Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?
Moderator: Czech Moderators
-
- Member of the Soccer Project Association
-
frankie_doparoma wrote:mues, ale nemas jistotu ze tam hrac pujde, hrac si vybere sam kam pujde (z ty nabidky co si vybral a z tech vyssich)W!ck wrote:Muzu u prestupu vybrat jinou nabidku nez nejvysi?
Ivo08 - LSG Nové Zámky

"SLOVENSKO je najlepšie a stojím za tým Ja,SLOVENSKO je totiž Moja Krajina.Som SLOVÁK srdcom aj dušou,SLOVÁK kámo tak buĎ Ticho !!!"

"SLOVENSKO je najlepšie a stojím za tým Ja,SLOVENSKO je totiž Moja Krajina.Som SLOVÁK srdcom aj dušou,SLOVÁK kámo tak buĎ Ticho !!!"
Re: lol
èemu ubec pøidá procenta do hodnocení øad taktika:BEZ TAKTIKY
všem øadám?

FC Petrovièky:
15.H639-POSTUP,16.G213-POSTUP,17.F71-POSTUP,18.E47-sedmý,19.tøetí,20.kurna jesi to zase o bod nevyjde!!
15.H639-POSTUP,16.G213-POSTUP,17.F71-POSTUP,18.E47-sedmý,19.tøetí,20.kurna jesi to zase o bod nevyjde!!

-
nechapu co si chtel timto rcïct, ivoIvo08-LSG wrote:frankie_doparoma wrote:mues, ale nemas jistotu ze tam hrac pujde, hrac si vybere sam kam pujde (z ty nabidky co si vybral a z tech vyssich)W!ck wrote:Muzu u prestupu vybrat jinou nabidku nez nejvysi?

Fifi.5 : ostatni taktiky nekde pridaj a nekde zas uberou, bez taktiky nikde nepridaj ale zas nikde neuberou

lepší ségra v bordelu, než brácha ve slávyji
-
frankie....jo som sa chcel spytat ze ked si napr vyberiem z ponuka za 100k a 120k tu za 100k a hrac prestupi k tej za 120k ze kolko dostanem...ale potom mi doslo ze asi ked prestupi inde naco by platil tim ktory nedostal tak som radsej nist nenapisal a nejako som sa sekol a poslal prazdnu spravu

Ivo08 - LSG Nové Zámky

-
Pøi pøestupech Ti nepomáhá.tomas05 wrote:nevim jestli to tu už nebylo, ale na co je mi tøeba dobrý scout? Staèí nìjaký špatný aby se mi zpøístupnila pøestupová listina, ne? A potom asistent managera, je mi na nìco když si nebudu dávat dovolenou a na konec smluv se budu koukat sám? Jak mi pomáhá pøi pøestupech? Díky za odpovìdi

Asistent Ti posílá náhradu v zápasech za zranìné hráèe (alespoò si to myslím) a èím lepší, tím by na urèitý post mìl poslat nejvhodnìjší náhradu.
Hernán Crespo - FC Inter Milano
S44-2.-A division
S43-1.-A division
S42-1.-A division
S41-1.-A division - 1.-SP cup
S40-1.-A division
S39-1.-B2 - 1.-SP cup
S38-1.-C4 - 1.-SP cup
S37-1.-D12 - 1.-SP cup
S36-1.-E35 - 1.-SP cup
S25 - 1. - SP cup
S24 - 1. - A
S44-2.-A division
S43-1.-A division
S42-1.-A division
S41-1.-A division - 1.-SP cup
S40-1.-A division
S39-1.-B2 - 1.-SP cup
S38-1.-C4 - 1.-SP cup
S37-1.-D12 - 1.-SP cup
S36-1.-E35 - 1.-SP cup
S25 - 1. - SP cup
S24 - 1. - A
Páè následná diskuz zazdila tento dotaz tak ho za Emanuela tímto obnovuji (taky se mì ptal a já na nedokázal odpovìdìt). Tak jestli bude nìkdo od té lásky a dobroty a ukojí Emanuelovu zvìdavost budu mu vdìèný i za Emanuela.Emanuel Chocdopitch wrote:Sice nejsem novej, ale dnes si tak pøipadám :
Najmutí nového trenéra mùže mít pozitivní efekt na Váš tým, ale ne pokud Váš pøedchozí kouè nebyl v klubu dostateènì dlouhou dobu. Od pøíští sezóny jsme se rozhodli prodloužit tuto dobu, protože nìkteøí manažeøi používali tento 'trik' pøíliš èasto.
Zajímá mì v èem se mùže tým zlepšit, a jak dlouho musí být trenér u týmu. A zároveò zda je to podobné i u ostatních zamìstnancù.
Díky. Emanuel Chocdopitch.