øek bych že tenhle názor by mohl bejt blízko pravdìfoppa 13 wrote:Když se tady tak bavíte o tìch zamìstnancích, tak je podle mì blbost mìnit šeftrenera z dùvodu, že 2x po sobì nepøišel mladík... Myslím si, že to má nìjakou rovnováhu (když je šeftrener na max samozøejmì vytrénován). Stejnì tak jak když si založím tým. Nìkdo má na zaèátku 1M a pár fans druhej má 3M a 7tisíc fans. Ale nemá zase celkovì tak dobrý hráèe až je vytrénuje... Stejnì je to podle mì i tady. Dvakrát nepøijde a pak mùže pøijít výborný CMko a tomu komu chodí furt mùže zase pøijít dvakrát SW a prùmìrný LB. Myslím si, že to má celkovou rovnováhu, jen vydržet... Ale tøeba se mýlím.
Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?
Moderator: Czech Moderators
-
- Member of the Soccer Project Association
Papa Bouba Diop - Valcíři Chomutov C.F. - na cestě za chybějícími trofejemi 

-
- Team Manager
Re: lol
zas nedivoè! o tolik ti to nemùže klesnout.Fifi.5 wrote:máš 78% koupíš tøi mladíky máš 70% je to celkové hodnocení týmu obìktivní?a v jakym pøípade tedy nepøíjde?..schlafsack wrote:já osobnì si myslím, že èím je vìtší celkové hodnocení týmu, tím pøíjde kvalitnìjší mladík. ale to si pouze myslím.
jde tam o to, že i když má tým nìkolik mladíkù nevytrénovaných, zavisí na A týmu! od nìj se to všechno odvíjí. pokud máš kvalitní základ, tak si mùžeš svùj standart držet i s dorostenci. taky samozøejmì záleží na tom, jak velký máš kádr.
-
-
SPčko už nějakou dobu hraju (jsem v F divizi a bojuju o postup), ale teď jsem se setkal s něčím novým. Mám 3 brankáře a z toho jsou 2 na marodce a 1 má stop na ligu. To znamená, že jsem bez brankáře omg
Co mam dělat? Zápas do ligy hraju zítra a oba brankáři maj 2 dni na vyléčení zranění a tamten blbec stop na 1 zápas v lize. Tak poraďte co mam dělat?

-
nejvíce se na post brankáøe dává SWDexterCZ wrote:SPèko už nìjakou dobu hraju (jsem v F divizi a bojuju o postup), ale teï jsem se setkal s nìèím novým. Mám 3 brankáøe a z toho jsou 2 na marodce a 1 má stop na ligu. To znamená, že jsem bez brankáøe omgCo mam dìlat? Zápas do ligy hraju zítra a oba brankáøi maj 2 dni na vyléèení zranìní a tamten blbec stop na 1 zápas v lize. Tak poraïte co mam dìlat?

-
- Team Manager
mám stejné starosti a urèitì nasadím swhappyna17 wrote:nejvíce se na post brankáøe dává SWDexterCZ wrote:SPèko už nìjakou dobu hraju (jsem v F divizi a bojuju o postup), ale teï jsem se setkal s nìèím novým. Mám 3 brankáøe a z toho jsou 2 na marodce a 1 má stop na ligu. To znamená, že jsem bez brankáøe omgCo mam dìlat? Zápas do ligy hraju zítra a oba brankáøi maj 2 dni na vyléèení zranìní a tamten blbec stop na 1 zápas v lize. Tak poraïte co mam dìlat?
a bude mít stejný ohodnocení jako když dám SW na CB?happyna17 wrote:nejvíce se na post brankáøe dává SWDexterCZ wrote:SPèko už nìjakou dobu hraju (jsem v F divizi a bojuju o postup), ale teï jsem se setkal s nìèím novým. Mám 3 brankáøe a z toho jsou 2 na marodce a 1 má stop na ligu. To znamená, že jsem bez brankáøe omgCo mam dìlat? Zápas do ligy hraju zítra a oba brankáøi maj 2 dni na vyléèení zranìní a tamten blbec stop na 1 zápas v lize. Tak poraïte co mam dìlat?
-
když dáš SW na post CB tak má o 5% menší výkonDexterCZ wrote:a bude mít stejný ohodnocení jako když dám SW na CB?

EDIT:tak teï koukám že to neni vždy o 5 je to +-1bod

Last edited by happyna17 on Sun May 13, 2007 11:27 am, edited 1 time in total.
Re: lol
ne nebude bude mít o hodne menší na postu brankáøe..už se to tady pøed dávnem rozebíralo ja to nevim jiste o kolik to je ale vim že je to velky èíslo...myslim že je to tak 30 bodu vykonuDexterCZ wrote:a bude mít stejný ohodnocení jako když dám SW na CB?happyna17 wrote:nejvíce se na post brankáøe dává SWDexterCZ wrote:SPèko už nìjakou dobu hraju (jsem v F divizi a bojuju o postup), ale teï jsem se setkal s nìèím novým. Mám 3 brankáøe a z toho jsou 2 na marodce a 1 má stop na ligu. To znamená, že jsem bez brankáøe omgCo mam dìlat? Zápas do ligy hraju zítra a oba brankáøi maj 2 dni na vyléèení zranìní a tamten blbec stop na 1 zápas v lize. Tak poraïte co mam dìlat?
FC Petrovièky:
15.H639-POSTUP,16.G213-POSTUP,17.F71-POSTUP,18.E47-sedmý,19.tøetí,20.kurna jesi to zase o bod nevyjde!!
15.H639-POSTUP,16.G213-POSTUP,17.F71-POSTUP,18.E47-sedmý,19.tøetí,20.kurna jesi to zase o bod nevyjde!!

prosim vas ked je na prestupovej listine hrac a pri nom je kolonka:
K dispozici od Nedìle 13 Kvìten 2007 (18:00 CET)
to znamena ze po simulacii o 18:00 je moj ked na neho este nikto nedal ponuku len ja?
dikes
to znamena ze po simulacii o 18:00 je moj ked na neho este nikto nedal ponuku len ja?
dikes
Last edited by ace33 on Sun May 13, 2007 2:56 pm, edited 1 time in total.
Iviny Hitmans
16. sezóna - 4. miesto (H.324)
17. sezóna - 1. miesto (H.324)
18. sezóna - 3. miesto (G.108)
19. sezóna - ?. miesto (G.108)
... fúúú ja hrám od 16 sezóny

-
ne-e, to znamená, že pak ho lze odklepnout...takže, když se s nim domluvíš na okamžitým pøestupu, tak po simulaèce v 18:00 ti ho mùže prodatace33 wrote:prosim vas ked je na prestupovej listine hrac a pri nom je kolonka:
dikes

FC Alkoholicks
niekde som cital ze hrac je na prestupovej listine 6 dni (ak si to dobre pamatam) a ze za kazdu poslednu ponuku je o 24 hodin dlhsie... kolko potom treba este cakat po tejto simulacke aby prisiel automaticky?kofi wrote:ne-e, to znamená, že pak ho lze odklepnout...takže, když se s nim domluvíš na okamžitým pøestupu, tak po simulaèce v 18:00 ti ho mùže prodatace33 wrote:prosim vas ked je na prestupovej listine hrac a pri nom je kolonka:
dikes
Iviny Hitmans