dneska sem si spočítal, že na záchranu bude stačit tak 41 bodů, takže mě čeká poslední áčková suicidal mission - v posledních sedmi kolech získat 19 bodů . no, když jich bude devět tak budu rád.
doufám, že to meangreen dotáhne k titulu, protože má poslední šanci, když vidím jaká monstra se sem řítí z béčka.
mantel wrote:
jinak mi dnes psali oba adepti na titul, kdo uhádne obsah konverzace ?
Gratulovali ti k skvelému tretiemu miestu?
I to bylo obsahem jedné ze zpráv. Moje odpověď je myslím jasná, oba dostali zprávu, že v pondělí budu hrát naplno. I tak si ale myslím, že pokud meangreena nezkosí černý havran, případně brutální narodka, tak jsem bez šance.
mantel wrote:
jinak mi dnes psali oba adepti na titul, kdo uhádne obsah konverzace ?
Gratulovali ti k skvelému tretiemu miestu?
I to bylo obsahem jedné ze zpráv. Moje odpověď je myslím jasná, oba dostali zprávu, že v pondělí budu hrát naplno. I tak si ale myslím, že pokud meangreena nezkosí černý havran, případně brutální narodka, tak jsem bez šance.
Vonku viac ako 153 nezahrá (to je teda úbohá úroveň ... ). Ak zahráš okolo 150, remíza je istá, dlží ti ju totiž z prvej polky sezóny
Last edited by Hippopotamus on Mon Dec 03, 2012 11:57 am, edited 2 times in total.
...new beginning...
Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
Tak oříšek, kdo letos získá titul v Áčku, už je zřejmě rozlousknut. Můj pondělní zápas s laedrem tím trochu ztrácí na náboji, nicméně naplno budu hrát stejně.
mantel wrote:Tak oříšek, kdo letos získá titul v Áčku, už je zřejmě rozlousknut. Můj pondělní zápas s laedrem tím trochu ztrácí na náboji, nicméně naplno budu hrát stejně.
teda že ho pohrbí Rumun, navíc ještě ten který mu to v prvním kole pustil 5:1 bych nečekal.... asi tomu pomohlo to moje tehdejší Tiskové prohlášení, k tomu jejich zápasu
PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle! )