Divízia E

Moderator: Czech Moderators

mouven
Member of the Soccer Project Association

Re: Divízia E

Post by mouven »

Po dlouhých 2 sezonách plných SP týmů jsem konečně v lidské divizi. První týden byl hodně katastrofální, kde jsem zjistil, že to není jen o tom nastavit tam toho, kdo se vejde do trenýrek a když nazuje i kopačky, tak je to super luxus, ale musí se o tom i trochu přemýšlet a to byl problém a výsledek se 3 body na padáku..
Samozřejmě se řešila způsobilost manažera a nakonec všichni s povděkem schválili manažerovo vysvětlení a opatření, že všem hráčům důrazně vysvětlí a prakticky i ukáže, že pravá kopačka musí být na pravé noze a nééé naopak a světe div se.. hráči to pochopili a ve druhém týdnu nečekaně plný počet bodů... což vedení nakoplo a rozhodli se z toho udělat mantru pro všechny hráče, které se v našem klubu mihnou :) a bacha dle zákulisních informací má manažer ještě další podobná esa v rukávu a to bude ještě jízda :)
FK Bolka FOREVER
ps2512
Member of the Soccer Project Association

Post by ps2512 »

Jen hlásím, že už jsem zde :mrgreen:
Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci
Image
Tomo
Fan

Post by Tomo »

Tým čaká ťažké rozhodnutie ohľadom nového trénera mládeže. Mladíkov čo nám posiela sa nedokážu presadiť do prvého tímu (už je to 4 mladík) ešte má jednu šancu pred koncom zmluvy. Sme zvedavý či nás presvedčí.
Čo sa týka ligy zatiaľ sa pohybujeme v strede tabuľky, čo spĺňa očakávania. Tento krát je tím lepšie pripravený na kvalitnejších súperov a k tomu je aj manažér skúsenejší.
Last edited by Tomo on Tue Mar 25, 2025 11:41 am, edited 1 time in total.
Tomo
Fan

Post by Tomo »

Ahoj, ešte niekto aj navštevuje toto fórum? Alebo sa všetko presunulo do anglickej sekcie, kde si všímam aspoň akú takú aktivitu?. Vy čoste tu skúsenejší myslíte, že sa to tu podarí nejak oživiť alebo ste tu už len z toho sentimentálneho dôvodu?..
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”