Dawrone, 65% hodnocení a 30 let? cena 1 mega? v tvém případě taky víc než milosrdná jen pokuta ve výši 750.000.
Za oba prohřešky v dnešní době není návratu, co by dali za tu šanci teď Čápa pět a spol.

Moderator: Czech Moderators
Ano, ano taky se mě zdá, že BAN za to, že 2 hráči se přou a tudíž cenu vyšroubují je velice přísný, až naprosto nepochopitelný.pupajdi13 wrote:No Dawron to podal velmi pěkně, nemužu než souhlasit![]()
No, ale snad u každého prodeje přemýšlím, no ni? Tak přece když vidím že ti dva mimoni šroubují tu cenu do velkých částek, tak snad to zarazím tím že toho hráče prodám dříve! sice mám méně peněz, ale mám jistotu že nedostanu BANpuzzle wrote:Ano, ano taky se mě zdá, že BAN za to, že 2 hráči se přou a tudíž cenu vyšroubují je velice přísný, až naprosto nepochopitelný.pupajdi13 wrote:No Dawron to podal velmi pěkně, nemužu než souhlasit![]()
To se lehce řekne, ale hůře učiní, když je vrcholné léto a ty kempuješ pod stanem cca 5 km od nejbližšího veřejného terminálu s přístupem do internetu, ke kterému chodíš jednou za dva dny. Tato skutečnost již byla výše popsána.Azor wrote:No, ale snad u každého prodeje přemýšlím, no ni? Tak přece když vidím že ti dva mimoni šroubují tu cenu do velkých částek, tak snad to zarazím tím že toho hráče prodám dříve! sice mám méně peněz, ale mám jistotu že nedostanu BAN
Ale proč bych měl přicházet o peníze, když je někdo nabízí? Já vím, že za to bono nemože je to systém a s tím se nic neudělá, viz jak už tu kdosi řekl nereálistické ceny za hráče, co koupil Real Madrid.Azor wrote:No, ale snad u každého prodeje přemýšlím, no ni? Tak přece když vidím že ti dva mimoni šroubují tu cenu do velkých částek, tak snad to zarazím tím že toho hráče prodám dříve! sice mám méně peněz, ale mám jistotu že nedostanu BANpuzzle wrote:Ano, ano taky se mě zdá, že BAN za to, že 2 hráči se přou a tudíž cenu vyšroubují je velice přísný, až naprosto nepochopitelný.pupajdi13 wrote:No Dawron to podal velmi pěkně, nemužu než souhlasit![]()
Tohle jsou přesně ty důvody zabanovaných manažerů, kteří prodají hráče extrémně nadhodnoceně. Aniž bych tebe nebo kohokoliv dalšího chtěl považovat za podvodníka, tak jen řeknu, že hra má určitá pravidla. A vzhledem k tomu, že peníze ve hře jsou pouze fiktivní, nikoli opravdové, tak jsou právě možné i předražené přestupy - ať už z důvodu neznalosti nebo záměrného založení dalšího týmu.dawron wrote: Zeptám se Tě, Bono25, jinak: Považuješ snad přestupové částky za C. Ronalda a Kaká do Realu Madrid za realistické? To jsou naprosto ujetá čísla, ale prostě se našel blázen, který byl ochoten je za ně utratit. V principu stejná záležitost jako kdyby si nějaký pekař usmyslel, že tamten rohlík prodá za 100,-Kč. Je pak na kupujícím, jestli ho za kilo koupí. V mém případě to navíc bylo ještě obráceně: dal jsem rohlík do ošatky a vyhlásil o něj dražbu od koruny, dražba rohlíku přilákala několik zájemců, ti se o ten rohlík v aukci utkali a vítěz si ho za to kilo odnesl. Naprosto transparentní a férová záležitost. Nikoho jsem tím nepoškodil, všichni ostatní pekaři z okolí mohli také uspořádat dražbu jejich rohlíku, ale nenapadlo je to.
Já jsem samozřejmě rád, že mi byl klub vrácen. Ten hráč byl GK, takže ještě 3 roky by podával ten výkon mám pocit 68, ale fakt je to dlouho. Tu cenu neměl, tržní byla tehdy kolem 3M. Jinak už to komentovat nebudu, protože by to bylo The Neverending Story. Už jsem to zde popsal, kdo umí číst, tak ten si to přečte, kdo nemá hlavu jen na klobouky, tak tomu to dojde a jestli chce někdo mlít furt do kola tu svou, tak ať si poslouží. Já to sem dal pro poučení nováčků a ne proto aby se do mě někdo navážel.bono25 wrote:Kopeckari, je to už sice dlouho, ale jestli to je ten 31-letý hráč s hodnocením 77%, tak buď rád, že jsi dostal zpátky svůj tým. dostat na něj nabídku 4,25 mega a 4 mega je fakt extrém a není tu co řešit - pokuta ve výši 3,25 mega je ještě dost milosrdná.
Dawrone, 65% hodnocení a 30 let? cena 1 mega? v tvém případě taky víc než milosrdná jen pokuta ve výši 750.000.
Za oba prohřešky v dnešní době není návratu, co by dali za tu šanci teď Čápa pět a spol.
Tebe jsem nemyslel chraň bůh. Ty jsi rozumnej. Ten výkon byl určitě daleko vyšší. Byl to tehdy můj nejlepší brankář, ale už starej. Bohužel se tím jak se ti staří hráči mažou nedá výkon doložit. Těch 450K byla třetí nejvyšší nabídka v okamžiku prodeje. Víš sám, že pokud se cena vyšplhá tam kam případní zájemci nedosáhnou, tak své nabídky stahují a jdou jinam. Kdyby se nepromazávalo fórum, tak já tam všechny příhozy měl. Už to neřešme.bono25 wrote:jestli myslíš mě, tak já se do tebe nenavážím, jen jsem ti vysvětlil běžné postupy. Pokud ten hráč by 31-letý golman s 77%, tak výkon byl tak kolem 60 (jinak by se o něj neprali jen háčkař a géčkař), cenově odpovídal milionu. Mimochodem třetí nejvyšší nabídka byla 450k, což může taky o něčem svědčit.
To je vážné dilema, přinejmenším za současných podmínek. Již jsem však naznačil, kde je zakopán pes: v generování nových týmů pro nově přihlášené manažery. Každý nováček dostává do vínku miliony, což je to samé jako dát milion někomu k osmnáctým narozeninám (ze zkušenosti pár takových případů znám a ani jeden nedopadl dobře). Kdo chce hrát, má si peníze vydělat. A pokud si je pak utratí v dražbě za nějakého postaršího hráče, je to jen a pouze jeho boj.bono25 wrote:Tak se ptám, jak bys teda chtěl určovat cenu? Jen tak trhem? Víš, kam bysme se pak dostali? Víš, kolik hráčů by otráveně skončilo?