zajimavosti
Moderator: Czech Moderators
-
- Member of the Soccer Project Association

Chces se vsadit? vyhrat az statisice €(vstupne za pratelaky:)?! Pojd to zkusit : http://forum.soccerproject.com/viewtopi ... 1&t=148144
-
Tohle není moc zajímavost, ale pøišla mi pozvánka na soukromej turnaj - K.O. systém - 32 týmù - vstupný 50K, to není nic divného, až do té doby, co jsem zjistil, že poøadatel je 8. z Dèka a pozval samé sestupující Fkaøe (takže i mì). Prostì další co si chce namastit kapsu aspoò tak, když už nemùže zvát Hèkaøe 

Slanec - FC Tigers
39. sezóna (pro nás 24. sezóna) - divize F62 (stále klesáme, stále klesáme)
Cizí chyby máme před očima, vlastní za zády. (Lucius Annaeus Seneca Mladší)
-
koukám, že je právì na prodej nej LF na SP
1. nabídka 30M od Sosny a myslím, že to pùjde ještì o nìco výš
http://www.soccerproject.com/transfer_b ... id=6519459
1. nabídka 30M od Sosny a myslím, že to pùjde ještì o nìco výš

http://www.soccerproject.com/transfer_b ... id=6519459
Papa Bouba Diop - Valcíři Chomutov C.F. - na cestě za chybějícími trofejemi 

-
A já bych chtìl Homera Simpsona!happyna17 wrote:Já chci Dr.HouseSS FC wrote:Konèí mi smlouvy u zamìstnancù, koukám na možnýho nástupce mýho šéftrenéra a tam Michael Knight - pro fandy Knight Ridera jasná volba
I když kdo se na to dívá...![]()
a já se na to koukal asi pøed 4 mìsícema to dávali na JOJU a jinak si to pamatuju ještì když sem byl malej

-
Bìžné to není,ale je to možné. Maximální individuální pokyn u vytrénovaného hráèe mùže být 5 bodù výkonu, u nevytrénovaného až 10Azor wrote:No,mì se stala nevídaná vìc-mùj junior Švec má individuální pokyn pøihrávky a když mu je dám tak se jeho výkon vzroste o 5%!Taky se Vám to stává,nebo je to rarita?

FC Kolíkov - 1/2 s14.-4 v H; s15.-3 v H; s.16.-1 v H; s.17.-1 v G; s.18.-3 v F; s.19.-1 v F; s.20.-1 v E; s.21.-8 v D; s.22.-7 v D; s.23.-2 v D; s.24.-4 v C; s.25.-12.v C; s.26.-1 v D; s.27.-4 v C; s.28.-2 v C; s.29.-9 v B; s.30.-4 v B
s.31. - ? v B3
s.31. - ? v B3
-
Já mìl u LMka individuální pokyn pøihrávky i +9,2Azor wrote:No,mì se stala nevídaná vìc-mùj junior Švec má individuální pokyn pøihrávky a když mu je dám tak se jeho výkon vzroste o 5%!Taky se Vám to stává,nebo je to rarita?

Foppa Killers Team |D.22| &
HC Kometa Brno Forever
HC Kometa Brno Forever
-
Taky jsem mìl kolem +9, jenže pak dotrénoval další vlastnost a hned to bylo -0,15foppa 13 wrote:Já mìl u LMka individuální pokyn pøihrávky i +9,2Azor wrote:No,mì se stala nevídaná vìc-mùj junior Švec má individuální pokyn pøihrávky a když mu je dám tak se jeho výkon vzroste o 5%!Taky se Vám to stává,nebo je to rarita?
(samozøejmì taky juniora...)

SK Kobeřice - E.36
No hej,ked máš mladíka s takým pokino,je to výhoda.síce mu klesne ale aj tak èosi zostane.ja som mal +8,0 a teraz ked je na max má 3,7bodu a to je pri 78% 65výkon!65výkon mi dávaju tak 81%hráèi.a ešte je v to výhoda že plat chce ako bežný 78-% hráè.Proste hráè s pokynom je lepší a pri kupovaný mladíka nedbám len na skrytu ale aj na pokin.ale ak je do 2,0 tak mu veèšinou padne na takmer niè.Azor wrote:No,mì se stala nevídaná vìc-mùj junior Švec má individuální pokyn pøihrávky a když mu je dám tak se jeho výkon vzroste o 5%!Taky se Vám to stává,nebo je to rarita?
-
U nevytrénovaných juniorù jsou vysoké individuální pokyny normální, ale mìl jsem už dotrénovaného hráèe s ne moc vysokým hodnocením a díky individuálnímu pokynu kterej byl tuším +4,9, zahrál výkon, jako hráè s hodnocením o 2-3% vìtší a bez individuálního pokynu...Stein 8 wrote:No hej,ked máš mladíka s takým pokino,je to výhoda.síce mu klesne ale aj tak èosi zostane.ja som mal +8,0 a teraz ked je na max má 3,7bodu a to je pri 78% 65výkon!65výkon mi dávaju tak 81%hráèi.a ešte je v to výhoda že plat chce ako bežný 78-% hráè.Proste hráè s pokynom je lepší a pri kupovaný mladíka nedbám len na skrytu ale aj na pokin.ale ak je do 2,0 tak mu veèšinou padne na takmer niè.Azor wrote:No,mì se stala nevídaná vìc-mùj junior Švec má individuální pokyn pøihrávky a když mu je dám tak se jeho výkon vzroste o 5%!Taky se Vám to stává,nebo je to rarita?
Slanec - FC Tigers
Jaký nejvyšší individuální pokyn jste kdy mìli u dotrénovaného hráèe? Já zatím LB +3,2 Hrát po køídle. Nepoèítám, že budu patøit mezi nejlepší, ale i takový pokyn potìší 

Pøihlašte se do turnaje Žufan Cup Ratíškovice X. (C-F)