Šerifské potíže (ban, podvodníci atd.)

Moderator: Czech Moderators

ps2512
Member of the Soccer Project Association

Re: Šerifské potíže (ban, podvodníci atd.)

Post by ps2512 »

Po tom co se tu děje, bych se nedivil ničemu
Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci
Image
Big El

Post by Big El »

pupajdi13 wrote:
ps2512 wrote:Andrew: nedostal, ale preventivně jsem se ptal na to, kdybych léblíkovi hlídal tým. Bohužel v ten moment nemůžu hrát s léblíkem žádný turnaj (drahý) do kterého je započítán i s vstupným 50000 což je většina z fóra
podle mne pokud to bude oficialně hlášeno jako dočasné hlídání,tak by to mělo být bez problému....mám tohle celou dobu jak s Léblíkem,tak i s Pavlem a nikdy žádný problem.
Ofiko to hlásíš? Kdy, kde, kam? Díky :wink:
Elnino Prague

Návrat ke kořenům :P
Big El

Post by Big El »

Sokol Cejc wrote:A proč sem zakládal takový topik....:-)

Jinak k tomu hlídání týmu - za tohle ta pokuta nebude. Já sem nikomu tým nehlídal, jenom mě hlídal tým Kofi a s tím jsem žádný přátelák ani turnaj nehrál.
Možná za to ta pokuta může být. Jestli totiž kofi nehlídá tým více lidem...
Elnino Prague

pupajdi13

Post by pupajdi13 »

Big El wrote: Ofiko to hlásíš? Kdy, kde, kam? Díky :wink:
vždy jsem své hlídání jiných týmů hlásil českému šerifovi (Foxir, Patqua, Etwas) ...což bylo dostačující k tomu,aby z toho nebyl žádný problem.
Image Šlechtická Mince-zde...FC Letenská šlechta - pupajdi -Sheriff Image
Big El

Post by Big El »

pupajdi13 wrote:
Big El wrote: Ofiko to hlásíš? Kdy, kde, kam? Díky :wink:
vždy jsem své hlídání jiných týmů hlásil českému šerifovi (Foxir, Patqua, Etwas) ...což bylo dostačující k tomu,aby z toho nebyl žádný problem.
OK, zkusím to tak taky udělat...
Elnino Prague

ps2512

Post by ps2512 »

Já to takhle dělal vždycky. Otázka, zda to bude nadále stačit.
Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci
Image
tom17
Team President

Post by tom17 »

Za včerejšek se tu nahromadila spousta příspěvků (kolem 70?), neměl jsem čas je všechny procházet, popř. na ně reagovat. Pokusím se to napravit večer.

Velmi oceňuji, že zde vystoupil šerif Razvanica a pokusil se obhájit rozhodnutí ve věci dardar. Argumentoval zde věcně a slušně, čehož někteří jeho oponenti nebyli schopni.
VIASTORE
3x SP League Winner: seasons 64, 65 and 66
1x SP Cup Winner: season 46
4x 2nd in A: seasons 30, 31, 32 and 63
2x 3rd in A: seasons 33 and 47
Big El

Post by Big El »

tom17 wrote:Za včerejšek se tu nahromadila spousta příspěvků (kolem 70?), neměl jsem čas je všechny procházet, popř. na ně reagovat. Pokusím se to napravit večer.

Velmi oceňuji, že zde vystoupil šerif Razvanica a pokusil se obhájit rozhodnutí ve věci dardar. Argumentoval zde věcně a slušně, čehož někteří jeho oponenti nebyli schopni.
To je naprostá pravda. A za to mu patří náš dík. Nicméně bohužel však také argumentoval velmi slabě. :roll:
Elnino Prague

Jaromir Malanta
Team President

Post by Jaromir Malanta »

Razvanica wrote:
puzzle wrote:To Razvanica....

Ok thank you at explication. So I give on transfer list players, who have price obout 1M and I give price 10M, so reduction Sheriff price on 4M? OK thank you. I have known how do it yet.
First of all, 10M is 10 times more than 1M. 28M is 2 times more than 15M. Second of all, 20M represent an increase with 30% from 15M. 4M represents an increase of 400% compared with 1M. Finally, 15M was perceived as an average value, not as a maximum value. If for you it's the same thing, than yes, you can do whatever you want.

@Jaromir Malanta: "Their business"? My friend, you must be taking me for someone else. Managers who know are aware of my opinion on the recent development of SP.

This is the reason why cases like this are not normally discussed publicly. There are a few people who understand the arguments and many people who are so sure that they are right that they don't even try to understand. And you never get anywhere.

I think this was enough for me, I gave you my view on the case and I hope I managed to answer at least a few questions. I wish you all good luck and may the random be with you.
Pánové, mám prosbu, šerif Razvanica v této reakci uvedl moje jméno, jenže já jak na sviňu neumím anglicky, mohl by mi to někdo z vás přeložit? díky moc :wink:
FC ŽĎÁR NAD SÁZAVOU, E.68

Pokud máte zájem o některého z mých hráčů napište mi do SP pošty, určitě se dohodneme...
kofi

Post by kofi »

Big El wrote:
Sokol Cejc wrote:A proč sem zakládal takový topik....:-)

Jinak k tomu hlídání týmu - za tohle ta pokuta nebude. Já sem nikomu tým nehlídal, jenom mě hlídal tým Kofi a s tím jsem žádný přátelák ani turnaj nehrál.
Možná za to ta pokuta může být. Jestli totiž kofi nehlídá tým více lidem...
No jasný. Hlídám ho tétám, babičkám a svýmu psovi, kterýho ale bohužel nemám.
Teď jsem přišel po dni a půl na SP a nestačim krotit tlak. Ono nejde o nějakou pokutu, mě nasral samotnej fakt, že nějaký hovězí mi s klidem napíše, že na mým pc hraje víc lidí.
Zvlášť, když převzetí týmu se hlásilo (to jsem hlásil sám) a pokud se nemýlím, i dovolenou a tedy hlídání týmu Resimu Andrew hlásil.

Edit: a s Andrewem hraju v Hroznu. Jako samostatný a na nikom závislý manažer. Navíc je to obyčejný turnaj za padesáš šlupek.
FC Alkoholicks
Sokol Cejc

Post by Sokol Cejc »

No jo, máš pravdu.....dne 11.6.2010 sem to hlásil Tomovi :mrgreen:

Tak už jsme tři, kdo ji dostal a snad najdeme i toho čtvrtého. Navrhuji pak turnaj pro nás čtyři s minimálním vkladem mega, abychom klukům s hvězdami trochu zamotali hlavy :mrgreen:
Andrew - Sokol Čejč
jancarik

Post by jancarik »

Sokol Cejc wrote:No jo, máš pravdu.....dne 11.6.2010 sem to hlásil Tomovi :mrgreen:

Tak už jsme tři, kdo ji dostal a snad najdeme i toho čtvrtého. Navrhuji pak turnaj pro nás čtyři s minimálním vkladem mega, abychom klukům s hvězdami trochu zamotali hlavy :mrgreen:
Big El, JA, TY a Kofi jo to je dobrej napad ja jsem pro :mrgreen:
FC Jančařík Šterboholy

VSICHNI NA PRODEJ
kofi

Post by kofi »

Jo, sranda musí bejt. :mrgreen:
Edit: tak jsem dostal vysvětlení a úřednickej šiml je opravdu nesmrtelnej...
FC Alkoholicks
kopeckar

Post by kopeckar »

Asi je okurková sezóna, nepodvádí se při přestupech a tak je potřeba na nové šerifské úřady vydělat jinak. Revizoři jsou taky placeni za chycené černochy. :mrgreen: :lol: :mrgreen:
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
tom17
Team President

Post by tom17 »

Jaromir Malanta wrote: Přátelé, taky se mi to nelíbí, ale na druhou stranu, čekali jste jinou reakci? Už jenom Razvanicovo podivení nad tím, že u nás bany řešíme veřejně mne dost zarazilo,
Musím říct, že jsem rád, že tady tento topic je. Snažím se ho pravidelně sledovat a v rámci možností zde na jednotlivé podněty reagovat. Šerifové mají velkou pravomoc a vzhledem ke skutečnosti, jaké tresty se při závažném porušení pravidel udělují (zákaz týmu), měli by být schopni si je obhájit. Můžeme se samozřejmě bavit, zda je systém trestů nastaven správně.
VIASTORE
3x SP League Winner: seasons 64, 65 and 66
1x SP Cup Winner: season 46
4x 2nd in A: seasons 30, 31, 32 and 63
2x 3rd in A: seasons 33 and 47
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”