobne.
http://www.dustpraha.estranky.cz

S 17: 1. v H 1762
S 18: 1. v G 588
S 19: 1. v F 196
S 20: 3. v E 66
S 21: 6. v E 66
S 22: ?. v E 66
foppa 13
Member of the Soccer Project Association

Post by foppa 13 »

Pøi 0% agresi JE PÌKNÁ KRAVINA DOSTAT KARTU. Tiger Baros má pravdu!!! I kdyby jsi mìl v týmu hráèe s agresí 1000 a rozhodèí mìl pøísnost 1000 a èlovìk nastaví agresi 0, tak prostì kartu NEDOSTANE!!! Døív jsem mìl v kádru hráèe s agresí 99% a i když rozhodèí byl pøísnej jak chtìl a nastavil jsem 0, tak kartu nikdy nedostal ani on ani nikdo jiný. :wink:
Foppa Killers Team |D.22| &
HC Kometa Brno Forever
happyna17

Post by happyna17 »

kynzal wrote:Ja hral dnes s rozhodcim 99% a agresivitou 0%. Kartu nedostal nikdo a pritom jsem tam mel par hracu co maj agresivitu kolem 80%. Je mozne ze se karta s nulovou agresivitou dostat da, ale je to hodne nepravdepodobne.
pamatuju zápas kdy byl rozhodèí nìjakých 99% a já dal 0% agr. a chytal mi brankáø kterej mìl agr 99% a dohrál bez karet :idea:
foppa 13

Post by foppa 13 »

Zdarec lidi, jsem z toho úplnì v prd... Vèera jsem se nedíval, tak nevím jestli ta chyba tam nebyla už vèera... Ale na 100% mìl mùj golman ve ètvrtek 30 let. Dneska mu je 31 a zítra má slavit další narozeniny. Na koho se mám kua obrátit?? :evil: Díky
HC Kometa Brno Forever
melon

Post by melon »

foppa 13 wrote:Zdarec lidi, jsem z toho úplnì v prd... Vèera jsem se nedíval, tak nevím jestli ta chyba tam nebyla už vèera... Ale na 100% mìl mùj golman ve ètvrtek 30 let. Dneska mu je 31 a zítra má slavit další narozeniny. Na koho se mám kua obrátit?? :evil: Díky
napis na angl. forum Open Bugs... :wink:
Image
Image
ACS
Team President

Post by ACS »

foppa 13 wrote:Zdarec lidi, jsem z toho úplnì v prd... Vèera jsem se nedíval, tak nevím jestli ta chyba tam nebyla už vèera... Ale na 100% mìl mùj golman ve ètvrtek 30 let. Dneska mu je 31 a zítra má slavit další narozeniny. Na koho se mám kua obrátit?? :evil: Díky
To už tu nìkdo øešil. Pøesnì si to nepamatuju, ale je tam nìco jeko že ten rok(vìku) to tomu hráèi pøiète už den pøed narozeninama a v den narozenin se už nic nestane.
happyna17

Post by happyna17 »

tady se to øešilo :wink: :arrow: http://forum.soccerproject.com/viewtopi ... &start=585
foppa 13

Post by foppa 13 »

OK, moc díkec chlapi... I tak to bylo k nìèemu dobrý. Provìøil jsem si svou pozornost i když zbyteènì :lol:
HC Kometa Brno Forever
Angee

Post by Angee »

Heh, tak mì napadlo, jestli nevíte, zda náhodou nemá plat šéfrtenéra mládeže vliv na to, jestli chodí junioøi èi jestli nechodí :?: :lol: ..co když je to tak, že když mu budu platit 1.500 tak pokaždý pøíjde a když mu budu platit 10.000 tak vždy pøijde supr junior a pøi platu tøeba 20.000 vždy dojde CMko a dost nadupaný :?: ...asi to tak ale neni, co :?: :cry: :lol:
Image
happyna17

Post by happyna17 »

Angee wrote:Heh, tak mì napadlo, jestli nevíte, zda náhodou nemá plat šéfrtenéra mládeže vliv na to, jestli chodí junioøi èi jestli nechodí :?: :lol: ..co když je to tak, že když mu budu platit 1.500 tak pokaždý pøíjde a když mu budu platit 10.000 tak vždy pøijde supr junior a pøi platu tøeba 20.000 vždy dojde CMko a dost nadupaný :?: ...asi to tak ale neni, co :?: :cry: :lol:
kdyby to tak bylo tak už má plat tak 20,000€ :D
foppa 13

Post by foppa 13 »

Když se tady tak bavíte o tìch zamìstnancích, tak je podle mì blbost mìnit šeftrenera z dùvodu, že 2x po sobì nepøišel mladík... Myslím si, že to má nìjakou rovnováhu (když je šeftrener na max samozøejmì vytrénován). Stejnì tak jak když si založím tým. Nìkdo má na zaèátku 1M a pár fans druhej má 3M a 7tisíc fans. Ale nemá zase celkovì tak dobrý hráèe až je vytrénuje... Stejnì je to podle mì i tady. Dvakrát nepøijde a pak mùže pøijít výborný CMko a tomu komu chodí furt mùže zase pøijít dvakrát SW a prùmìrný LB. Myslím si, že to má celkovou rovnováhu, jen vydržet... Ale tøeba se mýlím. :wink:
HC Kometa Brno Forever
Tiger Baros

Post by Tiger Baros »

mùj šéftrenér má plat 3.000, z osmi pokusù mi pøišlo 7 hráèù, ale z toho jeden má výkon 67 a ostatní budou(nebo už jsou) ještì horší, dokonce mi i pøišel SW se skrytou 68,5.... ale chodìj mi:)
Tigerinho - SPC Czech Tigers - kdysi A divize, nyní někde mezi H a G
HALA MADRID!
Fifi.5
Team President

Re: lol

Post by Fifi.5 »

happyna17 wrote:
Angee wrote:Heh, tak mì napadlo, jestli nevíte, zda náhodou nemá plat šéfrtenéra mládeže vliv na to, jestli chodí junioøi èi jestli nechodí :?: :lol: ..co když je to tak, že když mu budu platit 1.500 tak pokaždý pøíjde a když mu budu platit 10.000 tak vždy pøijde supr junior a pøi platu tøeba 20.000 vždy dojde CMko a dost nadupaný :?: ...asi to tak ale neni, co :?: :cry: :lol:
kdyby to tak bylo tak už má plat tak 20,000€ :D
to nemužeš vìdìt s jistotou...ne že by to takhle bylo pøesne ale nikdy nemužeš vìdìt jak tvurci všechny okolnosti propracovali v realu je to klasický pøíklad když pøídaš zamìstnanci plat...pracuje lépe nic neobvyklého..tøebá výší platu se zdvihá procento pravdìpodobnosti pøíchodu...muže pøíchody a kvality hráèi ovlivnovat cokoliv a taky nic ale nemužeš to vìdìt jednoznaène :!:
FC Petrovièky:
15.H639-POSTUP,16.G213-POSTUP,17.F71-POSTUP,18.E47-sedmý,19.tøetí,20.kurna jesi to zase o bod nevyjde!! :)
schlafsack
Team Manager

Post by schlafsack »

já osobnì si myslím, že èím je vìtší celkové hodnocení týmu, tím pøíjde kvalitnìjší mladík. ale to si pouze myslím.
manažer schlafsack
tým SCHLAFSACK
Fifi.5
Team President

Re: lol

Post by Fifi.5 »

schlafsack wrote:já osobnì si myslím, že èím je vìtší celkové hodnocení týmu, tím pøíjde kvalitnìjší mladík. ale to si pouze myslím.
máš 78% koupíš tøi mladíky máš 70% je to celkové hodnocení týmu obìktivní?a v jakym pøípade tedy nepøíjde?..
FC Petrovièky:
15.H639-POSTUP,16.G213-POSTUP,17.F71-POSTUP,18.E47-sedmý,19.tøetí,20.kurna jesi to zase o bod nevyjde!! :)
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”