Divize A

Moderator: Czech Moderators

mantel
Member of the Soccer Project Association

Re: Divize A

Post by mantel »

Dnes trochu neočekávané tři body od Oslíčků, podle propočtů jsem měl za kratší konec tahat já, nicméně sudí byl jiného názoru a červenou kartou v 65. minutě mi přisoudil 3 nečekané bodíky. Jen mě mrzí, že tento výsledek asi definitivně odsoudil oslíčky k sestupu. I když zázraky se občas dějí.....
ps2512

Post by ps2512 »

mantel wrote:Dnes trochu neočekávané tři body od Oslíčků, podle propočtů jsem měl za kratší konec tahat já, nicméně sudí byl jiného názoru a červenou kartou v 65. minutě mi přisoudil 3 nečekané bodíky. Jen mě mrzí, že tento výsledek asi definitivně odsoudil oslíčky k sestupu. I když zázraky se občas dějí.....
Oslíček nemůže sestoupit
:mrgreen: :wink:
Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci
Image
oslicek

Post by oslicek »

mantel wrote:Dnes trochu neočekávané tři body od Oslíčků, podle propočtů jsem měl za kratší konec tahat já, nicméně sudí byl jiného názoru a červenou kartou v 65. minutě mi přisoudil 3 nečekané bodíky. Jen mě mrzí, že tento výsledek asi definitivně odsoudil oslíčky k sestupu. I když zázraky se občas dějí.....
zázraky se nedějí - osm bodů je už skutečně moc. los není taky nijak přívětivý. budu sice bojovat do posledního dechu, ale tohle prostě dohnat nejde. mám teď kapánek smolnější období - na hattricku mě to řeže naprosto neskutečným způsobem, že mám chuť s tím seknout. tady mám spíš více smůly než štěstí, ale zas to tak hrozné není - je tu několik lepších adeptů na smolíky.
oslicek

Post by oslicek »

pochlubím se jednou zkušeností (vlastně dvěma) s posledním šampiónem z áčka. na začátku když měl výprodej, tak sem ho poprosil o třicetileté CB - nepamatuju si přesně už cenu, ale řekl si o dost více než sem čekal, nicméně akceptoval sem to, dal sem mu tam tu cenu a čekal až mi to odklepne - no čekal sem tři dny, pak mě přehodil belgán o 5% a šel hned... říkal sem si, že se to stává, že asi zapomněl, ale teď sem se s ním domluvil na přestupu dalšího hráče, s tím, že mi ho včera odklepne - měl sem na něm celý den nejvyšší nabídku a panáček byl během dne asi pětkrát přihlášený, nicméně hráče nemám. je to zmetek.

hranice sestupu vypadá někde okolo 41-42 bodů - díval sem se na rozlosování a mám to už ložené spolu s Blue Sky TM - o poslední místo bude ještě tuhý boj a asi bude rozhodovat účast v Hernán Cupu.
palo

Post by palo »

oslicek wrote:pochlubím se jednou zkušeností (vlastně dvěma) s posledním šampiónem z áčka. na začátku když měl výprodej, tak sem ho poprosil o třicetileté CB - nepamatuju si přesně už cenu, ale řekl si o dost více než sem čekal, nicméně akceptoval sem to, dal sem mu tam tu cenu a čekal až mi to odklepne - no čekal sem tři dny, pak mě přehodil belgán o 5% a šel hned... říkal sem si, že se to stává, že asi zapomněl, ale teď sem se s ním domluvil na přestupu dalšího hráče, s tím, že mi ho včera odklepne - měl sem na něm celý den nejvyšší nabídku a panáček byl během dne asi pětkrát přihlášený, nicméně hráče nemám. je to zmetek.

hranice sestupu vypadá někde okolo 41-42 bodů - díval sem se na rozlosování a mám to už ložené spolu s Blue Sky TM - o poslední místo bude ještě tuhý boj a asi bude rozhodovat účast v Hernán Cupu.
No i tak se dají vydělávat prachy... :?
Image
PaTTTTrick

Post by PaTTTTrick »

to Osliček .. to je mi divné, jestli jste neměli nějaké osobní spory, protože při tom jeho výprodeji jsem mu napsal, že bych taky něco vzal a řekl mi, at si vyberu a že mi ho hned pošle, a taky tak udělal....
PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle! :twisted: :) )
oslicek

Post by oslicek »

PaTTTTrick wrote:to Osliček .. to je mi divné, jestli jste neměli nějaké osobní spory, protože při tom jeho výprodeji jsem mu napsal, že bych taky něco vzal a řekl mi, at si vyberu a že mi ho hned pošle, a taky tak udělal....
napsal sem mu kdysi do knihy návštěv, že má tři podezřelé přestupy, a že se mu nedivím, že je komunita proti němu, protože tam fňukal, že nerozumí proč proti němu jdou. pak jsme si vyměnili několik mailů, které určitě nebyly nepřátelské, tudíž si nemyslím, že by tam měla být nějaká osobní averze. přiznám se, že mě to docela zaskočilo a trochu mě to i mrzí.
PaTTTTrick

Post by PaTTTTrick »

tak pan Random si pěkně pohrává s čelem tabulky a Meangreen dohání me_dynamo...

FC Meangreen - Valcíři Chomutov C.F. 1:1 (150-136) .... Meangreen zahrál 150 při 75% agresi, to je taky moc hezký výkon...

naproti tomu me_dinamo - Fc Mantel 3 - 2 (154 - 149) ...

Krásné výkony od celé první trojky... jsou na čele opravdu zaslouženě....
PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle! :twisted: :) )
Papa Bouba Diop

Post by Papa Bouba Diop »

PaTTTTrick wrote:tak pan Random si pěkně pohrává s čelem tabulky a Meangreen dohání me_dynamo...

FC Meangreen - Valcíři Chomutov C.F. 1:1 (150-136) .... Meangreen zahrál 150 při 75% agresi, to je taky moc hezký výkon...

naproti tomu me_dinamo - Fc Mantel 3 - 2 (154 - 149) ...

Krásné výkony od celé první trojky... jsou na čele opravdu zaslouženě....
musel jsem Meangreenovi napsat trochu omluvnou zprávu :) popravdě jsem vypouštěl abych mohl v nějaké kvalitě odehrát turnaje a byl připraven na Mantela doma..a je to přesně ono..v zápasech kdy by si to člověk přál tak se na něj to štěstí neusměje a pak to spadne jak z nebe :)
Papa Bouba Diop - Valcíři Chomutov C.F. - na cestě za chybějícími trofejemi :lol:
Papa Bouba Diop

tak je to přecejenom zas spravedlivý...prohra s Mantelem i když z toho body rozhodně být mohly...
Papa Bouba Diop - Valcíři Chomutov C.F. - na cestě za chybějícími trofejemi :lol:
mantel

Post by mantel »

Papa Bouba Diop wrote:tak je to přecejenom zas spravedlivý...prohra s Mantelem i když z toho body rozhodně být mohly...
Přiznám se, že jsem v body věřil. Agrese 100 u mně byla jasné, počítal jsem, že ji riskneš taky a budeš odměněn. Nakonec jsme dostali odměnu oba dva a ty dříve (jestli si to dobře pamatuju z rána, měl jsem ještě zalepené oči, když jsem se na to díval). A měl jsi včera víc zápasů odehraných, to taky něco pomohlo. Aspoň jsem pořád v kontaktu s tou dvojkou přede mnou.
P.S. Včera mi psal florin, byla pochvala za výkon a konstatování, že mám stále ještě o co hrát. S leadrem hraju odvetu doma, tak má asi strach, abych to náhodu nevypouštěl. :)
Papa Bouba Diop

tak nějak se povážlivě namáčím do vod, kde jsem vůbec být nechtěl...ne že bych zas bojoval o záchranu, ale oproti předchozím sezónám je těch bodů nějak málo :) to 4. místo bych docela rád zopakoval...napoví už zítřejší zápas proti PaTTrickovi..rád bych taky vyhrál nějaký turnaj z fóra dokud ještě něco hraju :) a zkusím ještě naplno pohár..
PaTTTTrick

Post by PaTTTTrick »

Papa Bouba Diop wrote:tak nějak se povážlivě namáčím do vod, kde jsem vůbec být nechtěl...ne že bych zas bojoval o záchranu, ale oproti předchozím sezónám je těch bodů nějak málo :) to 4. místo bych docela rád zopakoval...napoví už zítřejší zápas proti PaTTrickovi..rád bych taky vyhrál nějaký turnaj z fóra dokud ještě něco hraju :) a zkusím ještě naplno pohár..
no uvidíme co na to řekne 93% rozhodčí...
Papa Bouba Diop

PaTTTTrick wrote:
Papa Bouba Diop wrote:tak nějak se povážlivě namáčím do vod, kde jsem vůbec být nechtěl...ne že bych zas bojoval o záchranu, ale oproti předchozím sezónám je těch bodů nějak málo :) to 4. místo bych docela rád zopakoval...napoví už zítřejší zápas proti PaTTrickovi..rád bych taky vyhrál nějaký turnaj z fóra dokud ještě něco hraju :) a zkusím ještě naplno pohár..
masakr dost teda :shock: měla být nejspíš remíza..
PaTTTTrick

Post by PaTTTTrick »

Papa Bouba Diop wrote:
PaTTTTrick wrote:
masakr dost teda :shock: měla být nejspíš remíza..
tak to jsem ještě nezažil :roll: ... lepší výkon všech ostatních hráčů, přímá redka pro hráče s agr. 18% ve 20minutě a místo minimálně bodu za remízu prohra 5:2 .. to je mazec.. když jsem ráno viděl výsledek, tak jsem si říkal, že jsem debil a zapomněl jsem nastavit sestavu :-)
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”