Frrfrr nìco naznaèoval v topicu Denní tipy od Frrfrr (nebo tak nìjak), ale nic konkrétního z nìj zatím nevypadlo.MošnaM wrote:Vážení,
nevíte prosím, jestli se tu nìkdo nìkde zabýval otázkou taktiky a jejího vlivu na výkon týmu ? Nìkde jsem zaslechl nìco o nìjakých koeficientech, ale nic konkrétního. Taktika by mìla matematicky ovlivòovat výkon jednotlivých øad, ale fakt jsem nevypozoroval jak. Dejte vìdìt, prosím, pokud nìco víte. Díky
Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?
Moderator: Czech Moderators
-
- Member of the Soccer Project Association
Re: Taktika
-
Už jsem se k tomu taky dostal - pøesnì, mlha, nic konkrétního.krup72 wrote:Frrfrr nìco naznaèoval v topicu Denní tipy od Frrfrr (nebo tak nìjak), ale nic konkrétního z nìj zatím nevypadlo.
FC Kolíkov - 1/2 s14.-4 v H; s15.-3 v H; s.16.-1 v H; s.17.-1 v G; s.18.-3 v F; s.19.-1 v F; s.20.-1 v E; s.21.-8 v D; s.22.-7 v D; s.23.-2 v D; s.24.-4 v C; s.25.-12.v C; s.26.-1 v D; s.27.-4 v C; s.28.-2 v C; s.29.-9 v B; s.30.-4 v B
s.31. - ? v B3
s.31. - ? v B3
Kdysi tu byl na to pøímo topic, tehdy jsme nejvíc debatovali já, Michal Kejchal a gustaav. Michal pøinesl nejvíc vzorcù, takže otázky vzorcù smìøuj na nìj, já si to nepamatujuMošnaM wrote:Vážení,
nevíte prosím, jestli se tu nìkdo nìkde zabýval otázkou taktiky a jejího vlivu na výkon týmu ? Nìkde jsem zaslechl nìco o nìjakých koeficientech, ale nic konkrétního. Taktika by mìla matematicky ovlivòovat výkon jednotlivých øad, ale fakt jsem nevypozoroval jak. Dejte vìdìt, prosím, pokud nìco víte. Díky

Tehdy tam byla spousta rùzných výpoètù a zjištìní, bohužel topic je už dost dlouho zkonzumován automatickým deletem... Mimochodem øešilo se to pøesnì 2 sezony nazpátek. Pakliže by teï pøed ligou byli zájemci o pokraèování (hlavnì by šlo o vyzkoumání tìch ind. pokynù útoèný/obranný) + další závislosti, myslim, že by nebyl problém zaèít znovu. V souèasné dobì je to na dokonce ideální èas po sezonì. Rozhodnì by to teda dalo víc, než tipy o FrrFrra
old era: lotky - FC Mojžíř - R.I.P.
new era: lotky - Letajici Lenochodi (H.721)
new era: lotky - Letajici Lenochodi (H.721)
-
Zkusím založit nový topic. Byl bych všem vdìèen, pokud by pøedali své poznatky ostatním.lotky wrote: Kdysi tu byl na to pøímo topic, tehdy jsme nejvíc debatovali já, Michal Kejchal a gustaav. Michal pøinesl nejvíc vzorcù, takže otázky vzorcù smìøuj na nìj, já si to nepamatujuAle zkoušeli sme tehdy jednu vìc, co se taktiky týèe: jednu sestavu sme nechávali hrát každej den (tzn. vždy se stejnou fyzièkou a témìø shodnou morálkou) jedno utkání, kdy sme støídali taktiky (hráli sme agr. 0%, aby nedošlo ke zkreslení). Výsledekem bylo, že sme zjistili, že oproti taktice "bez taktiky" lze správným nastavením taktiky zvednou výkon o pár procent (o 2-5% z pùvodního výkonu "bez taktiky"), pøi špatnym nastavení docházelo mnohdy k propadu o 10-15%( tzn. je dùležitìjší nenastavit taktiku špatnì). Dále jsme mìli v plánu vypozorovat, zda pøi nastavení ind. pokynu útoèný(/obranný) lze pøi správnì nastavený týmové taktiky z toho opìt vymlátit nìjáký to procento navíc. Byli sme tak ve shodì, že asi jo, nicménnì se to nikdy nedoøešilo a otázka zùstala nezodpovìzena.
Tehdy tam byla spousta rùzných výpoètù a zjištìní, bohužel topic je už dost dlouho zkonzumován automatickým deletem... Mimochodem øešilo se to pøesnì 2 sezony nazpátek. Pakliže by teï pøed ligou byli zájemci o pokraèování (hlavnì by šlo o vyzkoumání tìch ind. pokynù útoèný/obranný) + další závislosti, myslim, že by nebyl problém zaèít znovu. V souèasné dobì je to na dokonce ideální èas po sezonì. Rozhodnì by to teda dalo víc, než tipy o FrrFrra
Dìkuji
FC Kolíkov - 1/2 s14.-4 v H; s15.-3 v H; s.16.-1 v H; s.17.-1 v G; s.18.-3 v F; s.19.-1 v F; s.20.-1 v E; s.21.-8 v D; s.22.-7 v D; s.23.-2 v D; s.24.-4 v C; s.25.-12.v C; s.26.-1 v D; s.27.-4 v C; s.28.-2 v C; s.29.-9 v B; s.30.-4 v B
s.31. - ? v B3
s.31. - ? v B3
No to by mne zajímalo, jak lze nastavit špatnou taktiku .. co je špatná a co dobrá taktika .. a jaké øady by se mìli vhodnou taktikou podporovat .. ty silnìjší a nebo ty slabší ..?
Když mám tøeba obranu hrající s prùmìrem výkonu na 65, zálohu na 67 a útok na 65 .. co by se taktikou mìlo podpoøit ..? Nebo koukáte na souèty øad.. co podpoøit taktikou když je obrana a útok na 31 a záloha na 50 (bez taktiky). Já jsem to tedy nìjak moc neøešil, ale zajímalo by mne co by tedy mìlo být nejvhodnìjší. Díky
Když mám tøeba obranu hrající s prùmìrem výkonu na 65, zálohu na 67 a útok na 65 .. co by se taktikou mìlo podpoøit ..? Nebo koukáte na souèty øad.. co podpoøit taktikou když je obrana a útok na 31 a záloha na 50 (bez taktiky). Já jsem to tedy nìjak moc neøešil, ale zajímalo by mne co by tedy mìlo být nejvhodnìjší. Díky
lotky wrote:Kdysi tu byl na to pøímo topic, tehdy jsme nejvíc debatovali já, Michal Kejchal a gustaav. Michal pøinesl nejvíc vzorcù, takže otázky vzorcù smìøuj na nìj, já si to nepamatujuMošnaM wrote:Vážení,
nevíte prosím, jestli se tu nìkdo nìkde zabýval otázkou taktiky a jejího vlivu na výkon týmu ? Nìkde jsem zaslechl nìco o nìjakých koeficientech, ale nic konkrétního. Taktika by mìla matematicky ovlivòovat výkon jednotlivých øad, ale fakt jsem nevypozoroval jak. Dejte vìdìt, prosím, pokud nìco víte. DíkyAle zkoušeli sme tehdy jednu vìc, co se taktiky týèe: jednu sestavu sme nechávali hrát každej den (tzn. vždy se stejnou fyzièkou a témìø shodnou morálkou) jedno utkání, kdy sme støídali taktiky (hráli sme agr. 0%, aby nedošlo ke zkreslení). Výsledekem bylo, že sme zjistili, že oproti taktice "bez taktiky" lze správným nastavením taktiky zvednou výkon o pár procent (o 2-5% z pùvodního výkonu "bez taktiky"), pøi špatnym nastavení docházelo mnohdy k propadu o 10-15%( tzn. je dùležitìjší nenastavit taktiku špatnì). Dále jsme mìli v plánu vypozorovat, zda pøi nastavení ind. pokynu útoèný(/obranný) lze pøi správnì nastavený týmové taktiky z toho opìt vymlátit nìjáký to procento navíc. Byli sme tak ve shodì, že asi jo, nicménnì se to nikdy nedoøešilo a otázka zùstala nezodpovìzena.
èeská liga
Mùžete mi nìkdo øíci co je èeská liga a kde o tom najdu více info? Krom toho, že jsou fóra na pøihlášení a podmínky (alespoò 2 sezóny hrát SP a pod.), je o tom nìkde napsáno nìco více?
) Koukal jsem, že to spousta lidí hraje a já nevím, ani o co jde
Díky L.

-
Re: èeská liga
Tady jsou stránky ÈLFantazik wrote:Mùžete mi nìkdo øíci co je èeská liga a kde o tom najdu více info? Krom toho, že jsou fóra na pøihlášení a podmínky (alespoò 2 sezóny hrát SP a pod.), je o tom nìkde napsáno nìco více?) Koukal jsem, že to spousta lidí hraje a já nevím, ani o co jde
Díky L.

H.1561 návrat MB Scorpions Fighters
Zaujimalo by ma o kolko klesne vykon hraca ked nehra na svojom poste... niekde som cital ze je to o 5 bodov ak sa posunie napriklad SW na CF... ale ako to je naozaj? ak by som posunul napriklad LM na RM alebo utocnika dal do obrany a pod o kolko sa znizi jeho vykon?
vopred vdaka
vopred vdaka
Iviny Hitmans
16. sezóna - 4. miesto (H.324)
17. sezóna - 1. miesto (H.324)
18. sezóna - 3. miesto (G.108)
19. sezóna - ?. miesto (G.108)
... fúúú ja hrám od 16 sezóny
16. sezóna - 4. miesto (H.324)
17. sezóna - 1. miesto (H.324)
18. sezóna - 3. miesto (G.108)
19. sezóna - ?. miesto (G.108)