Prostì se nedá stoprocentnì øíct, že vyhraje ten lepší tým.
Jen mám skoro jako všichni pocit, že smùlu mám vždycky jenom já.

Moderator: Czech Moderators
no nehctel bych ho platit. 55k+30k premie za zapas..ten uz si asi moc neskrtneferda007 wrote:Ma nekdo hrace s vyssim poctem odehranejch zapasu nez je tohle:
http://www.soccerproject.com/transfer_b ... d=10665490
?
hezky.muj jeden hráè byl v této sezone jednou zranený na 9 bo 10 dní to už nevim ,ale jedno z toho urèite a má odehrano 131 zápasùferda007 wrote:Ma nekdo hrace s vyssim poctem odehranejch zapasu nez je tohle:
http://www.soccerproject.com/transfer_b ... d=10665490
?
spis nechteli bejt spojovani s necim takovym (i kdyz jen stejnou divizi) ze radsi skoncili na SP a zacli znova...Stein 8 wrote: zlakli tímu FC skinhead a radšej prestali hra.
to byli nìjací chudáci, jestli se zalekli tìhle vidlákùStein 8 wrote:Tuningová liga G89!!!!hrá v nej moj brat.Na zaèiatku sezony tam mal 2 odhlásené kluby a teraz,ako si možete aj overi je tam klubov bez majitela 9!!!!.Neni to podfuk možete si to overi.A tolko ich v neni ani v H ligách lebo tam by ich postupne doplnily.V tejto lige sa všetci zlakli tímu FC skinhead a radšej prestali hra.
no bol tam aj chudák s tímom fc seckov a meno pivarnik ten vydaval stale tlacovky a dostal banTiger Baros wrote:to byli nìjací chudáci, jestli se zalekli tìhle vidlákùStein 8 wrote:Tuningová liga G89!!!!hrá v nej moj brat.Na zaèiatku sezony tam mal 2 odhlásené kluby a teraz,ako si možete aj overi je tam klubov bez majitela 9!!!!.Neni to podfuk možete si to overi.A tolko ich v neni ani v H ligách lebo tam by ich postupne doplnily.V tejto lige sa všetci zlakli tímu FC skinhead a radšej prestali hra.
ono je to tak ja som tím chcel poukázat na nieèo zaujmavé a 9odhlásených na G divízii to sa tak èasto nevidí.future? lsd is future! wrote:spis nechteli bejt spojovani s necim takovym (i kdyz jen stejnou divizi) ze radsi skoncili na SP a zacli znova...Stein 8 wrote: zlakli tímu FC skinhead a radšej prestali hra.