Divize A

Moderator: Czech Moderators

Hippopotamus
Member of the Soccer Project Association

Re: Divize A

Post by Hippopotamus »

PaTTTTrick wrote:
pupajdi13 wrote:
mantel wrote:Tak dneska v Áčku hotová smršť tiskovek a vypadá to, že někteří manageři už začínají ztrácet glanc. No ale je aspoň na čem cvičit moji velmi mizernou anglinu. :mrgreen:
Máte to tam nějaký napružený.
moc to nesleduji a tak mi uniká význam těch tiskovek.... proč se opírají o SP Club? Nevidím že byse do toho nějak připletl at už na jednu či druhou stranu....
SP club s tým v zásade nič nemá, ale kým ešte mal normálny tím a nerozpredával, tak proti me_dinamu poslal normálne to najlepšie, čo mal a nepustil mu zápas (zahral 147). A Raffinovi sa to určite páči o to viac, že tesne pred jeho zápasom začal vypredávať, takže proti nemu už hral hovno (zahral 90).
...new beginning...

Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
mantel

Post by mantel »

Hippo má o Áčku lepší přehled než spousta přímých aktérů, o to větší je škoda, že se tady pořád nechce podívat.
Hippopotamus

Post by Hippopotamus »

mantel wrote:Hippo má o Áčku lepší přehled než spousta přímých aktérů, o to větší je škoda, že se tady pořád nechce podívat.
Hippo vie len kecať, na činy sa, žiaľ, nemá :(
...new beginning...

Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
ps2512

Post by ps2512 »

Hippopotamus wrote:
mantel wrote:Hippo má o Áčku lepší přehled než spousta přímých aktérů, o to větší je škoda, že se tady pořád nechce podívat.
Hippo vie len kecať, na činy sa, žiaľ, nemá :(
nehraj si na mě jo :evil: :mrgreen:
Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci
Image
PaTTTTrick

Post by PaTTTTrick »

Hippopotamus wrote:
PaTTTTrick wrote: moc to nesleduji a tak mi uniká význam těch tiskovek.... proč se opírají o SP Club? Nevidím že byse do toho nějak připletl at už na jednu či druhou stranu....
SP club s tým v zásade nič nemá, ale kým ešte mal normálny tím a nerozpredával, tak proti me_dinamu poslal normálne to najlepšie, čo mal a nepustil mu zápas (zahral 147). A Raffinovi sa to určite páči o to viac, že tesne pred jeho zápasom začal vypredávať, takže proti nemu už hral hovno (zahral 90).
díky za info.... pak ale moc nechápu toto: "One more thing: Big up Calin_g. In my eyes, you are the real champion this year. " ... psáno Raffinem... ..
PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle! :twisted: :) )
acskncl

Post by acskncl »

PaTTTTrick wrote:
Hippopotamus wrote:
PaTTTTrick wrote: moc to nesleduji a tak mi uniká význam těch tiskovek.... proč se opírají o SP Club? Nevidím že byse do toho nějak připletl at už na jednu či druhou stranu....
díky za info.... pak ale moc nechápu toto: "One more thing: Big up Calin_g. In my eyes, you are the real champion this year. " ... psáno Raffinem... ..
Jednoduchy, Inter 15 narozdil od ostatnich rumunu neupredostnuje narodni vlajku, ale jako vetsina cechu to hraje na sebe a to raffin ocenuje
Na ceste do propadliste dejin.
frankie_doparoma

Post by frankie_doparoma »

pupajdi13 wrote:
mantel wrote:Tak dneska v Áčku hotová smršť tiskovek a vypadá to, že někteří manageři už začínají ztrácet glanc. No ale je aspoň na čem cvičit moji velmi mizernou anglinu. :mrgreen:

...uz aby tam dorazila klidna jamajska sila :P a tim nemyslim jen sebe :mrgreen:

btw. nelibili se ti nektere "vulgarni" nazvy tymu, to fuckovani a motherfuckovani v tiskovkach ackaru je oukej? :p
lepší ségra v bordelu, než brácha ve slávyji
PaTTTTrick

Post by PaTTTTrick »

frankie_doparoma wrote:
pupajdi13 wrote:

...uz aby tam dorazila klidna jamajska sila :P a tim nemyslim jen sebe :mrgreen:

btw. nelibili se ti nektere "vulgarni" nazvy tymu, to fuckovani a motherfuckovani v tiskovkach ackaru je oukej? :p
Jestli je to na mě, tak ani v tiskovkách se mi nelíbí, ale tam je to aspon trochu schovaný.... Pupajdík byl v tomhle (název týmu) co si pamatuji celkem nerozhodný, na kterou stranu se přiklonit...
PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle! :twisted: :) )
calin_g

Post by calin_g »

let me clear something up for you guys: at the end of the last season i was on vacation and i didn't log in SP in that period (the last week of the season). when i came home (monday night, first day of the new season) my team was in a bad shape. i missed the start of the season because of bad morale for reserves and bad condition for the players in the first 11. but i still wanted to get the team back in form and keep going. that's why i played against me_dinamo with my best team, also a few matches after that. but by the time the match against raffin came some personal problems made me don't give a damn anymore about SP. that's why i played with a very bad team against raffin. in the same day i made the decision to sell all my players. and i did. that's all there is to it. florin accuses me of giving the 3 points to raffin... that's ridiculous for 2 reasons: 1. i have a real life, i don't live in SP and for me my real life and the problems of those who i love are more important than a stupid online game. and 2. it's ridiculous and hypocritical for someone like him who fixed matches with adjud and sharky to accuse me of making someone else's games. i always played for myself, because this is a game, an individual game and not more. if others are deluded and think they should start crusades in the name of their flag and country it's their problem, fortunately i still have a brain and see things for what they are.
SP Club Inter 15
...........***...........
SP: a love and hate thing..
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

calin_g wrote:l.........
exactly, it's just a game.
Image Šlechtická Mince-zde...FC Letenská šlechta - pupajdi -Sheriff Image
léblík

Post by léblík »

frankie_doparoma wrote:
pupajdi13 wrote:

Dej tomu pár sezon brachu 8)
Don´t worry, don´t cry, smoke ganjaa and fly
Sokol Cejc

Post by Sokol Cejc »

A pak že není v áčku legrace :mrgreen:
Andrew - Sokol Čejč
mantel

Post by mantel »

Fc Mantel 0 - 1 me_dinamo
výkony 150:152

Tímto zápasem jsou asi medaile rozdány, nezbývá než soupeři pogratulovat, byl jednoznačně lepší.
oliwapol

Post by oliwapol »

mantel wrote:Fc Mantel 0 - 1 me_dinamo
výkony 150:152

Tímto zápasem jsou asi medaile rozdány, nezbývá než soupeři pogratulovat, byl jednoznačně lepší.

I z tohodle tzv. jednoznačnýho výkonu se dá vykouzlit krásná remíza.

Ještě bude zajímavý souboj o posledního sestupujícího ...
ACS Pardubice
Papa Bouba Diop

Post by Papa Bouba Diop »

já teď nějak řeším všechno možné jenom ne SP a obávám se, že tato sezóna bude dost možná i má poslední, uvidíme..

od minulého pátku jsem byl mimo internet i mimo čr takže s nastavováním byla docela sranda, na ligu jsem tak nějak odhadoval kdo se vykartuje a podle toho nastavoval atd :) ted tak nějak napravuju škody :)

v pondělí z toho byla ještě solidní remíza u Sharkyho po výkonech 146:146, pak jsem doma urval Ratboř po výkonech 145:138, v poháru jsem přešel hladce dál, ve čtvrtek s Raffinem už jsem nastaveno neměl a i kdyby tak bych po poháru na jeho 149 těžko hledal protizbraň, dneska s Adjudem remíza, mít tým v obvyklé kondici tak bych vyhrál...

škoda že to dneska Mantelovi nevyšlo aspon na remízu..Raffin už to má při zbývajícím losu asi jasný, ale o druhé místo to může být ještě otevřený boj...já už si tu bramboru uhlídám :)
Papa Bouba Diop - Valcíři Chomutov C.F. - na cestě za chybějícími trofejemi :lol:
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”