Divize A

Moderator: Czech Moderators

mantel
Member of the Soccer Project Association

Re: Divize A

Post by mantel »

Na zítra byl původně nachystán nový trenér, nicméně vyměněn bude až na nějakého zahraničního managera. Uvidíme, jak moc budeš odvážný s rozhodčím a jak se k tomu muž v černém postaví, každopádně není dopředu jasné vůbec nic. Battle nějak blbe a tak se nemůžu přesně dopočítat výkonů, takže se nechám překvapit ráno.
P.S. Opožděná gratulace Oslíčkovi k příchodu juniora. Napiš sem hlavní skilly. :)
oliwapol

Post by oliwapol »

mantel wrote:Na zítra byl původně nachystán nový trenér, nicméně vyměněn bude až na nějakého zahraničního managera. Uvidíme, jak moc budeš odvážný s rozhodčím a jak se k tomu muž v černém postaví, každopádně není dopředu jasné vůbec nic. Battle nějak blbe a tak se nemůžu přesně dopočítat výkonů, takže se nechám překvapit ráno.
P.S. Opožděná gratulace Oslíčkovi k příchodu juniora. Napiš sem hlavní skilly. :)
Trenéra si nech na jindy,nemám na to momentálně sestavu abych tě pozlobil. Zranění 2 LB a RB se zrovna nehodí :(
ACS Pardubice
oslicek

Post by oslicek »

mantel wrote: P.S. Opožděná gratulace Oslíčkovi k příchodu juniora. Napiš sem hlavní skilly. :)
díky za gratulaci tobě i ostatním.

jméno hráče: Ilona
výška: 48 (nedotrénováno)
váha: 2,99 (prý mám počítat těch 99)
kondice: ještě nedotrénováno, ale bude to slabý (můj tip tak 75, protože pořád spí)
střelba: 100
výkopy: 85
agresivita: 5
skrytá bude určitě poblíž 100 - ale neumím ji určit, protože krupovy stránky už mi nefungují
Big El

Post by Big El »

oslicek wrote:
mantel wrote: P.S. Opožděná gratulace Oslíčkovi k příchodu juniora. Napiš sem hlavní skilly. :)
díky za gratulaci tobě i ostatním.

jméno hráče: Ilona
výška: 48 (nedotrénováno)
váha: 2,99 (prý mám počítat těch 99)
kondice: ještě nedotrénováno, ale bude to slabý (můj tip tak 75, protože pořád spí)
střelba: 100
výkopy: 85
agresivita: 5
skrytá bude určitě poblíž 100 - ale neumím ji určit, protože krupovy stránky už mi nefungují
Tý je na kariéru fotbalistky škoda, ale mohla by dělat týmovou masérku, ne?

Samozřejmě taky gratuluju.
Elnino Prague

Návrat ke kořenům :P
Papa Bouba Diop

Post by Papa Bouba Diop »

dnes docela cenná remíza se včera odpočívající Ratboří..

Ratboř - Valcíři Chomutov 2:2 (146:145)

ve čtvrtek zkusíme svého soupeře trošku poraffat :)
Papa Bouba Diop - Valcíři Chomutov C.F. - na cestě za chybějícími trofejemi :lol:
oslicek

Post by oslicek »

11 kol se soutěžilo a teď čekají oslíčky čtyři ložené zápasy - po těch 11 kolech obrovitánská spokojenost - asi vše klaplo nejlépe jak mohlo. 28 bodů po první polovině (pokud teda resi a celebrais se nepochlapí) je naprosto super (čekal sem tak 15 - 20).

zatím jen boj o bronz - myslím, že to mantel urve, protože má lepší los než GUnners.

Na titul bych tipnul Raffina. Na sestupových místech jen doufám, že se prohodí kateřina se Sharkyma pak bude taky spokojenost.
mantel

Post by mantel »

oslicek wrote:11 kol se soutěžilo a teď čekají oslíčky čtyři ložené zápasy - po těch 11 kolech obrovitánská spokojenost - asi vše klaplo nejlépe jak mohlo. 28 bodů po první polovině (pokud teda resi a celebrais se nepochlapí) je naprosto super (čekal sem tak 15 - 20).

zatím jen boj o bronz - myslím, že to mantel urve, protože má lepší los než GUnners.

Na titul bych tipnul Raffina. Na sestupových místech jen doufám, že se prohodí kateřina se Sharkyma pak bude taky spokojenost.
Velmi mi lichotí, že mi Oslíček věří na 3, místo, ale tak růžově bych to neviděl. Zatím mám celkem haluz a spousta týmu je tady poskládána lépe, než ten můj. Momentálně spíš řeším, jestli je reálné zkusit urvat body i zítra, moc šancí tam není, ale zase kdyby se ta kulišárna povedla, tak by to byla o to větší prdel.
Sokol Cejc

Post by Sokol Cejc »

No moc by ti to lichotit nemělo, všichni dobře víme, jaký je Oslíček kvalitní tipér :-) No a když Tebe tipuje na třetí místo a sebe tradične na sestup, vyhodnoť si sám, jakou máš šanci ten třetí flek urvat....

Čeče, když tak nad tím teď dokonce přemýšlím, abys ještě nesestoupil :D
Andrew - Sokol Čejč
mantel

Post by mantel »

Sokol Cejc wrote:No moc by ti to lichotit nemělo, všichni dobře víme, jaký je Oslíček kvalitní tipér :-) No a když Tebe tipuje na třetí místo a sebe tradične na sestup, vyhodnoť si sám, jakou máš šanci ten třetí flek urvat....

Čeče, když tak nad tím teď dokonce přemýšlím, abys ještě nesestoupil :D
Oslíček je skvělý analytik, jen nesmí rozebírat sám sebe. Tam mu vrozená skromnost brání zařadit do rovnice všechny proměnné a výsledek tím pádem stojí za .....
mantel

Post by mantel »

mantel wrote:
oslicek wrote:11 kol se soutěžilo a teď čekají oslíčky čtyři ložené zápasy - po těch 11 kolech obrovitánská spokojenost - asi vše klaplo nejlépe jak mohlo. 28 bodů po první polovině (pokud teda resi a celebrais se nepochlapí) je naprosto super (čekal sem tak 15 - 20).

Velmi mi lichotí, že mi Oslíček věří na 3, místo, ale tak růžově bych to neviděl. Zatím mám celkem haluz a spousta týmu je tady poskládána lépe, než ten můj. Momentálně spíš řeším, jestli je reálné zkusit urvat body i zítra, moc šancí tam není, ale zase kdyby se ta kulišárna povedla, tak by to byla o to větší prdel.
Tak Dinamo to na rozdíl ode mne ustálo úplně v klidu, já dvě redky. Klobou k dolů před ním, nebál se doma dát na 87% rozhodčího 100%, u mně je za tohle frajer.
PaTTTTrick

Post by PaTTTTrick »

mantel wrote:Tak Dinamo to na rozdíl ode mne ustálo úplně v klidu, já dvě redky. Klobou k dolů před ním, nebál se doma dát na 87% rozhodčího 100%, u mně je za tohle frajer.
jestli to trochu sleduje, tak z Tvé historie mu muselo být jasné, že to osolíš, takže mu nezbylo nic jiného, než to taky osolit ;-)
PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle! :twisted: :) )
mantel

Post by mantel »

PaTTTTrick wrote:
mantel wrote:Tak Dinamo to na rozdíl ode mne ustálo úplně v klidu, já dvě redky. Klobou k dolů před ním, nebál se doma dát na 87% rozhodčího 100%, u mně je za tohle frajer.
jestli to trochu sleduje, tak z Tvé historie mu muselo být jasné, že to osolíš, takže mu nezbylo nic jiného, než to taky osolit ;-)
Ale doma to chce přece jen více odvahy, protože můžeš "jisté" body i ztratit.
Papa Bouba Diop

Post by Papa Bouba Diop »

víc jak 148 venku asi nedám a to už na mantela momentálně nestačí..gratuluju ke 150 :wink: kvalitní zápas..

Fc Mantel - Valcíři Chomutov 4:3 (150:148)

zatím 6. místo což mě tuhle sezonu nějak extra netrápí, ve zbytku týdne dá se říci volný los :)
Papa Bouba Diop - Valcíři Chomutov C.F. - na cestě za chybějícími trofejemi :lol:
mantel

Post by mantel »

Papa Bouba Diop wrote:víc jak 148 venku asi nedám a to už na mantela momentálně nestačí..gratuluju ke 150 :wink: kvalitní zápas..

Fc Mantel - Valcíři Chomutov 4:3 (150:148)

zatím 6. místo což mě tuhle sezonu nějak extra netrápí, ve zbytku týdne dá se říci volný los :)
Včera mi to nějak moc smrdělo remízou, takže výsledkem jsem byl ráno příjemně překvapen a první 150-ka po mnoha sezonách byla třešinka na dortě. Zatím tahle sezona překvapivě dobrá.
katerina
Team President

Post by katerina »

Papa Bouba Diop wrote:dnes docela cenná remíza se včera odpočívající Ratboří..

Ratboř - Valcíři Chomutov 2:2 (146:145)

ve čtvrtek zkusíme svého soupeře trošku poraffat :)

Trošku opožděně, ale grat k remíze ;)
K.
13.season: H1604 2.m.
14.season: G535 1.m.
15.season: F179 3.m.
16.season: F179 5.m
17.season: F179 1.m
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”