víš ono v týhle hře je lepší zábava se kolikrát víc soustředit na turnaje než na nudnou ligusexy kote wrote:Vypadá to, že poslední černej Petr asi zůstane v čechácha Pardubice dojedou na taktickou nevyzrálost manažera. Leda, že by Raffinek zaplatil rumunům stejnou mincí
![]()
Jinak gratulace Oslíčkům k tradiční záchraně
Divize A
Moderator: Czech Moderators
-
- Member of the Soccer Project Association
Re: Divize A
ACS Pardubice
-
Tak buď to tu dobře čte a nebo ten nápad taky dostal. Holt jak se do lesa volá ....sexy kote wrote:Vypadá to, že poslední černej Petr asi zůstane v čechácha Pardubice dojedou na taktickou nevyzrálost manažera. Leda, že by Raffinek zaplatil rumunům stejnou mincí
![]()
Jinak gratulace Oslíčkům k tradiční záchraně

ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???
52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
55.sezóna, divize A, ???
52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
-
ACS Pardubice 5 - 0 FC Raffin
po prvním pohledu jsem totálně nechápal,ale při pohledu na vlajky pode mnou už je mi to jasný

po prvním pohledu jsem totálně nechápal,ale při pohledu na vlajky pode mnou už je mi to jasný

ACS Pardubice
-
Tak koukam, ze titul mel vyhrat Oliwka, kdyz tak rozcupoval sampionaoliwapol wrote:ACS Pardubice 5 - 0 FC Raffin
po prvním pohledu jsem totálně nechápal,ale při pohledu na vlajky pode mnou už je mi to jasný![]()

Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci

MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci

Rumuni asi budou mít Raffínka ještě méně rádioliwapol wrote:ACS Pardubice 5 - 0 FC Raffin
po prvním pohledu jsem totálně nechápal,ale při pohledu na vlajky pode mnou už je mi to jasný![]()

Elnino Prague
Návrat ke kořenům
Návrat ke kořenům

-
jenže teď má v ruce černého Petra Patrick... 

-
Normally i'm a great fan of fairplay and i've should have gone for the win last night. But after all what happened and the denigration of those 3 Romanian managers in A by private message, press message and others, it was the perfect moment to place a mark. This 2 managers don't deserve their spot in A, doesn't matter which nationality they have. I don't know where they get the strength to take this game so serious. It's just a game and that's also why it stops for me after this season. I've got a real life and winning an A-title, an SP Cup doesn't mean a thing at all. It gives me a smile upon my face, realising that the time i've spend on this 'relaxation' (it's not more than relax-time for me) gives some profit. I've got respect for those who can play the game as a part of their lives, but i can't and i don't need all the words anymore in my box.
I know i've got some luck with random this season. Against me_dinamo the chances to win were almost unexisting. Also against Adjud i was lucky but if i keep in mind that I played 4 more 'real' matches as my opponent, my team is so old and i've managed to get the best team in ALL the important matches & i'm still in the SP Cup, i can say it's an achievement to beat a good team as me_dinamo and it gives me a good feeling to end my sp career as an active manager.
And God (or maybe random) knows what's going to happen in the SP-cup with all those strong teams left in it!
Greetings
Raffin
I know i've got some luck with random this season. Against me_dinamo the chances to win were almost unexisting. Also against Adjud i was lucky but if i keep in mind that I played 4 more 'real' matches as my opponent, my team is so old and i've managed to get the best team in ALL the important matches & i'm still in the SP Cup, i can say it's an achievement to beat a good team as me_dinamo and it gives me a good feeling to end my sp career as an active manager.
And God (or maybe random) knows what's going to happen in the SP-cup with all those strong teams left in it!
Greetings
Raffin
-
tomkycz wrote:jenže teď má v ruce černého Petra Patrick...
PaTTTTrick wrote: bojuj, doufám, že se nebude rozhodovat ve čtvrtek u mě a nepadnu taky do nějaké tiskovky... chtěl jsem napsat, že Češi to nedělají, ale když vidím jak to pustil Kotrlík Ratboři, tak mlčím

PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle!
)

bože, to je fraška. to snad není možný. na protest proti tomu příští sezónu asi demonstrativně sestoupím...
už nevím, co si o tom mám myslet. chtěl sem dokonce raffinovi letos po sezóně pogratulovat konečně k titulu, protože tuto sezónu byl vybojovaný/zasloužený/férový, ale dneska sklouzl na úroveň některých rumunských manažerů. jen aby to nevzal ještě ve čtvrtek do svých rukou PaTTrick nebo dokonce resi:-). mě se tyhle "divine interventions" tak příčí...
jinak děkuju za gratulace k záchraně, letos to bylo s velkou přestavbou a kapánek klidnější než to bývávalo.
to hippo: přiznám se, že na SP nemám cíl, ale obecně stejně jako v životě používám spíše vize namísto cílů, kterých se snažím držet, dodržovat je a to mě naplňuje. (je ale pravda, že slovo cíl používám, hlavně na začátku sezóny v souvislosti se záchranou, ale to je nadsázka). protože když si dáš cíl a dosáhneš jej, tak seš chvilkově šťastný, ale dlouhodobě ne, protože si musíš najít další cíl a seš pak jen na kolotoči cílů (věř mi, že vím o čem mluvím, letos sem posedmé vyhrál mistrovství republiky a kdysi před jedenácti lety to byl cíl, ale teďuž cítím, že mi tam chybí ta dravost a chuť plahočit se za dalším titulem a buďto se na to vykašlu anebo cíl nějak přeměním ve vizi). pokud myslíš ty nejvyšší SP cíle, tj. SP Cup a vítězství v A, tak SP pohár sem zkoušel tolikrát, že mě to i kapánek otrávilo (někdy před 20 sezónami sem v něm pět let v kuse na součet neprohrál, ale podíval sem se nejdál do semifinále...) a na vítězství v A sem měl kádr pouze ve své první sezóně v A, kdy sem to předal na týden bráchovi a po týdnu už sem ten tým na výhru v A neměl
, myslím, že tenkrát vyjma DeZoeloe prohrál právě i s Pattrickem. ale to byly ještě zlaté časy, kdy jediní podvodníci v A byli pouze Slováci...
už nevím, co si o tom mám myslet. chtěl sem dokonce raffinovi letos po sezóně pogratulovat konečně k titulu, protože tuto sezónu byl vybojovaný/zasloužený/férový, ale dneska sklouzl na úroveň některých rumunských manažerů. jen aby to nevzal ještě ve čtvrtek do svých rukou PaTTrick nebo dokonce resi:-). mě se tyhle "divine interventions" tak příčí...
jinak děkuju za gratulace k záchraně, letos to bylo s velkou přestavbou a kapánek klidnější než to bývávalo.
to hippo: přiznám se, že na SP nemám cíl, ale obecně stejně jako v životě používám spíše vize namísto cílů, kterých se snažím držet, dodržovat je a to mě naplňuje. (je ale pravda, že slovo cíl používám, hlavně na začátku sezóny v souvislosti se záchranou, ale to je nadsázka). protože když si dáš cíl a dosáhneš jej, tak seš chvilkově šťastný, ale dlouhodobě ne, protože si musíš najít další cíl a seš pak jen na kolotoči cílů (věř mi, že vím o čem mluvím, letos sem posedmé vyhrál mistrovství republiky a kdysi před jedenácti lety to byl cíl, ale teďuž cítím, že mi tam chybí ta dravost a chuť plahočit se za dalším titulem a buďto se na to vykašlu anebo cíl nějak přeměním ve vizi). pokud myslíš ty nejvyšší SP cíle, tj. SP Cup a vítězství v A, tak SP pohár sem zkoušel tolikrát, že mě to i kapánek otrávilo (někdy před 20 sezónami sem v něm pět let v kuse na součet neprohrál, ale podíval sem se nejdál do semifinále...) a na vítězství v A sem měl kádr pouze ve své první sezóně v A, kdy sem to předal na týden bráchovi a po týdnu už sem ten tým na výhru v A neměl

-
já naopak raffinovi za tohle tleskám, neboť prostě jen oplatil stejnou mincí. Pokud by do toho stáhl někoho jiného než proti komu to směřoval, bylo by to něco jiného. Sice ty Rumuny nijak nesleduju takže nevím přesně jak to bylo, ale z diskuzí a tiskovek to vyznělo jasně, že Rumuni si to nechávaj, tak proč jim to nedat sežrat. Ty dva Rumuny pod čarou neznám, ale pokud hráli levou, tak bych to Oliwovi sám nechal...oslicek wrote:bože, to je fraška...mě se tyhle "divine interventions" tak příčí...
-
Ja som to celé myslel zo srandy. Vzhľadom na situáciu, v akej si, je ďalšia sezóna v áčku úspechom.oslicek wrote: to hippo: přiznám se, že na SP nemám cíl, ale obecně stejně jako v životě používám spíše vize namísto cílů, kterých se snažím držet, dodržovat je a to mě naplňuje. (je ale pravda, že slovo cíl používám, hlavně na začátku sezóny v souvislosti se záchranou, ale to je nadsázka). protože když si dáš cíl a dosáhneš jej, tak seš chvilkově šťastný, ale dlouhodobě ne, protože si musíš najít další cíl a seš pak jen na kolotoči cílů (věř mi, že vím o čem mluvím, letos sem posedmé vyhrál mistrovství republiky a kdysi před jedenácti lety to byl cíl, ale teďuž cítím, že mi tam chybí ta dravost a chuť plahočit se za dalším titulem a buďto se na to vykašlu anebo cíl nějak přeměním ve vizi). pokud myslíš ty nejvyšší SP cíle, tj. SP Cup a vítězství v A, tak SP pohár sem zkoušel tolikrát, že mě to i kapánek otrávilo (někdy před 20 sezónami sem v něm pět let v kuse na součet neprohrál, ale podíval sem se nejdál do semifinále...) a na vítězství v A sem měl kádr pouze ve své první sezóně v A, kdy sem to předal na týden bráchovi a po týdnu už sem ten tým na výhru v A neměl, myslím, že tenkrát vyjma DeZoeloe prohrál právě i s Pattrickem. ale to byly ještě zlaté časy, kdy jediní podvodníci v A byli pouze Slováci...
Last edited by Hippopotamus on Tue Oct 02, 2012 1:53 pm, edited 1 time in total.
...new beginning...
Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
-
Ale to by si sa dostal na ich úroveň, takže potom by si bol za rovnakú sviňu ako oni sú teraz...tomkycz wrote:já naopak raffinovi za tohle tleskám, neboť prostě jen oplatil stejnou mincí. Pokud by do toho stáhl někoho jiného než proti komu to směřoval, bylo by to něco jiného. Sice ty Rumuny nijak nesleduju takže nevím přesně jak to bylo, ale z diskuzí a tiskovek to vyznělo jasně, že Rumuni si to nechávaj, tak proč jim to nedat sežrat. Ty dva Rumuny pod čarou neznám, ale pokud hráli levou, tak bych to Oliwovi sám nechal...oslicek wrote:bože, to je fraška...mě se tyhle "divine interventions" tak příčí...
...new beginning...
-
V 24.sezóne Pavel pustil Hernánovi posledný zápas...bola to síce odpoveď na tie 2 vypustené zápasy medzi SK manažérmi, ale...oslicek wrote: ale to byly ještě zlaté časy, kdy jediní podvodníci v A byli pouze Slováci...
Last edited by Hippopotamus on Tue Oct 02, 2012 1:55 pm, edited 2 times in total.
...new beginning...
Rumuni se zřekli bodů dobrovolně v době kdy neměli nic jistého a není nic rozumnějšího než uvařit je ve vlastní šťávětomkycz wrote:já naopak raffinovi za tohle tleskám, neboť prostě jen oplatil stejnou mincí. Pokud by do toho stáhl někoho jiného než proti komu to směřoval, bylo by to něco jiného. Sice ty Rumuny nijak nesleduju takže nevím přesně jak to bylo, ale z diskuzí a tiskovek to vyznělo jasně, že Rumuni si to nechávaj, tak proč jim to nedat sežrat. Ty dva Rumuny pod čarou neznám, ale pokud hráli levou, tak bych to Oliwovi sám nechal...oslicek wrote:bože, to je fraška...mě se tyhle "divine interventions" tak příčí...

-
Někdy je fajn být za lehkou sviňi
A jak píše Raffin Oslíčku, je to jenom hra, zde nemusíme být pořád Mirky Dušíny 
Přiznám se že nesleduji podrobně situaci v A (ani není proč, Oslíčci se stejně vždycky překvapivě zachrání
), ale pokud sem to pochopil správně a Rumuni si navzájem pouštěi zápasy a Raffin je "potrestal" tím že to pustil Pardubkám a tím je dostal pod čárku ponoru. No tak si říkám ok, jak se z lesa volá, tak se z lesa ozývá, nebo na hrubký pytel hrubá záplata, jinak, čím kdo zachází, tím taky schází, aneb, jak vy k my, tak my k vy, a asi bych toho ještě našel, tohle píšu z patra..

Přiznám se že nesleduji podrobně situaci v A (ani není proč, Oslíčci se stejně vždycky překvapivě zachrání

Andrew - Sokol Čejč