144:147
tak jeste jednou gratuluju k postupu, skoda ze aspon nedoslo k z moji strany vysnenemu penaltovemu rozstrelu....

Moderator: Czech Moderators
Hele nekde sem kdysi cetl radu ze to jdepupajdi13 wrote:Ten Hernancup mi rozčiluje....chtěl jsem vyletet hned v prvním moznem terminu a ono mi to hodí do druheho kola SPtým, to mužu čarovat se sestavou jak chci a stejně prohru neuvařím.
Jasné, že to ide a hlavne pre pupču to nie je žiadna novinka. Ale ako píšeš, treba mať na to takých hráčov.acskncl wrote:Hele nekde sem kdysi cetl radu ze to jdepupajdi13 wrote:Ten Hernancup mi rozčiluje....chtěl jsem vyletet hned v prvním moznem terminu a ono mi to hodí do druheho kola SPtým, to mužu čarovat se sestavou jak chci a stejně prohru neuvařím.
Potrebujes na to ale vhodny tipy hracu. 10 golmanu a jednoho utocnika do brany, vsechno strasny lamy bez fyzicky a nekolikrat prohnat pres prestupku
Tobě to nalosovalo Dynamo Oleksovice?pupajdi13 wrote:Ten Hernancup mi rozčiluje....chtěl jsem vyletet hned v prvním moznem terminu a ono mi to hodí do druheho kola SPtým, to mužu čarovat se sestavou jak chci a stejně prohru neuvařím.
impossible wrote: Tobě to nalosovalo Dynamo Oleksovice?
cool team 4 - 1 Mission Impossible 89 - 63Big El wrote:Stratovarius - Banik Londyn 0:3 (45:80)
Mise splněna.