Divize A

Moderator: Czech Moderators

mouven
Member of the Soccer Project Association

Re: Divize A

Post by mouven »

Tak prvni bodik z venku je doma.. Sice to byl velkej random, kdyz Oslicek dostal na rozhodciho 33 cervenou a nakonec mel o 1 stejne vyssi vykon..
Jinak po pulce mam 15 bodu..a jsem porad na 13 miste, ale na zachranu mi chybeji pouze 3 body..takze situace neni kriticka..
FK Bolka FOREVER
PaTTTTrick

Post by PaTTTTrick »

tak jak mi přeje random při přísných rozhodčích, tak mi vůbec nepřeje random při výkonech... po prohře s Widlakem při lepším výkonu jsem dnes při totožném výkonu s Palmeras pro změnu taky prohrál :o(

Po polovině sezony můžeme trochu hodnotit, jestli De Zoele nebude vyprodavat, tak si to asi rozda o titul s Widlakem, zbytek bude bojovat jen o bronz. Me postaveni mohlo byt trochu lepší, ale není nám přáno ;).. první týden odvet bude opětovně těžký, ale snad urvu více než tři body při prvních zápasech....

Hodně štěstí všem, hlavně mouvenovi aby to vytahnul....
PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle! :twisted: :) )
oslicek

Post by oslicek »

ja sem po prvni polovine docela spokojeny - mohlo to byt lepsi, ale i horsi. realne to vidim na takove osme misto na konci sezony. spokojenej budu, kdyz nespadnu. nadseny budu, kdyz budu paty - lepsi to stopro nebude.

s mouvenem sem mel trochu smulu, ale mel sem dost amaterskou prestupovou politiku - trejdoval sem dva trejdy behem dvema ligovymi zapasy - to bylo urcite nekolik bodu vykonu dolu, takze sem si to prokoucoval sam.
tom17
Team President

Post by tom17 »

Tak jako minulou sezónu po nepříliš dobrém úvodu se mi povedla šňůra výher (tentokrát jich bylo šest), což vyústilo v zisk 31 bodů a 3.místo v polovině soutěže (naprosto stejně tomu tak bylo minulou sezónu).

Pokud De Zoeloe's nedostojí svému tiskovému prohlášení, tak to na konci sezóny zřejmě na víc než třetí místo nebude. I když - jestliže random si bude nadále pohrávat s Juliem, mohl bych jít ještě výš...
VIASTORE
3x SP League Winner: seasons 64, 65 and 66
1x SP Cup Winner: season 46
4x 2nd in A: seasons 30, 31, 32 and 63
2x 3rd in A: seasons 33 and 47
JuliusCaesar
Coach

Post by JuliusCaesar »

Na zaciatku sezony som si pri pohlade na rozlosovanie hovoril, ze druhe miesto by bolo v polovici fajn, takze s umiestnenim zatial spokojnost. Horsie je to s poctom ziskanych bodov, kde spokojny urcite nie som :twisted:. Mrzi ma hlavne 5 bodov stratenych doma, ale s tym sa neda nic robit. Tiez ma netesia 4 stratene body u Babelki a Juvenardusa, u ktorych som hral este kym boli v plnej sile.

Ak bude De Zoeloe's pokracovat, tak ho vzhladom na slusny bodovy naskok povazujem za favorita na titul. Bojovat s nim budem uz asi len ja a resi, pricom obaja mame v porovnani s nim urcite jednoduchsie vylosovanie druhej polovice sezony, takze to moze byt este velmi zaujimave ;-).
tom17
Team President

Post by tom17 »

Z tiskového prohlášení De Zoeloe's:

Nvdb then decided to contact manager El Stino to ask if he would manage de Zoeloe’s the next half year. El Stino proved in the past with the SAT team that he has the right capabilities to lead a team in the A division. El Stino was willing to take on this task. So the next 4 weeks the team will be led by El Stino. He has full responsibility for transfers, friendly matches, training, team development ,....

Tak De Zoeloe's zůstává ve hře. Vzhledem k rozlosování bych se spíše přiklonil k tipu, že 1.místo neudrží.
VIASTORE
PaTTTTrick

Post by PaTTTTrick »

tom17 wrote:Z tiskového prohlášení De Zoeloe's:

Nvdb then decided to contact manager El Stino to ask if he would manage de Zoeloe’s the next half year. El Stino proved in the past with the SAT team that he has the right capabilities to lead a team in the A division. El Stino was willing to take on this task. So the next 4 weeks the team will be led by El Stino. He has full responsibility for transfers, friendly matches, training, team development ,....

Tak De Zoeloe's zůstává ve hře. Vzhledem k rozlosování bych se spíše přiklonil k tipu, že 1.místo neudrží.
no já mu věřím, myslím, že už to udrží.... zítra zkusím překvapit, ale právě se mi zranil CB a tak budu muset nasadit agresivnější CM a doufat, že se nevykartuje. I De Zoeloe ma trochu problemy se sestavou, tak uvidime.. hlavně aby bylo hezké počasí ;)
PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle! :twisted: :) )
PaTTTTrick

Post by PaTTTTrick »

tak jsem překvapil.... :lol: ...ono CM sice dostalo redku, ale až v 67minutě, přičemž De Zoeloe dostal přímou redku v 57minutě....celkově o 3 vyssí výkon a výhra 4:3...jo, konečně se trochu zadařilo po několika smůlách ..díky randome :lol: (výkony 141-138)...no a počasí bylo pod mrakem, tak přišlo "jen" necelých 29.000,-- a tak jsem si rekord ve vydělaném vstupném nevytvořil, i když skoro 0,5M je taky pěkné ;)

No ale jinak bylo kolo celkově remízové, takže ztráta na první místo se moc nepodařila nikomu snížit....

Cetatea Rapid 3-3 The Williams Soccer Boys (143-144)
FK Bolka FOREVER 2-2 FC Widlaks (136-146) - kvalitní beton :lol: - červené 2:1
FC Gargzdas 3-3 Blšany (143-144)
Viastore 2-2 Totemo Baka (142-143)
oslicek

Post by oslicek »

PaTTTTrick wrote:tak jsem překvapil.... :lol: ...ono CM sice dostalo redku, ale až v 67minutě, přičemž De Zoeloe dostal přímou redku v 57minutě....celkově o 3 vyssí výkon a výhra 4:3...jo, konečně se trochu zadařilo po několika smůlách ..díky randome :lol: (výkony 141-138)...no a počasí bylo pod mrakem, tak přišlo "jen" necelých 29.000,-- a tak jsem si rekord ve vydělaném vstupném nevytvořil, i když skoro 0,5M je taky pěkné ;)

No ale jinak bylo kolo celkově remízové, takže ztráta na první místo se moc nepodařila nikomu snížit....

tak to velká gratulace - přeci jen ačkoliv má de zoeloe nového manažera, tak ho asi každý na potkání porážet nebude.

sice sem tu chtěl fňukat, že mě zase random zařízl, protože už počtvrté mě na body o body pobral, ale ve světle dnešních výsledků mám z té remízy takový smíšený pocit, protože to resi mohl zase o dva body stáhnout (upřímně, vzhledem k tomu, že nemám týden k dispozici žádného levého obránce, tak sem body moc nečekal) a být více ve hře o titul.

julius si v minulé sezóně dovolil v sp cupu hodně a sjarel na to evidentně nezapomíná :-).
tom17
Team President

Post by tom17 »

oslicek wrote:
PaTTTTrick wrote:tak jsem překvapil.... :lol: ...ono CM sice dostalo redku, ale až v 67minutě, přičemž De Zoeloe dostal přímou redku v 57minutě....celkově o 3 vyssí výkon a výhra 4:3...jo, konečně se trochu zadařilo po několika smůlách ..díky randome :lol: (výkony 141-138)...no a počasí bylo pod mrakem, tak přišlo "jen" necelých 29.000,-- a tak jsem si rekord ve vydělaném vstupném nevytvořil, i když skoro 0,5M je taky pěkné ;)

tak to velká gratulace - přeci jen ačkoliv má de zoeloe nového manažera, tak ho asi každý na potkání porážet nebude.

sice sem tu chtěl fňukat, že mě zase random zařízl, protože už počtvrté mě na body o body pobral, ale ve světle dnešních výsledků mám z té remízy takový smíšený pocit, protože to resi mohl zase o dva body stáhnout (upřímně, vzhledem k tomu, že nemám týden k dispozici žádného levého obránce, tak sem body moc nečekal) a být více ve hře o titul.

julius si v minulé sezóně dovolil v sp cupu hodně a sjarel na to evidentně nezapomíná :-).
Ouvej.
Dneska jsem kvůli začátečnické chybě a ve světle výsledků soupeřů promarnil příležitost dotáhnout se na špičku.
Nevšiml jsem si, že mám nastavenou taktiku „přihrávky“ místo správného „protiútoky“ :roll: navíc jsem dal ještě 2 záložníkům pokyn „útočný“, což mi pár bodů na celkovém výkonů sebralo...
Nakonec můžu být rád za remízu po horším výkonu.
Každopádně gratulace Pattrickovi a mouvenovi :!:
VIASTORE
JuliusCaesar
Coach

Post by JuliusCaesar »

No konecne mozem byt spokojny s vykonom rozhodcu, ale aj tak to nestacilo :lol:. Aspon som sa o bod dotiahol na prveho a na nikoho nestratil, tak sa to este da nejako prezit ;-)
PaTTTTrick

Post by PaTTTTrick »

gratulace mouvenovi... je vidět, že když tým nemá svého managera, tak to jde od 10 k pěti.... krásně a rychle prošustroval De Zoeloe svůj 6b náskok... a i Resi už ztrácí jen 3b na čelo...
JuliusCaesar
Coach

Post by JuliusCaesar »

PaTTTTrick wrote:gratulace mouvenovi... je vidět, že když tým nemá svého managera, tak to jde od 10 k pěti.... krásně a rychle prošustroval De Zoeloe svůj 6b náskok... a i Resi už ztrácí jen 3b na čelo...
No nemal to tento tyzden vobec jednoduche, od teba a mouvena sa vozia tri body malokedy, navyse mal myslim na zaciatku tyzdna zranenych 4 obrancov a s tym sa asi vela urobit neda. Mozno mohol pustit jeden zapas a sustredit sa na ostatne.
bono25
Team President

Post by bono25 »

no a je to vše opět otevřené....bohužel už beze mě, dneska mě zařízl Palmeiras :lol: držme palce Resimu
mouven

Post by mouven »

Tak ja zazil zazracny tyden:-D Rozlosovani na prd a rikal jsem si kazdej bod bude mit cenu zlata..Zacalo to dle predpokladu a prohra v Blsanech.. pak hodne stastnej bod u Widlaku, kde mel rozhodci 100 a tak jsem to zkusil a 2 cerveny:-) a bod s o 10 mensim vykonem a tim se i omlouvam.. Jenze jsem si vykartoval 6 hracu a na ctvrtecni zapas u Buniku jsem mel k dispozici jen 3 zalozniky a pravej nebyl vubec, ale nastesti souper byl na tom podobne a navic hral pohar a tak jsem privezl PRVNI 3 body ze hriste soupere..a zakoncil jsem to dneska jasnou vyhrou se Zoeloe, kde jsem predvedl vykon 148! Coz na patek neni vubec spatny a treba to se mnou uplne nejhorsi nebude.. A pozitivni je, ze po pondelnim zapase s Tomem budu mit 5 silnych protivniku za sebou a porad budu mit nepatrnou ztratu na to 10 misto.. Takze tento tyden me vlil do zil hodne krve a snad nas to poradne nastartuje na relativne slabsi soupere, kteri budou nasledovat..
Jinak diky za gratulace a taky preji Tomovi at se ted kousne, kdyz jsme tu konkurenci zase trochu obrali.. jo mimochodem..klidne se muzes kousnout az po pondelku:-D
FK Bolka FOREVER
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”